Květinový stojan

7376
5.10.12 13:21

Květinový stojan

Zdravím všechny, potřebovala bych poradit, kde sehnat květinový stojan - má představa: kovová tyč od podlahy až ke stropu a košíčky na květináče. Nikde na netu to nemůžu najít, mají jen samé ze dřeva, co vypadají jak z bytu mé prapraprababičky..

Moje už leze a škube všechny květiny na podlaze, na oknech už je plno a v jiných pokojích není světlo :D

Moc všem děkuju za radu :) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ema N.
5.10.12 14:29

Me se libi treba tohle:

http://tref.cz/…t_detail.php?…

nebo tohle:

http://www.balte.cz/…etiny-134-cm

ale taky to neni zadny vykrik mody… :nevim: :nevim: :nevim: zkus treba Baumax nebo tak… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7376
5.10.12 14:47

Je to pěkné, ale mi běhá po zemi dítě, potřebuju to mít upevněné i na stropě, ale děkuji za reakci. vypadá ten stojan moc pěkně, ale u nás by to bylo nebezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
5.10.12 14:48
@MarieOVMUC píše:
Je to pěkné, ale mi běhá po zemi dítě, potřebuju to mít upevněné i na stropě, ale děkuji za reakci. vypadá ten stojan moc pěkně, ale u nás by to bylo nebezpečné.

nevim, jak stare dite mas, ale ja mam na zemi kytky (velke i male, dokonce i ve stojanu) od maleho narozeni a vetsi skodu nez dite mi udelala kocka, co po stojanu skakala, dite se da naucit, ze nesmi… ;)

• Citovat
  • Upravit
7376
5.10.12 15:55

Kocky nic neničí, ale muzu delat a snazit jak chci a mám od malé oskubané listy a porad jen hlidat aby to nejedla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
5.10.12 16:02
@MarieOVMUC píše:
Kocky nic neničí, ale muzu delat a snazit jak chci a mám od malé oskubané listy a porad jen hlidat aby to nejedla..

aha, tak to jo… ja se radeji vsech jedovatych (i mirne zavadnych) kytek pred narozenim zbavila tim, z e jsem je dala tchyni… :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný