Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
potřebovala bych od vás poradit, co napsat na svatební dar. Jde o to, že jsme jako svat. dar zvolili peníze, které jsme srulovali do ruliček a nacpali do pěkné flašky. Flašku zašpuntovali, zavoskovali a teď si lámeme hlavu s tím, co na flašku napsat za text. Napadalo nás jen.. Novomanželský vzkaz v láhvi a datum.. Není to blbý? Máte třebas jiný návrh? Budu ráda, když mi ho sem napíšete. Klidně i něco vtipného, ale né nic dlouhého. Díky moc.
Nevím zda se ktomu hodí.Ale líbí se mi texty: Kouzlo štěstí nespočívá v bohatství ani v moci,ale v harmonii dvou duší,které patří k sobě. Nebo: Ten zlatý prstýnek dnes navléknete,at vám lásku kterou v srdci máte po celý život nikdo nevezme.
Mily hochu, sundej trenky, do roka, at visi plenky. Nemusis se vubec bat, pridavky Ti plati stat. Kdyz Ti neda kolik treba, zbytek najdeš v láhvi třeba..
to asi né že ![]()
Já moc nemám ráda patetický věci, líbilo by se mi spíš něco vtipného.
Našla jsem na netu třeba
Ať Vám v žití kvete láska,
kapsy plní sportka, sazka,
a v kočárku ať si hoví
každým rokem občan nový.
nebo
Jestli si myslíte, že manželství je cestou do ráje, tak tedy šťastnou cestu!
nebo
Slyšeli jsme o Vaší svatbě. Gratulujeme! … pro nový toustovač někteří lidé udělají prostě cokoliv!
Držím palec na vymýšlení!
@Kallkapa píše:
Mily hochu, sundej trenky, do roka, at visi plenky. Nemusis se vubec bat, pridavky Ti plati stat. Kdyz Ti neda kolik treba, zbytek najdeš v láhvi třeba..to asi né že
Nemělo by to být v krabici na víno, aby to bylo trochu aktuální?
![]()
Kallkapa: to je moc pěkný
, akorát nevím, jak bych tak dlouhý text dostala na flašku.. Vymyslela jsem si totiž, že to napíšu stříbrnou barvou na sklo a asi to bude pěkná fuška vůbec něco napsat ![]()
Jinak, holky, díky za všechny nápady, ale fakt budu ráda, když to bude něco krátkého, spíš jen pár slov jako napsala Etcetera78. Ale cením si každého nápadu ![]()
@benjoo píše:
Kallkapa: to je moc pěkný, akorát nevím, jak bych tak dlouhý text dostala na flašku.. Vymyslela jsem si totiž, že to napíšu stříbrnou barvou na sklo a asi to bude pěkná fuška vůbec něco napsat
Můžeš si nechat na láhev vyrobit etiketu ať to nějak vypadá, když už je to ten svatební dar.. nebo si jí vytvořit a vytisknout doma sama.. ![]()
No já vím, že by to bylo asi nejjednodušší, ale chtěla jsem, aby to bylo ručně psaný, originální…
Já si malilinko pčisadím, jako obvykle,co já nesnášela, byly narážky na potomstvo ...... takovýto do roka kudrnáč a další rok vedle něj kudrlinka nebo jak to bylo … přišlo mi to nemístný a trapný
… na druhé straně, jakákoli originalita se cenila!!!!
Já bych tam klidně napsala „… na ex a zbytek na sex!“