Kytička pro dvouletou princeznu?

kuřátečko
20.6.12 14:10

Kytička pro dvouletou princeznu?

Ahoj, tento týden má kamarádky dcera druhé narozeniny, tak mě napadlo jestli by třeba ocenila kytičku? Třeba gerberu nebo něco takového? Já se v tom nevyznám, mám jen syna a k tomu trošku mladšího :oops: Dík za rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
20.6.12 14:13

Já myslím, že by ji neocenila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
20.6.12 14:15

Tak moje dcera by řekla, jéé kytí, udělala by čich a pčík, a za deset sekund by ji nějaká kytička absolutně nazejímala.

Příspěvek upraven 20.06.12 v 14:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400

Trosku bych se bala, jestli by ji nechtela oskubat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kuřátečko

No právě si nejsem jistá, syn by jí v roce maximálně tak snědl, a nevím jak to mají dvouleťáci no :nevim: asi by ji nesnědla, ale asi ani neměla radost :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15674
20.6.12 14:18

Tak já dvouleťačku mám a musím říct, že kytička by ji radost asi udělala, ale úplně stejnou by měla z utržené pampelišky nebo sedmikrásky. Rozhodně bych nekupovala drahou řezanou. Starší dcera jednou obrečela, že jsem dostala kytku já a od té doby musí manžel nosit kytky dvě :mrgreen: (ale to byla rozhodně starší než dvouletá ;) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
20.6.12 14:20

Tam moje mala by z kyticky radost mela. Uz i jednu od tatinka dostala. Bavila ji celych 10 dni, co byla ve vaze, chodila ji delat mala mala a davala ji pusinky :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
20.6.12 14:27

Moje malá bude mít dva za měsíc a kousek a kytičku určitě dostane. Má zrovna období kytek a zvířátek.
Nechala bych udělat malou kytičku, aby jí nezlomila nebo nějak nepochroumala.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
20.6.12 14:49

Kopretiny :palec:

• Citovat
  • Upravit
243
20.6.12 22:09

Syn dostal kytku od babičky už k 1. narozeninám :D

Pořád si k ní chodil čichat…ale největší radost měl asi z čokoládových berušek, které tam byly nalepené :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný