Kvasinky v pochvě

Anonymní
13.3.15 18:36

kvasinky v pochvě

Omlouvám se za citlivé téma, ale nejspíš mám kvasinky kolem poševního vchodu. Můžu se udrbat :x Už jednou jsem to měla, dr mi tehdy napsala mastičku, která je i volně prodejná, bohužel si nepamatuju, její název. Poradí mi někdo prosím?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5993
13.3.15 18:38

Třeba Canesten a nebo používám JENAMAZOL 2%, ten se může i zavádět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
13.3.15 18:39
@Anonymní píše:
Omlouvám se za citlivé téma, ale nejspíš mám kvasinky kolem poševního vchodu. Můžu se udrbat :x Už jednou jsem to měla, dr mi tehdy napsala mastičku, která je i volně prodejná, bohužel si nepamatuju, její název. Poradí mi někdo prosím?

Muze to byt i clotrimazol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
13.3.15 18:41

No, vnější projevy jsou jen zrcadlem toho, co se děje uvnitř, takže mazání NESTAČÍ, musíš si ten Jenamazol či Clotrimazol (stejná účinná látka) zavádět i dovnitř. Existuje ještě Gyno-Pevaryl, ten má v combipacku i mastičku, ten má jinou účinnou látku. Pokud nic z toho nezabere tak do 5 dnů, mazat na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
13.3.15 18:48

Clotrimazol AL 100 se na kvasinky pouziva-zavadeci tablety, pripadne boraxove cipky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
13.3.15 19:37

Nejlepší je na to Macmiror, ale ten je na recept. Jinak taková krizovka - do bílého jogurtu nejlépe Holandia nakapat tak pět kapek teatree oleje a potírat. Hodně větrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
13.3.15 19:43

Kvasinky a mykoza je to samé, macmiror je pouze na přepis, protože se předepisuje pokud je tam i bakteriální zánět, to musí posoudit doktor, ale většinou ke kvasinkám dost bolí břicho a když se to nechá rozjet, pak se tam udělá i zánět, skoč si zítra do lékárny pro jenamazol, na mykozu je výborný, jogurt na tampon uleví, já jsem ted vyzkoušela gynekologickou sul, dočetla jsem se, že pusobí výborně jako prevence a když je zánět nebo mykoza, tak udělat koupel 4 krát za sebou, řekla bych, že dobrý, stojí cca 200kc a je na 4 koupele, mají v lékárně, ale musí objednat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
13.3.15 20:18

V lékárně mají volně prodejné globule, na krabičce je napsáno
Galenika Kymla, je jich tam 10 ks a stojí cca 100 Kč. Tuhle
mi to poradil telefonicky gynekolog, že by mi stejně nic
jiného nepředepsal. Zabraly hned :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.15 21:40

Jenamazol je super a taky tee trea olejíček :)

• Citovat
  • Upravit
1568
21.3.15 10:06

Já si koupila Fungicidin.Je taky volně prodejný, stojí okolo 50,– Pokud do týdne nepomůže, jít na gyndu a nechat si napsat prášky(čípky). Já s tímhle mívám hodně problém, když vypiju moc pomerančového džusu nebo sním moc sladkého :( Mám třeba rok klid a pak zase :( Je to hodně nepříjené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
20.4.15 16:51
@helenski1 píše:
jiného nepředepsal. Zabraly hned :)

Dnes jsem na doporučení lékaře taky koupila cena 80,– tak jsem zvědavá jak zabere :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
20.4.15 16:53
@helenski1 píše:
jiného nepředepsal. Zabraly hned :)

A ty se zavadějí do pochvy jestli se nepletu???!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
20.4.15 17:03

Levný a účinný je boraxglycerin ve formě globulí.
Potom na zaléčení i jako prevence je super Femishea od Hadka (od objednání mi dorazí do 2 dnů). Je to na bázi bylinných výtažků, nevzniká na to rezistence, dá se použít i jako lubrikant (ne s kondomem samozřejmě). Uchovávám v lednici, na použití odrýpnu půl čajové lžičky a zavedu, event nechám rozehřát na prstech a ošetřím i zevně.
Teď v těhotenství to používám cca 1× týdně jako prevenci. Na léčbu mykózy obvykle používám 1× denně na noc 10dní po sobě, i když se už cítím ok, aby se to doléčilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí