Jaký dárek k narození miminka?

1053
12.6.12 15:42

Jaký dárek k narození miminka?

Holky, prosím o radu. Kamarádům se narodilo třetí dítě, holčička (druhá). Přemýšlím nad nějakým pěkným malým dárkem - cca okolo 300Kč. Tím, že už děti mají, mi nepřipadá vhodné dávat klasické oblečky či Lamaze hračky… toho musí mít sami na rozdávání. Nemáte nějaký tip? Moc děkuju za nápady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5064
12.6.12 15:46

Co plenkový dort?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
12.6.12 15:47

Musím říct, že jeden z nejlepších dárků, který jsem já dostala (resp. můj syn dostal :mrgreen: ), byl dárkový poukaz do DM drogerie ;)
Měli jsme samé hračky, se kterýma si mnohdy prcek ani nehrál. Nebo oblečení, které na sebe vůbec neoblíknul… :,( ale za ten poukaz jsem si mohla nakoupit, co jsem potřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. hana20:00
12.6.12 15:47

Doporučuju zeptat se. Byla jsem ve stejné situaci (taky 3 děti, druhá holka). Kamarádka mi napsala 3 věci, které by potřebovala. Já jsem jí nakonec kupovala velkou flašku Avent s variabilním průtokem.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
12.6.12 15:49

Co třeba takovou tu knížku, do které píšeš pokroky, které dítě udělalo.

• Citovat
  • Upravit
477
12.6.12 15:50

My nedávno kupovali album na fotky s dětským motivem, byli z toho docela unešení. A cena by i odpovídala. K tomu jsme kupovali ještě bryndáček v hračkárně v Pompu mají se jmény a stál asi 80,– ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
12.6.12 15:53

Já jsem pro se zeptat a nebo prostě plíny a ubrousky tím nikdy nic nezkazíš a eventuélně nějakou drobnou hračku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
12.6.12 15:58

Kupuju babyotisky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
12.6.12 16:02

Dárek ze kterého jsme měli největší radost my, bylo velké fotoalbum.. myslím, že to je super pamaátka, to mimčo na to bude koukat a prohlížet si fotky a rodiče to budou mít už napořád jako pamaátku, protože budou vědět, že to dostali od vás.. hračky vyhodí a plínky spotřebujou, ale tohle jim zůstane.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
12.6.12 16:13

Já teď budu kamarádce pro dítě kupovat funkční tílko (např. tady ) - dceři jsme ho taky koupili a dávám jí ho moc ráda. Myslím, že je to hezký, praktický i trvanlivý dárek :palec: A nejsem dealer :mrgreen:

edit: teď koukám, že oblečky ne :oops: promiň, asi si budu přát brýle na čtení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
12.6.12 16:17

Když se kamarádce narodila holčina, tak jsem si zjistila, jaké používají plenky a vlhčený ubrousky a koupila ji právě to. Nakonec za to byla radši, než za hromadu hraček a oblečků, kterých už měla dost po starší dcerce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
12.6.12 16:32

Díky za tipy, holky :kytka: Funkční tílko pro malou si asi pořídíme sami, začínám ji nosit v šátku, takže díky za odkaz :-) No, asi půjdem do plenek plus jsem na fleru našla pěkný originální bryndáky. Fotoalba jsou dobrý nápad, ale otec dítěte je fotograf, takže to by nesedlo. Babyotisky si myslím, že budou dělat sami (předchozí děti je mají).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
12.6.12 16:36

@AstraG Co je plenkový dort? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
12.6.12 16:40

@emari hele můj přítel je taky fotograf a světe div se, ale nemá žádné fotoalbum. Stačí mu fotky na počítači a zálohované kdesi. Zato já mám alb neustále nedostatek :)

• Citovat
  • Upravit
1961
12.6.12 16:49

Kupuju capáčky (konkrétně NOLEN, ale jsou různé) a zatím se takový dárek nesešel víckrát a byl oceněn jako originální.

Ale chce to vědět, zda je už po předchozích dětech nemají. V případech mých obdarovaných mnozí ani netušili, že něco takového existuje ;) A jakou pak nadělali parádu a hlavně funkci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný