Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já mám doma orchideje, dělám sezónní vázy - v zimě Barborky (větve třešní), na jaře kočičky, vrba, v létě obilí, ječmen, jinak bylinky, narcisy, tulipány od mamky ze zahrádky… ![]()
@fifka94 píše:
@KFC a nemas fotku?
Zrovna teď nemám, páč jsem se na to trochu vykašlala, ale poradit umím, to zas jo ![]()
Koukám vždycky jak to maj udělaný někde v zahradnictví a obšlehnu to, stačí jeden pěknej truhlík a jenom měnit květiny a třeba pokrývám mechem, co nasbírám. Za pár kaček dobrý.
@fifka94 Tak opravdu nenáročný jsou mnohý, ale záleží jestzli chceš kvetoucí nebo nekvetoucí. Kvetoucí namátkou Kala, Vánoční kaktus, Růže pokojová nekvetoucí Mám třeba gumovník, aloe vera, auracarie ( pokojová jedlička. Jen namátkou to, co mám doma, ale je toho hodně, záleží na tom, jak veký máš možnosti a jestli chceš velký nebo široký
@KFC píše:
Zrovna teď nemám, páč jsem se na to trochu vykašlala, ale poradit umím, to zas jo
Koukám vždycky jak to maj udělaný někde v zahradnictví a obšlehnu to, stačí jeden pěknej truhlík a jenom měnit květiny a třeba pokrývám mechem, co nasbírám. Za pár kaček dobrý.
Proč mech?
Mech nejen že v květináči kolem kytek vypadá pěkně, ale mám pocit, že někde říkali, že to snad udržuje i vlhkost po zalití.
@tasa píše:
Proč mech?
Někdy nechám květiny v koupených květináčích a jen je poskládám do truhlíku a zakryju mechem, vypadá to pěkně ![]()