Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý večer, máme takový problém-dneska před koupáním jsem u malé v pipince vevnitř našla takové bíle žmolíky( z mého dětství si pamatuji, že to jsou snad kvasinky a že to teda dost svědí)-poslední asi týden je hrozně protivná(nespí přes den vůbec, sic fakt je že od 3 m spí přes den 2krát po 20 min. a v noci se budí tak 100krát). Nikdy nespala celou noc-vždycky se tak 2krát vzbudila, ale to co máme teď je hrůza. Nemám čas a klid ani hodinu v kuse.Sice se jí teď prořízly zoubky dva ale už je to dva dny a malá je furt protivná, je s ní k nevydržení. myslíte že to může být proto, že to sou kvasinky a že to svědí?
U takhle malého dítka nepravděpodobné. Ale vem ji k dr, budeš mít jasno hned. ![]()
U takhle malych deti? Spise jde o odloucene zbytky kuze apod. Normalne se to umyva, cisti se poupatko. Dcera to mela v lete vic kvuli teplu, ale kazde mimco to ma jinak. Mas-li obavu, zajdi k obvodacce. ![]()
Podle mě jsou ty žmolíky normální
, moje dcera to měla/má taky a po pravdě je tam mám i já
.
Aaha tak díky všem =) no fakt je, že tuto noc už spinkala lepší-tak možná doznívali ty zuby..ale to je hrůza přijde mi, že má malá furt něco =P asi to tak mají všichni, že? Jednou je to spaní, pak je to jídlo, žaludek..A ještě se zeptám kdy jste svoje děti dali na noc poprvé k babičce? Právě přemýšlíme teď nad sobotou-jako že bysme se vyspali =) babička naštěstí bydlí ob dva baráky od nás. =)