Text na svatební dar

21
9.6.12 18:00

Text na svatební dar..

Ahoj holky,
potřebovala bych od vás poradit, co napsat na svatební dar. Jde o to, že jsme jako svat. dar zvolili peníze, které jsme srulovali do ruliček a nacpali do pěkné flašky. Flašku zašpuntovali, zavoskovali a teď si lámeme hlavu s tím, co na flašku napsat za text. Napadalo nás jen.. Novomanželský vzkaz v láhvi a datum.. Není to blbý? Máte třebas jiný návrh? Budu ráda, když mi ho sem napíšete. Klidně i něco vtipného, ale né nic dlouhého. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Breuovi
9.6.12 18:23

Nevím zda se ktomu hodí.Ale líbí se mi texty: Kouzlo štěstí nespočívá v bohatství ani v moci,ale v harmonii dvou duší,které patří k sobě. Nebo: Ten zlatý prstýnek dnes navléknete,at vám lásku kterou v srdci máte po celý život nikdo nevezme.

• Citovat
  • Upravit
8566
9.6.12 18:29

Mily hochu, sundej trenky, do roka, at visi plenky. Nemusis se vubec bat, pridavky Ti plati stat. Kdyz Ti neda kolik treba, zbytek najdeš v láhvi třeba..

to asi né že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
9.6.12 18:30

@Kallkapa dobré :)

• Citovat
  • Upravit
11565
9.6.12 18:30

Já moc nemám ráda patetický věci, líbilo by se mi spíš něco vtipného.

Našla jsem na netu třeba

Ať Vám v žití kvete láska,
kapsy plní sportka, sazka,
a v kočárku ať si hoví
každým rokem občan nový.

nebo

Jestli si myslíte, že manželství je cestou do ráje, tak tedy šťastnou cestu!

nebo

Slyšeli jsme o Vaší svatbě. Gratulujeme! … pro nový toustovač někteří lidé udělají prostě cokoliv!

:D Držím palec na vymýšlení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
9.6.12 18:35

Až nebude ani na pivo, otevřte si tuhle lahev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
9.6.12 18:36
@Kallkapa píše:
Mily hochu, sundej trenky, do roka, at visi plenky. Nemusis se vubec bat, pridavky Ti plati stat. Kdyz Ti neda kolik treba, zbytek najdeš v láhvi třeba..to asi né že :lol:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
9.6.12 18:44

Nemělo by to být v krabici na víno, aby to bylo trochu aktuální? :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
9.6.12 19:01

Kallkapa: to je moc pěkný :potlesk: , akorát nevím, jak bych tak dlouhý text dostala na flašku.. Vymyslela jsem si totiž, že to napíšu stříbrnou barvou na sklo a asi to bude pěkná fuška vůbec něco napsat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
9.6.12 19:02

Etcetera78: to není špatné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
9.6.12 19:03

makapi: tolik bankovek zas nemáme, ale určitě by to pobavilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
9.6.12 19:08

Jinak, holky, díky za všechny nápady, ale fakt budu ráda, když to bude něco krátkého, spíš jen pár slov jako napsala Etcetera78. Ale cením si každého nápadu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
9.6.12 19:09
@benjoo píše:
Kallkapa: to je moc pěkný :potlesk: , akorát nevím, jak bych tak dlouhý text dostala na flašku.. Vymyslela jsem si totiž, že to napíšu stříbrnou barvou na sklo a asi to bude pěkná fuška vůbec něco napsat :D

Můžeš si nechat na láhev vyrobit etiketu ať to nějak vypadá, když už je to ten svatební dar.. nebo si jí vytvořit a vytisknout doma sama.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
9.6.12 19:22

No já vím, že by to bylo asi nejjednodušší, ale chtěla jsem, aby to bylo ručně psaný, originální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
9.6.12 19:36

Já si malilinko pčisadím, jako obvykle,co já nesnášela, byly narážky na potomstvo ...... takovýto do roka kudrnáč a další rok vedle něj kudrlinka nebo jak to bylo … přišlo mi to nemístný a trapný :nevim: … na druhé straně, jakákoli originalita se cenila!!!!

Já bych tam klidně napsala „… na ex a zbytek na sex!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný