Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím poraďte co koupit pro strýce k 50tinám. Jsme pozvaní na menší oslavu (oběd) do restaurace a vůbec netuším co koupit.
Napadá mě jen víno nebo nějaký alkohol
. Vídáme se tak 2× do roka tak ani netuším co by chtěl nebo co ho baví…
Dárek by měl být tak do 300Kč nebo 600Kč to by jsme koupili společně se ségrou ![]()
Moc díky
No v tomto případě bych asi zůstala u alkoholu, nějaké kvalitní víno, whisky nebo koňak ![]()
@tetma píše:
a k tomu značkové ponožky
no co - teta by to jistě ocenila ![]()
U nas v reznictvi delaj klobasovo salamkovy kytky, vypada to dobre a je to vetsinou dobry darek pro chlapa.. ![]()
U alkoholu vůbec netuším jestli něco pije
. Vím jen, že si dá někdy pivo ![]()
A trenky a ponožky jsou super
, ale to by asi nepochopil ![]()
@marketta1 píše:
U nas v reznictvi delaj klobasovo salamkovy kytky, vypada to dobre a je to vetsinou dobry darek pro chlapa..
To by bylo super. Uzeniny jí snad každej chlap
.
To bych musela oběhnout řeznictví a poptat se
.
Ja bych alkohol nekupovala, me to prijde jako darek z posledni nouze
to radsi ten darkovy kos…celkove je ale tezko poradit na takovouhle castku
snad nejakou poukazku nebo zazitek? ![]()
@vicca píše:
To by bylo super. Uzeniny jí snad každej chlap.
To bych musela oběhnout řeznictví a poptat se.
Taky mě napadla kytka z klobásek, česneku. Poptej se i v květinářství, určitě ti ji udělají když si přineseš suroviny ![]()
Tak pokud je to strýc (předpokládám sourozenec některého z rodičů) vytvořila bych rodokmen a nechala zarámovat (protože už nemáš moc času, tak nějaký kratší třeba jen po praprarodiče - prostě po ty předky, které si budou pamatovat rodiče či prarodiče). Pokud by ses tím chtěla zaobírat více do hloubky doporučuji stránku My Heritage - tak si všechno vložíš a třeba zjistíš, že rodokmen tvé rodiny už někdo dělal a jen se k němu připojíš. Je to podle mě moc pěkný dárek, taky jsme ho dali - našli jsme jednu větev až nějak do roku 1600 a obdarovaný byl nadšen!! ![]()
@marketta1 píše:
Urcite se poptej, vypada fakt dobre a vetsinou uspokoji..U nas dela fakt hezky kytky reznictvi Makovec.
Tak jsem našla
dělají jí u nás v květinářství
.