Oslava 80tin - poraďte nápady

Caty
8.6.12 17:03

Oslava 80tin-poraďte nápady prosím

Ahoj holky, potřebuji poradit, vaše nápady, co se vám líbí, co ne. Můj dědeček slaví 80ku. Vzhledem k jeho zdravotnímu stavu to jsou asi poslední narozeniny a chceme aby byly prostě NEJ, aby byl šťastnej spokojenej.
Jediné co zatím mám, že budeme mít 80 balonků s heliem jakovýzdobu a pak s tím i mluvit, aby byla legrace ale co dál???? :kytka: Děkuji za všechny rady a ná pady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
675
8.6.12 17:14

záleží také v jakém je zdravotním stavu,a jak moc má rád legraci,jestli může sladké (třeba nějaký vtipný dort) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
8.6.12 17:18

Dort máme už se schodama od miminka přes puberťáka po dědečka s bříškem
Tak jako chodíš, dýchá, ale nic moc jinak no. Má raka ve střevech, kde krvácí a špatný srdíčko, vynechává. S manžou jsme měli v plánu mu objednat jeho oblíbenou zpěvačku a i by to šlo, ale bojíme se, že by to nevydýchal no.

• Citovat
  • Upravit
675
8.6.12 17:50

a jaká je jeho oblíbená zpěvačka? já bych do toho šla,ale předem bych trochu naznačila,aby pak opravdu neměl moc velký šok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
8.6.12 17:58

Renisek: Yvetta Simonová. No, on má děda 6ti násobný bypas nebo jak se to píše a srdíčko mu fakt hapruje, tak se mamka bojí že by ho kleplo a já taky.

• Citovat
  • Upravit
9578
8.6.12 18:22

Teda nevim jestli to vůbec napsat, ale já bych do té zpěvačky šla. Ono možná lepší, když hoklepne radostí, než aby zkončil v nemocnici a pomalu umíral tam, což s rakovinou je dost možný :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
8.6.12 18:38

taky bych šla do tý zpěvačky - né aby na něj Yvone hned hupsla a rozjela zábavu - ale stačí, když přijde s kytkou, pomalu na něj bude mluvit, popřeje mu a zazpívá… moc si to užije … My jsme babičce cca ve stejnym stavu taky s rakem ve střevech přichystali „jen“ rodinnou oslavu- nikam dlouho nechodila - takže v restauraci, celá rodina, dostala drobnosti - nic velkýho nechtěla, dkyž jsme se všichni sešli - cewe knihu s fotkama vnoučat (tu pak měla do konce v nemocnici a všem jí ukazovala), spousty kytek (milovala je) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
8.6.12 18:43

holky, já bych do tý zpěvačky taky šla, ale moje mamka nechce. Že to je moc peněz a za 10 minut a že jak by se to udělalo, že tam bude hodně lidí a tak no. Já si teda myslím, že by se prostě řeklo třeba ve 3 sednout a sedět všem a přišla by- Dědovi popřála a zazpívala jednu dvě písničky. A konec, jelo se dál. Ale prý ne no. Tak nevim. Ty peníze neřeším. S manželem bysme to rádi zaplatili, ale prostě jinak nevím no. Ještě teda prý harmonikáře, ale nikdo tancovat nebude, jsou to vesměs starší lidí a nebo puberťáci a prťata, takže jako spíš jako kulisa no.

• Citovat
  • Upravit
Caty
8.6.12 18:45

No, on má toho raka už 4 roky, ale ted to začalo růst atd. krvácí, takže jako možnost tu je, že skončí v nemocncii. Ted tam byl, ale mámě to takhle říct nemůžu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
891
8.6.12 20:07

Když měl můj děda 80 tak jsem vyrobila 9 velkých nástěnek. Na každé byly fotky a popsány události, které se staly v tom desetiletí. Na té poslední byla společná fotka a přání všeho nej do další let… Dědovi se to moc líbilo a ukápl i slzičku :) Jinak jsme mu na oslavu pozvali i známý, které neviděl spoustu let to ho taky potěšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
8.6.12 20:35

Idusko, to je dobrý nápad s těma nástěnkama. Akorát jste tam dávali celou rodinu nebo jak? Nebo u znémé, širokou rodinu?
My děláme 80 ti stránkovou knihu s fotkama, dort se schodama, budeme mít harmonikáře tak na 2 hodinky max, dýl asi ne, aby zase lidi pokecali.

• Citovat
  • Upravit
891
8.6.12 21:43

Tak taková tak hlavní data hlavně podle toho co seženete za fotky, ale týkalo se to hlavně nejbližší rodiny jako děda se narodil, narození sourozenců, narození babičky, jeho vyučení, začal pracovat tam a tam, narodilo se mu dcera, dcera se vdala, narodila jsem jí dcera, syn, šel do důchodu, narození pravnoučat a tak prostě takový rodokomen. Plus nějaké vtipné fotky z dovolené a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
8.6.12 22:12

Noooooooooo, to bych mohla udělat, nějaké takové tablo jako. Fotky z jeho dětství a mládí nemám, jen když byla moje mamka malá a pak mladší a mladší fota.
Mohla bych to udělat do rámu a z druhé strany by se pak každý podepsal a něco mu tam napsal nebo pod to. Teda, to abych si ale hejblůa to udělat teda za 2 týdny.
Rodokmen tro asi nebu, fotku jeho sestry, mamky a tak nemám. Ale udělám z rodinných oslav, setkání, dovolených a tak.
Ještě mě napadlo udělat foto s hudbou a promítnout to, ale nevím.

• Citovat
  • Upravit
Caty
9.6.12 10:34

Holky, tak nakonec vezmeme harmonikáře, ty děda miluje a budeme grulovat. Půjčíme si profi gril na víkend. Tak snad to bude OK. Ale těším se. Bude to něco jiného než jako vždycky chlebíčky na stole. :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný