Kyretáž a možný vliv na otěhotnění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4068
26.9.11 17:56

mari1912: je mi to líto, držím palečky, určitě tě pak pošlou na vyšetření a zjistí příčinu. Drž se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
26.9.11 17:59

Kéž by to zjistili-potřetí by to bylo zoufalé a nechci to prožít znova.Děkuju

Pajkax píše:
mari1912: je mi to líto, držím palečky, určitě tě pak pošlou na vyšetření a zjistí příčinu. Drž se :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.11 18:03

Mari mě už se to stalo po třetí a už je to vlatně týden co jsem se to dověděla a pořád mi je hrozně, mě po druhym udělali pouze genetiku jinak nic, tak se určitě nenech odbít a nech se vyšetřit pořádně já už se teď taky nechám

• Citovat
  • Upravit
31744
26.9.11 18:22

Tak já bych ráda i imunologii,infekce a uvidíme.Dvakrát po sobě není náhoda a třikrát už vůbec ne :-( To mě mrzí,člověku pak bolí srdíčko viď?

Anonymní píše:
Mari mě už se to stalo po třetí a už je to vlatně týden co jsem se to dověděla a pořád mi je hrozně, mě po druhym udělali pouze genetiku jinak nic, tak se určitě nenech odbít a nech se vyšetřit pořádně já už se teď taky nechám
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.11 18:34

Je to hrozný už jsem myslela, že bude vše v pohodě a že už mam nejhorší za sebou, ale bohužel :-( mě už má dr. řekla, že mě pošle na imunologii a prý možná i znovu na genetiku, no a já bych teda chtěla ještě taky ty infekce, vyšetřit štítnou žlázu, toxoplazmosu, prostě vše co s potraty nějak souvisí, prý na tý imuno toho bývá taky dost tak jsem zvědavá

• Citovat
  • Upravit
31744
26.9.11 19:54

Imunologie je všude,nebo jen v Praze?Ještě jsem se o to moc nezajímala tak teď asi začnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.11 06:48

Určitě je i jinde než v Praze, mě chce poslat, do Českých Budějovic, protože to tu máme nejblíž, ale raději bych právě do Prahy

• Citovat
  • Upravit
31744
29.9.11 09:46

Ahojky,
koupila jsem si čaj od báby radnický -V2,nepila jste ho některá?Mám v ulici bylinnou lékárnu a tam mě ho poradili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.19 13:06

kyretaz a otěhotnění

Zdravím maminky chtěla jsem se zeptat,17.10 jsem podstoupila kyretaz cítila jsem se ale fyzicky dobře celou dobu o psychice radci nemluve to je jedna velká katastrofa a nevím jak z toho ven ale jde o to ze jsme s přítelem dnes v noci chtěli zkusit sex a ten idiot se do me hned udělal kolik je tam prosím procent ze muzu otěhotnět hned? Mám ze všeho ted hrozny strach děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
3724
20.10.19 13:15

Řekla bych, že takto brzy po kyretáži (2 dny!!!) těhotenství pravděpodobné není. Ale, ty jsi nedostala ve špitále pokyny?! Dodržet šestinedělí…? 8o Jako chápu, že někdo ho nedodrží, třeba dva tři týdny po zákroku, nebo nečeká až na tu první MS (i když by se to mělo) ale sex 2 dny po revizi, riskuješ hlavně infekci jak hrom… Mně by to do první MS ani nenapadlo /fakt, je že jsem měla revizi s velkými komplikacemi/. ale neměla bys mít ani tampony, měla by ses jen sprchovat, ne koupat ve vaně, bazén samozřejmě ne. Takže za dva dny sex a to až do konce… uf. A partner „no comment“, představa, že si se mnou ten můj užije sex dva dny po revizi (že ho to láka po krvavém zákroku v děloze, kdy ženská přišla o budoucí mimčo), a ještě mu ujedou nohy… no nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15294
20.10.19 13:27
@Anonymní píše:
Zdravím maminky chtěla jsem se zeptat,17.10 jsem podstoupila kyretaz cítila jsem se ale fyzicky dobře celou dobu o psychice radci nemluve to je jedna velká katastrofa a nevím jak z toho ven ale jde o to ze jsme s přítelem dnes v noci chtěli zkusit sex a ten idiot se do me hned udělal kolik je tam prosím procent ze muzu otěhotnět hned? Mám ze všeho ted hrozny strach děkuji za odpověď
Šance není žádná. Před dvěma dny ti kompletně vyskrabali děložní sliznici a roztahli děložní čípek. Jediné, o co si koledujes, je pěkný zánět dělohy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
20.10.19 13:34

Nedivím se ti, že máš ze všeho strach.. otěhotnění teď možné není řekla bych na tisíc procent, ale bála bych se o nějakou infekci…to ti opravdu nikdo v nemocnici neřekl co je potřeba po kyretáži dodržet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
20.10.19 18:17

@Mutlice hele promiň ale tohle je masakr. 8o otěhotnění možné takhle brzy není, ale je tu velká možnost infekce, zánětu dělohy a to je po tom průser. A příteli moc nenadávej, i ty jsi udělala botu že jsi chtěla pohlavni styk. :roll: pane bože… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
21.10.19 08:51
@Jessica4 píše:
@Mutlice hele promiň ale tohle je masakr. 8o otěhotnění možné takhle brzy není, ale je tu velká možnost infekce, zánětu dělohy a to je po tom průser. A příteli moc nenadávej, i ty jsi udělala botu že jsi chtěla pohlavni styk. :roll: pane bože… :zed:

Já nejsem ten, kdo se ptal!!! Přivázala jsi svou odpověď na špatného člověka :mrgreen: Já jsem jen reagovala, btw. stejně jako ty, že ta holka dost riskuje. Dotaz založil anonym. Já jsem v 29tt momentálně, takže problém s kyretáží fakt neřeším, i když už jí mám taky za sebou a první sex…? Po více než měsíci.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
21.10.19 08:57

Tehotna nebudes, ale mohli ste to vydrzet aspon 1-2 tydny (tak to doporucujou v zahranici), kdyz ne sestinedeli. Kazdopadne vi proc to doporucujou, nehrozi tehotenstvi, ale infekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí