Květiny do bytu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
28.4.15 14:12

@KFC a nemas fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
28.4.15 14:26

Já mám doma orchideje, dělám sezónní vázy - v zimě Barborky (větve třešní), na jaře kočičky, vrba, v létě obilí, ječmen, jinak bylinky, narcisy, tulipány od mamky ze zahrádky… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KFC
43
28.4.15 14:32
@fifka94 píše:
@KFC a nemas fotku?

Zrovna teď nemám, páč jsem se na to trochu vykašlala, ale poradit umím, to zas jo :lol:
Koukám vždycky jak to maj udělaný někde v zahradnictví a obšlehnu to, stačí jeden pěknej truhlík a jenom měnit květiny a třeba pokrývám mechem, co nasbírám. Za pár kaček dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
28.4.15 15:09

@fifka94 Tak opravdu nenáročný jsou mnohý, ale záleží jestzli chceš kvetoucí nebo nekvetoucí. Kvetoucí namátkou Kala, Vánoční kaktus, Růže pokojová nekvetoucí Mám třeba gumovník, aloe vera, auracarie ( pokojová jedlička. Jen namátkou to, co mám doma, ale je toho hodně, záleží na tom, jak veký máš možnosti a jestli chceš velký nebo široký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
28.4.15 20:49
@KFC píše:
Zrovna teď nemám, páč jsem se na to trochu vykašlala, ale poradit umím, to zas jo :lol:
Koukám vždycky jak to maj udělaný někde v zahradnictví a obšlehnu to, stačí jeden pěknej truhlík a jenom měnit květiny a třeba pokrývám mechem, co nasbírám. Za pár kaček dobrý.

Proč mech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
29.4.15 08:49

Mech nejen že v květináči kolem kytek vypadá pěkně, ale mám pocit, že někde říkali, že to snad udržuje i vlhkost po zalití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KFC
43
29.4.15 13:59
@tasa píše:
Proč mech?

Někdy nechám květiny v koupených květináčích a jen je poskládám do truhlíku a zakryju mechem, vypadá to pěkně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí