Kyretáž a možný vliv na otěhotnění

Anonymní
25.9.11 19:21

Kyretáž

Celý dnešek mě vrtá hlavou jedna věc. Jsem už po třech zamlklých potratech vždy s revizí, strašně se bojím, že revize budou mít dopad na další případné těhotenství :roll: jsou mé obavy oprávněné?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4415
25.9.11 19:54

ahoj, já měla též zamlklé těhu, taky jednu revizi po OHSS a po zamlkém těhu mi dva roky trvalo, než se srovnala činnost děložní sliznice. Prý víc škrábli a poranili endometrium

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
25.9.11 19:59

To je mě moc líto :-( Myslím,že asi teď budeš muset absolovovat spousty vyšetření,aby se zjistila případná příčina tvých zamlklých těhotenství.Do té doby bych se určitě nepokoušela o nové těhotenství,právě kvůli strachu co to udělá s mojí dělohou.Dokonce jsem i četla,že po vícečetných potratech se doporučuje umělé oplodnění,aby se vybralo to nejlepší embryo.
Jak rychle za sebou a v kolikátém týdnu jsi měla zt?
Jsem taky po jednom zt a zítra se rozhodne zda půjdu podruhé :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.9.11 20:02

Já prodělala dvě revize po ZT v rozmezí tří týdnů loni v prosinci a se sliznicí problém nemám. Vždycky záleží na šikovnosti dr., který zákrok provádí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Omálka
25.9.11 20:10

Mari,co se stalo? Podle metříku soudím,že jsi těhu.

• Citovat
  • Upravit
50725
25.9.11 20:13

Já jsem byla na 2 revizích - jedna po porodu, druhá ZT a otěhotněla jsem bez problémů, ani problémy žádné nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
25.9.11 20:33
Angua píše:
Já jsem byla na 2 revizích - jedna po porodu, druhá ZT a otěhotněla jsem bez problémů, ani problémy žádné nemám.

Jak dlouho po ZT jsi otěhotněla??? Na revizi jdu 3.10 a chceme se co nejdříve pokusit znovu. většinou říkají minimálně 6 měsíců, někdo ale i 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.9.11 21:04
VEJUU píše:
Angua píše:
Já jsem byla na 2 revizích - jedna po porodu, druhá ZT a otěhotněla jsem bez problémů, ani problémy žádné nemám.
Jak dlouho po ZT jsi otěhotněla??? Na revizi jdu 3.10 a chceme se co nejdříve pokusit znovu. většinou říkají minimálně 6 měsíců, někdo ale i 3 měsíce.

Byla jsem na revizi 3.11., chtěli jsme čekat 2 cykly, jak mi doporučili. Jenže v lednu jsem měla angínu, atb, to se mi do toho nechtělo, v únoru lehla celá rodina, to se nechtělo nikomu :lol: , v březnu se nepovedlo a v dubnu pak jo - takže nakonec nějakých 5 měsíců po, ale druhý cyklus snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
25.9.11 21:07

Co se týká otěhotnění po revizi a doby čekání se snažením.

Mně doktor říkal počkat minimálně tři měsíce, ale že kdyby náhodou, tělo si samo řekne.

• Citovat
  • Upravit
341
25.9.11 21:12

Moje ZT bylo prý způsobené buďto tím, že jsem byla nemocná a miminko bylo moc malé a nevydrželo to nebo tím že jsem 1 omdlela (omdlívám často). Bojím se, že se to teď při dalším těhu bude třeba opakovat :(. Ale zase nechci být taková ta starostlivá matka, co se jí zatočí hlava a hned poběžim za doktorkou, at mě prohlédne :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
25.9.11 21:31
VEJUU píše:
Moje ZT bylo prý způsobené buďto tím, že jsem byla nemocná a miminko bylo moc malé a nevydrželo to nebo tím že jsem 1 omdlela (omdlívám často). Bojím se, že se to teď při dalším těhu bude třeba opakovat :(. Ale zase nechci být taková ta starostlivá matka, co se jí zatočí hlava a hned poběžim za doktorkou, at mě prohlédne :(.

No raději buď starostlivá a jeď 10× zbytečně, než nikdy a pozdě.

• Citovat
  • Upravit
30408
25.9.11 21:57
VEJUU píše:
Angua píše:

Pročpak jdeš na revizi až tak dlouho? Mě na ní nahnali hned ten den jak se na zt přišlo. Byla jsem na ní 10.12. a otěhotněla jsem v květnu s tím, že jsme se od března snažili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
25.9.11 22:08

Ještě já bych dala šanci tělu, aby se vyčistilo samo.

• Citovat
  • Upravit
31744
26.9.11 00:30

Ano jsem těhu,ale od čtvrtka vím,že mimi má zpomalený srdeční tep takže to máme na hraně.A zítra se dovím víc.To budu 9+0 :-(

Omálka píše:
Mari,co se stalo? Podle metříku soudím,že jsi těhu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.11 06:19

Děkuju holky, že jste toho tolik přispěly, no zamlklé těhu jsem měla vždy v 11. týdnu, mimčo se přestalo vyvíjet vždy v 9.týdnu což už je divné. Do dalšího těhu se momentálně pouštět nebudem, chci se nechat důkladně vyšetřit, jinak co se týče otěhotnění tak nejdéle nám to trvalo tři měsíce, takže v tomhle problém nemám jen to donošení :nevim:

zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí