Za dva týdny dovolená

14
7.7.17 15:01

Za dva tydny dovolena

Pisu to tu znovu, protoze uz jsem beznadeje..

Potrebovala bych radu, myslite si, ze muzu mit cyklus 25-26 dnu? Je mi 13 a nemam to tak pravidelne, spis vubec, ale prece jen. Nemate nejake rady nebo zkusenosti? Vim o vitaminu c a hodne pit/jist citrony, ale prece, je nejaka sance, ze to budu mit za 26 dnu? 22.7. odjizdim a 31.7. budu doma a menstruace mi vychazi na 3.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7904
7.7.17 15:35

@Anonym120 kup si tampony, nauč se je zavádět a budeš bez starosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.7.17 15:38

I kdyz jsem panna? :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
7.7.17 15:44

@Anonym120 tampony můžeš používat i jako panna.. já je používala od 11let. Taky jsem byla panna a nic se nestalo. Kup si tampony a jak bylo už psáno, nauč se je zavádět a máš vše bez starostí.. hlavně u toho musíš být uvolněná jinak se ti to asi nepodaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
7.7.17 15:45
@Anonym120 píše:
I kdyz jsem panna? :/
@Lizatko15 píše:
@Anonym120 tampony můžeš používat i jako panna.. já je používala od 11let. Taky jsem byla panna a nic se nestalo. Kup si tampony a jak bylo už psáno, nauč se je zavádět a máš vše bez starostí.. hlavně u toho musíš být uvolněná jinak se ti to asi nepodaří.

přesně nejlépe velikost mini, nebo u ob nevím jak je to u jiných jsou ještě velikost light day jsou jak mini akorát o kousek delší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.7.17 15:50
@Anonym120 píše:
Pisu to tu znovu, protoze uz jsem beznadeje..Potrebovala bych radu, myslite si, ze muzu mit cyklus 25-26 dnu? Je mi 13 a nemam to tak pravidelne, spis vubec, ale prece jen. Nemate nejake rady nebo zkusenosti? Vim o vitaminu c a hodne pit/jist citrony, ale prece, je nejaka sance, ze to budu mit za 26 dnu? 22.7. odjizdim a 31.7. budu doma a menstruace mi vychazi na 3.8.****

tak kde je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.7.17 16:04

Muzu pouzivat i normalni? Nebo jak dlouho vydrzi mini? Je v tom nejaky rozdil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
7.7.17 16:05

Pro začátečníka jsou lepší tampóny mini s aplikátorem (mě osobně přišly i tenčí v průměru oproti mini od o. b. třeba) není třeba panikařit, taková věc je sice na dovolené trochu opruz, ale rozhodně ne žádná tragédie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
7.7.17 16:06
@Run píše:
tak kde je problém?

myslim, ze zakladatelka chce vedet jestli je sance, ze to dostane driv, tedy na dovoleny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.7.17 16:09

@a12 ano presne tak, ale budu jen doufat, ze to prijde az po dovolene a treba se na me stesti usmeje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
7.7.17 16:10

@a12 šance je vždycky, obzvlášť ve 13, kdy se o pravidelnosti asi ještě mluvit moc nedá. je lepší, když na tuto situaci bude i na dovolené připravena, pro jistotu si sebou vezme vše potřebné, at na místě nemusí panikařit a zbytečně si tak kazit dovolenou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.7.17 16:12

Muzu se teda jeste zeptat, jestli muzu pouzit normalni tampony, ne ty mini? Je nejaky rozdil ve vydrzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
7.7.17 16:12
@Anonym120 píše:
@a12 ano presne tak, ale budu jen doufat, ze to prijde az po dovolene a treba se na me stesti usmeje :)

a jedete k mori, nebo nekde tady? u more se muze stat, ze to dostanes driv.. tak bych si pro jistotu ty tampony pribalila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.7.17 16:14

Jedeme k mori prave, jinak bych tohle vubec neresila a vzala si vlozky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
7.7.17 16:20

Já za sebe bych do jiných jak do mimi být tebou nešla! ono, zavést se ti ho může podařit dobře, ale jak se nasákne, zvětší svůj objem, nemusel by ti jít dobře vytáhnout a nemuselo by ti to být příjemné (spíš naopak) -i u toho mini uvidíš, že to půjde o něco hůř, jak dovnitř. Vyměňuj dle potřeby a síly krvácení, po plavání v moři bych vyměnila co nejdříve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí