Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
dneska jsem našla dvě čárky na testu. Kdo se přidá do party? ![]()
@ztracena_brambora Já jsem dnes 9DPO na testu duch, ale uvidíme jak se to bude dál vyvíjet. MS by měla dorazit v pondělí. Tak snad se přidám ![]()
Ahojky, já jsem zrovna dnes po ultrazvuku (4+3tt), na kterém nic nebylo kromě vysoké sliznice, ale z HCG, těhu potvrzené je
…tak snad už to klapne! Nezvládám to čekání na všechno, potřebuji vědět, zda je to v pořádku, tak je příjemné si to aspoň nějakým klábosením zkrátit
…Prodělala jsem v březnu mimoděložní, takže se ted po pár měsících znovu zadařilo a ještě k tomu s termínem na moje narozeniny
![]()
@Lucie1906 Držím palce! 🤞
@KoalaHug Juch, tak snad bude příští rok pořádná oslava! 😁
Ahoj, mužu se taky přidat. Včera potvrzeno HCG z krve. Za 14 dnů UTZ. 😊 😊 😊
@KoalaHug píše: Více
To čekání mě také dost trápí. Jsem po ivf a tam toho bylo až až a teď to nekončí opět čekání na UTZ atd… věřím, že bude vše v pořádku a snažím se být v klidu…
Hlásím se, snad ne předčasně
jsem po IVF, zatím jen pozitivní testy a hcg jako samoplátce pozitivní. Tak snad i krev ve středu v CAR vyjde pozitivní a po malých krůčcích dojdeme všichni až do konce
měla bych dneska být 4+2 ![]()
Ahoj,
hlásím se, ráda se k vám přidám ![]()
Za 15 dní jdu k doktorce, tak doufám, že vše bude v pořádku. Jen to čekání je hrozný. 😀 🙈
Ahoj, tak jak se cítíte
máte příznaky? Já bych měla být 6tt. Čekám na UTZ cca za týden. Do včera kromě únavy nic a dnes od rána nevolnost ![]()
@SimonaaaB Taky čekám na utz příští týden. Já mám chutě.
A dneska jsem spala 10 hodin. ![]()
@ztracena_brambora Já mám také chutě ale vždy si dám pár soust a začne mi to jídlo smrdět. V sobotu jsem půl dne zvracela a měla průjem a od té doby jen žaludek na vodě, tak doufám, že jsem vše ok. To čekání na UTZ je hrozný.
@SimonaaaB Mně je od včera taky na
ale zatím se držím. To je normální. Hlavně se do sebe snažím furt něco cpát, protože mi nefunguje hlad, místo toho je mi jen šoufl. ![]()
Ahoj holky, já se přidávám asi k vám dnes den do MŠ a pozitivní TT a krev je zatím jen 102U/L. Uvidím zda bude stoupat. Mléko mi chutná jako zkažené, pálí mě žáha a zhoršila se mi pleť. ![]()
@Dudlik226 Vítej! ![]()
To já naopak mlíko v těhotenství můžu, normálně ho jen tak nepiju, max. jako kakao, ale teď mi chutná. Zato jiný věci jsou fuj. Bojím se, že mi zas bude smrdět kafe. ![]()