Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj už jsem zoufalá, pořád mám kyselo v puse kašlu, po jídle mě tlačí na píšou dr mi napsala na to leky Controloc, mám. uzkosti a bojím se uduseni, četla jsem že reflux může vyústit i v zápal plic a astma a toho se hrozně bojím, nějaký tip jak se toho rychle zbavit?
@Marcellka12 píše:
Ahoj už jsem zoufalá, pořád mám kyselo v puse kašlu, po jídle mě tlačí na píšou dr mi napsala na to leky Controloc, mám. uzkosti a bojím se uduseni, četla jsem že reflux může vyústit i v zápal plic a astma a toho se hrozně bojím, nějaký tip jak se toho rychle zbavit?
Mam reflux dlouhe roky a nikdy jsem zapal plic nemela.
@Marcellka12 píše: Čtu pořád na internetu, hele a ten kasel řešíš jak?
beru léky, Nolpazu. Ale dává se i ten Controloc nebo něco jiného.
@vokishka ten controloc mi napsala včera dnes jsem si vzala první prášek tak snad se toho zbavim
@Marcellka12 píše:
@vokishka ten controloc mi napsala včera dnes jsem si vzala první prášek tak snad se toho zbavim
tak ono to nebude ze dne na den
Já vím ale u mě způsobil dlouhodobý stress
Po každém jídle mě bolí na hrudi a bojím se toho astmatu
@Neilika nejsem hwdus a přečti si to na internetu že reflux to způsobit může
Jasne
Reflux nikdo nezpochybnuje, ale ty ses propalila, Hedus.
@Marcellka12 píše:
@Neilika nejsem hwdus a přečti si to na internetu že reflux to způsobit může
Může. Dlouhodobý a neléčený. Fakt nedostanete astma, že vás pálí žáha pár dní. Berte léky a je to. Já je beru už řadu let.
Dobry vecer, ja beru na paleni zahy Famosan jiz 20 dni a zatim nevidim zadne zlepseni.Za jak dlouho Vam leky zabraly? Dekuji
@lucad77 jo ale mě hrozně pálí za hrudní kosti i z malinkeho sousta, pak přijde kasel proto se toho bojim