Kvasinky u batolete

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1025
22.1.13 20:57

Kvasinky u batolete

Ahoj, už skoro dva měsíce bojuju u syna s ekzémem pod plínou. Pediatrička mi řelka, že je to možná alergie na nějaké jídlo, takže to mám sledovat. Napsala mi už několik mastiček a oplachů, ale absolutně žádná změna. Tak jsem klukovi vysadila mléko (jogurty, máslo, sýry) a lepek. Po dvou týdnech taky žádná změna. Tak jsem vyrazila za kožní a tam mi řekla, že je to klasická kvasinková opruzenina. Máte s tím někdo zkušenost? Malej se mi nikdy neoprudil, až teď skoro v roce a docela mě děsí, že to jsou kvasinky :( Zkoušela jsem Bepanthen, kalciovou mast, ambiderman, sudocreme, Linolu, krémy od nivey na opruzeniny, vůbec nic nepomáhá. Teď teda máme od kožní Imazol, ale také se to nelepší, ten Imazol mi přijde spíš taková pasta, nic mastného a ta opruzenina mi příjde možná ještě horší, taková vysušená :( Už jsem fakt zoufalá. Nemáte někdo zkušenost a hlavně co vám pomohlo? Uklidňuju se tím, že za dva tři měsíce začneme s nočníkem, tak pak snad bude klid, ale ráda bych toho kluka zbavila dřív než až na nočniku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Dufnee12
22.1.13 21:02

Zkus masticku z konopi, ale ne z technickeho
od sestry syn mel to same a pomohlo mu to

• Citovat
  • Upravit
1025
22.1.13 21:04

Díky moc, určitě zkusím. Už jsem na to taky myslela, ale nevěděla jsem, jestli je to dobrý i pro takový prťata :) Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dufnee12
22.1.13 21:06

Urcite se toho neboj ale fakt je lepsi sehnat si z praveho konopi a ne z lekarny-sice by to taky mozna pomohlo ale urcite na tak rychle
ja osobne to pouzivam na akne a ruzny ekzemy a jak rikam sestrinimu synovi to pomohlo rychle

• Citovat
  • Upravit
69235
22.1.13 21:34

Se vtírnu, kde se dá se sehnat mastička zpravého konopí? Jak to poznám? Manžel trpá na ekzem, ruce má rotpraskané do hloubky, bolestí nemůže zatnout pěst, už rok mu doktoři střídají jedny antibiotika za druhýmy, kortikoidy, nic nepomáhá, já netuším, jak sehnat pravou mast z konopí. Omlouvám se za vpád do diskuze a děkuju za každou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
22.1.13 21:45

Ahoj, mladší dcera se oprudila, když jí rostly stoličky. Mazala jsem kde čím Bepanten, Sudocrem i ten Imazol a nepomohlo nic, až nám doktorka předepsala Imacort. Mázly jsme 3× a byl klid 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.13 21:52

Terinka4444: To bude chtít sehnat někoho, kdo si konopí pěstuje na zahrádce a mastičku dělá sám. Případně zasít sklidit vlastní. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dufnee12
22.1.13 22:28

@terinka4444. Pokud mas v okoli nekoho kdo ji pestuje a masticku si dela sam
ono se to nezda ale tech lidi je opravdu dost
jinak mozna jeste nekde v kofi sopech(nevim. jak se to pise) :D
masticka z technickeho konopi ti nepomuze meli jsme ji doma z lekarny snad od 4 znacek a nic vubec to nepomohlo az kdyz sme si sehnali z pravyho konopi tak behem tydne uz sly videt zmeny
a jak to poznas? Poznas to tak ze ma sv. zelenou barvu az takovou bahnivou a jde z ni citit konopi(masticka z tech. konopi citit nejde)

• Citovat
  • Upravit
69235
23.1.13 08:29
Děkuju, my taky měli z lékárny, ale vůbec nic, pokusím se pohledat konopí, než vyléčím manželovi ekzem, tak mě zavřou
@Dufnee12 píše:
@terinka4444. Pokud mas v okoli nekoho kdo ji pestuje a masticku si dela sam
ono se to nezda ale tech lidi je opravdu dost
jinak mozna jeste nekde v kofi sopech(nevim. jak se to pise) :D
masticka z technickeho konopi ti nepomuze meli jsme ji doma z lekarny snad od 4 znacek a nic vubec to nepomohlo az kdyz sme si sehnali z pravyho konopi tak behem tydne uz sly videt zmeny
a jak to poznas? Poznas to tak ze ma sv. zelenou barvu az takovou bahnivou a jde z ni citit konopi(masticka z tech. konopi citit nejde)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dufnee12
23.1.13 11:49

Urcite te za to nezavrou :D

• Citovat
  • Upravit
23.1.13 12:58

Nezavřou, neboj, mám dojem že dneska je dokonce legální si vypěstovat marjánku doma, když to není ve velkým a když ji pak člověk nesuší a neprodává… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
20.11.14 20:02

Kvasinky u batolete po antibiotikách?

Ahoj holky,
prosím, může mít 2letá holčička po antibiotikách kvasinky? Dcera je tam bílá. Akorát jestli ano, kam zajít - pediatrička, gynekolog?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
20.11.14 20:25

Ahoj Dcera to taky měla, byla jsem u pediatra, udělal jí stěr a měla antibiotika, nějaký streptokok. Koloval jí v těle, postupně angína, zánět v očích, zánět močových cest, všechno během dvou měsíců. A výborná je mastička fungicidin. Ať to brzo přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
20.11.14 21:02

@simpa
To jste měli asi něco jiného. Ona antib. dobrala v úterý a teď se ji to udělalo. Podle mě má kvasinky jako následek antibiotik. Já na to brala Gynopevaryl, je to volně přístupné v lékárně, ale u batolete mám strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí