Květňátka 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
11.9.24 22:00

Ahoj, taky se přidám. Prozatím. 6.9. pozitivní test, ale mám strach v květnu jsem v 6 měsící potratila dvojčata. Doktorce jsem ještě nevolala. Čekám aspoň do 8 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
12.9.24 08:56

Femibion 1 nebo yarilo Einstein 1?

Holky chci se zeptat doktorka mi doporučila Femibion 1 nebo yarilo Einstein 1. Co berete za těhotenské vitamíny vy? ;) Přemýšlím co pořídit zatím beru pouze kyselinou listovou co mám doma. Jinak dle sestřičky to vypadá zatím na prosperující těhotenství, měla bych být 4+6. Kontrola až 30.9. to čekání je šílené. :) :D

Příspěvek upraven 12.09.24 v 09:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
12.9.24 09:01

@SabiMates dopadne to dobře. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.24 15:11

@Dudlik226 Pokud je vše v pohodě, tak můj doktor říkal, že listovka stačí. Raději měj pestrou stravu, pokud ti není blbě jak mně. 😅 Pokud budeš kupovat nějaké dražší vitamíny, tak si schovej účtenku, až budeš mít těhotenskou průkazku, tak si to můžeš nechat proplatit od pojišťovny.
Jinak v prvním těhotenství jsem brala Femibion.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
12.9.24 19:16

@ztracena_brambora zatím mám jen trošku žaludek jak na vodě, pálí mě žáha, ale jinak nic. Už mě objednané vitamíny Femibion 1 a zítra pro to běžím. 😊 Do 30. 9. je to snad nemožné vydržet. 🥴 :nevim: kdy máte první termín u doktorky vy holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.24 19:32

Ahoj, také se přidám. Na první UZ potvrzení jdu 23.9

Zatím anonym - čekám na potvrzení, nechci nic zakriknout

• Citovat
  • Upravit
12.9.24 20:39

Já byla na prvním utz dneska. Měla bych být zhruba 6+3. Na další kontrolu jdu až 3. 10. Na :poblion: je mi furt, ale zatím se držím. Minulý těhotenství jsem zvracela ještě celej druhej trimestr. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
12.9.24 21:20

@Dudlik226 děkuji, já doufám. Nešlo nám to 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
13.9.24 08:39

@SabiMates jako obdivuji vás s manželem my jsme se snažili od května 2023 a já jsem se skládala z toho že nám to nejde. I když u nás je to malý zázrak, protože na klinice nám řekli, že to bez IVF nepůjde. A hele asi čekáme miminko bez IVF a bez jejich podporujících léků. Jediné co jsem brala byl Dufaston na srovnání cyklu a asi nám možná pomohl k početí. 😁 A test jsem si udělala další protože jsem se bála jestli to není náhoda a asi není. 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.9.24 12:46

@Dudlik226 Děkuji, ale neni důvod. Bylo to krušný :D nad každým negativním testem jsem brečela a přišla jsem si těhotná snad každý měsíc. Pak jsem změnila práci a neměli jsme na sebe s manželem moc čas. A najednou dvojčata 8o Bohužel jsem o ně přišla 3 dny po amniocentéze. Udělal se mi zánět…Na klinice jsme byli, ale jsem silnější takže řešení všech problémů pro doktory bylo zhubnout. Mám PCOS.

Vám moc gratuluji. A držím palce. Hlava dělá hodně a občas tělo potřebuje být jen víc připravené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
29.9.24 18:31

Ahoj, já se ráda přídám. Já tu dálnici na papírku našla již v 5.týdnu, šla jsem k dr 5+4 už bylo srdíčko. Poté jsem byla na kontrole po 14 dnech a stále vše ok a už mám i fotku miminka :mrgreen: Dnes jsem 8+2 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.10.24 12:31

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. :kytka: Je mi 34, doma mám dva syny a teď v břiše překvapení s TP29.5. K mému překvapení zatím žádné nevolnosti ani nechutenství. Jen večer jsem unavená a je mi zima. Někdo tu psal o bušení srdce - mívám teď často a hlavně večer. 15.10. jdu na kontrolu, kde se bude hledat :srdce: Moc vás tu všechny zdravím, je to fajn mít s kým sdílet aktuálně dost podobné myšlenky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
10.10.24 12:50
@Janna09 píše: Více

Ahoj :mavam: s tou zimou to mám také tak, myslím si že to mají tehule spíš naopak. Jak je víc krve v těle tak že je jim teplo..já mrznu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.10.24 10:31

Ahoj, také se přidávám :D Je mi 26, zítra 27 a čekám první miminko, zadařilo se hned na poprvé, dnes jsem podle ms 8+3. Doktor mi našel dva váčky, v jednom je plod se srdíčkem, hýbe se a v druhém váčku je prázdno. :think: 30.10. jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá, zda to budou dvojčata nebo jedno miminko ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
19.10.24 10:41
@AndyPro píše: Více

Jee takže možná dvojčátka..krasné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...