Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, taky se přidám. Prozatím. 6.9. pozitivní test, ale mám strach v květnu jsem v 6 měsící potratila dvojčata. Doktorce jsem ještě nevolala. Čekám aspoň do 8 tt.
Holky chci se zeptat doktorka mi doporučila Femibion 1 nebo yarilo Einstein 1. Co berete za těhotenské vitamíny vy?
Přemýšlím co pořídit zatím beru pouze kyselinou listovou co mám doma. Jinak dle sestřičky to vypadá zatím na prosperující těhotenství, měla bych být 4+6. Kontrola až 30.9. to čekání je šílené.
![]()
Příspěvek upraven 12.09.24 v 09:35
@Dudlik226 Pokud je vše v pohodě, tak můj doktor říkal, že listovka stačí. Raději měj pestrou stravu, pokud ti není blbě jak mně. 😅 Pokud budeš kupovat nějaké dražší vitamíny, tak si schovej účtenku, až budeš mít těhotenskou průkazku, tak si to můžeš nechat proplatit od pojišťovny.
Jinak v prvním těhotenství jsem brala Femibion.
@ztracena_brambora zatím mám jen trošku žaludek jak na vodě, pálí mě žáha, ale jinak nic. Už mě objednané vitamíny Femibion 1 a zítra pro to běžím. 😊 Do 30. 9. je to snad nemožné vydržet. 🥴
kdy máte první termín u doktorky vy holky?
Ahoj, také se přidám. Na první UZ potvrzení jdu 23.9
Zatím anonym - čekám na potvrzení, nechci nic zakriknout
Já byla na prvním utz dneska. Měla bych být zhruba 6+3. Na další kontrolu jdu až 3. 10. Na
je mi furt, ale zatím se držím. Minulý těhotenství jsem zvracela ještě celej druhej trimestr. ![]()
@SabiMates jako obdivuji vás s manželem my jsme se snažili od května 2023 a já jsem se skládala z toho že nám to nejde. I když u nás je to malý zázrak, protože na klinice nám řekli, že to bez IVF nepůjde. A hele asi čekáme miminko bez IVF a bez jejich podporujících léků. Jediné co jsem brala byl Dufaston na srovnání cyklu a asi nám možná pomohl k početí. 😁 A test jsem si udělala další protože jsem se bála jestli to není náhoda a asi není. 😁 😁
@Dudlik226 Děkuji, ale neni důvod. Bylo to krušný
nad každým negativním testem jsem brečela a přišla jsem si těhotná snad každý měsíc. Pak jsem změnila práci a neměli jsme na sebe s manželem moc čas. A najednou dvojčata
Bohužel jsem o ně přišla 3 dny po amniocentéze. Udělal se mi zánět…Na klinice jsme byli, ale jsem silnější takže řešení všech problémů pro doktory bylo zhubnout. Mám PCOS.
Vám moc gratuluji. A držím palce. Hlava dělá hodně a občas tělo potřebuje být jen víc připravené…
Ahoj, já se ráda přídám. Já tu dálnici na papírku našla již v 5.týdnu, šla jsem k dr 5+4 už bylo srdíčko. Poté jsem byla na kontrole po 14 dnech a stále vše ok a už mám i fotku miminka
Dnes jsem 8+2 ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala.
Je mi 34, doma mám dva syny a teď v břiše překvapení s TP29.5. K mému překvapení zatím žádné nevolnosti ani nechutenství. Jen večer jsem unavená a je mi zima. Někdo tu psal o bušení srdce - mívám teď často a hlavně večer. 15.10. jdu na kontrolu, kde se bude hledat
Moc vás tu všechny zdravím, je to fajn mít s kým sdílet aktuálně dost podobné myšlenky. ![]()
@Janna09 píše: Více
Ahoj
s tou zimou to mám také tak, myslím si že to mají tehule spíš naopak. Jak je víc krve v těle tak že je jim teplo..já mrznu ![]()
Ahoj, také se přidávám
Je mi 26, zítra 27 a čekám první miminko, zadařilo se hned na poprvé, dnes jsem podle ms 8+3. Doktor mi našel dva váčky, v jednom je plod se srdíčkem, hýbe se a v druhém váčku je prázdno.
30.10. jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá, zda to budou dvojčata nebo jedno miminko ☺️