Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj,
uz jsem opravdu zoufala, dva roky v kuse mam kvasinkovou infekci. Nic nepomaha, po cipkach je to den ok a pak zas zacne vytok. Zkousela jsem uz vsechno mozny u doktorky jsem jak domaTak me napadlo zda by to nemohlo souviset s cukrovkou, ja uz jsem fakt zoufala, tak hledam co jde. Meli jste s tim nekdo zkusenost? A mam to rict sve gynekolozce? K normálnímu obvodakovi jsem objednana, ale az v listopadu. Driv nema termin
co to je za obvodáka, že má termín až v listopadu. To snad ani není možné.
@Anonymní píše:
Ahoj,
uz jsem opravdu zoufala, dva roky v kuse mam kvasinkovou infekci. Nic nepomaha, po cipkach je to den ok a pak zas zacne vytok. Zkousela jsem uz vsechno mozny u doktorky jsem jak domaTak me napadlo zda by to nemohlo souviset s cukrovkou, ja uz jsem fakt zoufala, tak hledam co jde. Meli jste s tim nekdo zkusenost? A mam to rict sve gynekolozce? K normálnímu obvodakovi jsem objednana, ale az v listopadu. Driv nema termin
A je to opravdu kvasinková infekce? Nechávala sis dělat test na pohl. choroby?
@korn123 Doktorka mi delala ster na chlamydie, a ureplasmu a z kultivace vyšli kvasinky. Takze si myslim, ze to je kvasinkova infekce. Doktorka rikala, ze kdyby to byla pohlavni nemoc, tak vs to bylo videt i na čípku atd, ale nerozumim tomu. Na testech jsem byla pred rokem v breznu a nic. jenze na testy se pry musi jist z nějakého duvodu a neudělali mi to nekde jen tak. Minule jsem si musela uplne vymyslet, aby mi to udelali
Partnera jsem mela stálého, nic nemam nikoho.
@aiwwa ja celkove tomu cukru moc nedam, ale zkousela jsem asi rok tu dietu. Hodne spatne pribiram a akorat jsem strasne zhubla z 50 na 45,takze jsem se radsi vratila k normálnímu jidlu..
@Anonymní píše:
@aiwwa ja celkove tomu cukru moc nedam, ale zkousela jsem asi rok tu dietu. Hodne spatne pribiram a akorat jsem strasne zhubla z 50 na 45,takze jsem se radsi vratila k normálnímu jidlu..
Aha, l, tak tudy cesta nevede. Hele a gynekolog to neřeší, neposlal tě ba nějaké podrobné testy?
Do listopadu bych teda nečekala. Ty máš nějaký podezření, že bys mohla mít cukrovku?
@aiwwa Neposlal,vzdy udela jen stery a po dohrání leku uz nechodim na kontrolu. A poté to zkousim vyléčit volne prodej. leky, protoze tam nemuzu chodit co tyden. Tak jako zdrav. problemy mam delsi dobu ne jen to. Pred 4 lety jsem asi behem dvou mesicu zhubla 27 kg. Překládala jswm to výsazenim antidepresiv
Celkove jsem hrozne vyčerpána atd. Ale hlavne ty infekce, je mi to divny, ze se toho nemuzu zbavit ničím. Tak jsem se teda objednala na testy, ale partnera nemam od posledních testu na kterych jsme byla z duvodu jeho nevery 🙄tak nevim kde bych neco chytla
Ahoj,
Tak me napadlo zda by to nemohlo souviset s cukrovkou, ja uz jsem fakt zoufala, tak hledam co jde. Meli jste s tim nekdo zkusenost? A mam to rict sve gynekolozce? K normálnímu obvodakovi jsem objednana, ale az v listopadu. Driv nema termin 
uz jsem opravdu zoufala, dva roky v kuse mam kvasinkovou infekci. Nic nepomaha, po cipkach je to den ok a pak zas zacne vytok. Zkousela jsem uz vsechno mozny u doktorky jsem jak doma