Svatba tajně v ČR

1695
14.6.12 19:35

Svatba tajně v ČR

Ahoj, brali jste se někdo tajně někde v čechách tajně? - myslím jinde než na radnici ve vašem městě. Chceme se vzít bez těch všech tradic kolem a pak až to oznámit a udělat malou oslavu. Nemáte tip, kde by to v čr šlo? Nějaké netradiční místo bez haldy čumilů :roll:
Přemýšlela jsem i o řecku, ale máme ročního prcka, tak se mi to s ním zdá komplikované…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16906
14.6.12 19:40

Podle mě vás oodaj kdekoli budete chtít. My to měli ve škole :) Oddaj tě na zahradě, v parku, v balonu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
14.6.12 19:40

Hrad Krakovec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
14.6.12 19:44

Klidně i v zoo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
14.6.12 19:54

My se brali během dovolené v Krkonoších :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenika
14.6.12 19:56

I na radnici můžeš přijít jen ve dvou, pokud si to domluvíš i ve všední den, tak jako bys šla na úřad. Můj kolega, který měl již dvě děti udělal své, nyní už manželce takové překvapení. Šly i z dětma do města, no a pak, že si můsí skočit na úřad něco zařídit. Celá rodinka teda šla s ním. No a tam jim úřednice dělaly svědky. Manželka nic netušila. Takže tajně kdekoliv.

• Citovat
  • Upravit
16906
14.6.12 19:56

Já chtěla dycky v Kanadě někde na ambasádě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
14.6.12 20:15

Já slyšela o svatbě, kdy banda skautíků šla na nějakej „výroční“ vejšlap, po několika dnech v lesích vylezli na kopec, tam na ně vybafl oddávající a dva z nich oddal :mrgreen: Skautíci překvapení, „novomanželé“ nadšení, jak hezky to vymysleli. Takže domluvit jde fakt všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
14.6.12 20:22

Obrad jako takovej muzes mit kedkoliv, jen si priprav zhruba 10tis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
14.6.12 21:43

10 litrů za to, že oddávající dorazí na „naše“ místo? Celkem dost teda :? Svatební balíček v řecku vyšel kolem patnácti, to už není takovej rozdíl :lol: +teda letenky, hotel a tak… ale to už je vlastně svatební cesta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
14.6.12 23:26

Dcera me nevlastni sestry si takhle natajno vzala pritele. Jeji mama se to dozvedela az za nekolik mesicu z Facebooku, kdyz to tam dcerka dala. 8o :zed: :pocitac: Nutno rict, ze to pro ni nebylo zrovna prijemne prekvapeni. Takze bych k tomu rekla - reknete to alespon rodicum! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
15.6.12 12:17
@aleba píše:
10 litrů za to, že oddávající dorazí na „naše“ místo? Celkem dost teda :? Svatební balíček v řecku vyšel kolem patnácti, to už není takovej rozdíl :lol: +teda letenky, hotel a tak… ale to už je vlastně svatební cesta :mrgreen:

ne, tomu oddávajícímu platíš jen 1000 za obřad mimo úředně stanovené místo (nějčastěji obřadka). ale (obvykle) musíš zaplatit majiteli místa. na obřad jinde totiž musíš mít výpis z katastru (btw. dalších min.100kč, u nás 300) a podpis majitelů (všech) že souhlasí. pokud nechceš nic moc platit, je dobré vybírat místa, které mají v majetku příspěvkové organizace - ty si nesmí za to nic říct ;) my na to přišli až zpětně - měli jsme to v parku místní nemocnice (vypadá jako zámeček a má krásný park, tak jsme překousli i to, že je to zrovna nemocnice) a oni že za to nic nechtějí. pak se ukázalo, že ani nesmí chtít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
15.6.12 13:47

:D ja blbec jsem se prehlidla u spravniho poplatku :zed: :zed: :zed: jsem pridala nulu. Ale co jsem se bavila s kamaradkou, tak prave rikala, ze obrad mimo matriku ji bude stat tech 10tis. Berou se v divadle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.12 13:00

:mavam: Ahoj, včera mi přítel oznámil, že by taky rád tajnou svadbu (my 2 a svědci s partnerem). A já jsem zmatená jako lesní včela 8o 8o Všechno to začalo, že plánujeme prcka a mě se moc nezamlouvalo, že bychom nebyli svoji. Tak mi dal tento návrh. Jenže nedokážu sama sebe přesvědčit, že by mě to dodatečně nemrzelo. Vím, že z obou stran by byli rádi, kdybychom to tak udělali. Dnes jsem to i tak nějak naznačila mojí mamce a ta říkala, že ať na ní nekoukám a udělám jak chci…tak to mám 50 na 50, chvíli jsem rozhodnutá, že do toho půjdem, ale pak mě přepadnou výčitky :,( :think: :nevim: :zed:
P. S.: Píšu anonymně, aby to kdyžtak bylo fakt tajné :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný