Květňátka 2025

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30.8.24 11:09

Květňátka 2025

Ahoj,
dneska jsem našla dvě čárky na testu. Kdo se přidá do party? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1146
30.8.24 11:50

@ztracena_brambora Já jsem dnes 9DPO na testu duch, ale uvidíme jak se to bude dál vyvíjet. MS by měla dorazit v pondělí. Tak snad se přidám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KoalaHug
30.8.24 12:31

Ahojky, já jsem zrovna dnes po ultrazvuku (4+3tt), na kterém nic nebylo kromě vysoké sliznice, ale z HCG, těhu potvrzené je :srdce:…tak snad už to klapne! Nezvládám to čekání na všechno, potřebuji vědět, zda je to v pořádku, tak je příjemné si to aspoň nějakým klábosením zkrátit :D…Prodělala jsem v březnu mimoděložní, takže se ted po pár měsících znovu zadařilo a ještě k tomu s termínem na moje narozeniny :mrgreen: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
30.8.24 23:27

@Lucie1906 Držím palce! 🤞

@KoalaHug Juch, tak snad bude příští rok pořádná oslava! 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
31.8.24 07:46

Ahoj, mužu se taky přidat. Včera potvrzeno HCG z krve. Za 14 dnů UTZ. 😊 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
31.8.24 07:49
@KoalaHug píše: Více

To čekání mě také dost trápí. Jsem po ivf a tam toho bylo až až a teď to nekončí opět čekání na UTZ atd… věřím, že bude vše v pořádku a snažím se být v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
31.8.24 17:00

Hlásím se, snad ne předčasně :mavam: jsem po IVF, zatím jen pozitivní testy a hcg jako samoplátce pozitivní. Tak snad i krev ve středu v CAR vyjde pozitivní a po malých krůčcích dojdeme všichni až do konce :srdce: měla bych dneska být 4+2 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.24 18:02

Ahoj, dneska bych měla být 5+1. Zatím není potvrzené :lol:

• Citovat
  • Upravit
155
1.9.24 12:03

Ahoj,

hlásím se, ráda se k vám přidám :mavam:
Za 15 dní jdu k doktorce, tak doufám, že vše bude v pořádku. Jen to čekání je hrozný. 😀 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
7.9.24 08:27

Ahoj, tak jak se cítíte :) máte příznaky? Já bych měla být 6tt. Čekám na UTZ cca za týden. Do včera kromě únavy nic a dnes od rána nevolnost :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.24 19:56

@SimonaaaB Taky čekám na utz příští týden. Já mám chutě. :mrgreen: A dneska jsem spala 10 hodin. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
9.9.24 07:43

@ztracena_brambora Já mám také chutě ale vždy si dám pár soust a začne mi to jídlo smrdět. V sobotu jsem půl dne zvracela a měla průjem a od té doby jen žaludek na vodě, tak doufám, že jsem vše ok. To čekání na UTZ je hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.24 15:10

@SimonaaaB Mně je od včera taky na :poblion: ale zatím se držím. To je normální. Hlavně se do sebe snažím furt něco cpát, protože mi nefunguje hlad, místo toho je mi jen šoufl. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
11.9.24 19:03

Ahoj holky, já se přidávám asi k vám dnes den do MŠ a pozitivní TT a krev je zatím jen 102U/L. Uvidím zda bude stoupat. Mléko mi chutná jako zkažené, pálí mě žáha a zhoršila se mi pleť. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.24 20:05

@Dudlik226 Vítej! :dance:
To já naopak mlíko v těhotenství můžu, normálně ho jen tak nepiju, max. jako kakao, ale teď mi chutná. Zato jiný věci jsou fuj. Bojím se, že mi zas bude smrdět kafe. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí