Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
MOOOC prosím o radu
) zařizuji svatbu a vůbec netuším kde bych měla objednat výslužky cukroví .Nemáte někdo typ na dobré cenově příjemné cukroví na svatbu v Budějcích ? stejně tak svatební kytku v květinářství.
Tak svatebni kytku jsem si nechavala delat v kvetinarstvi, jak se jde z namesti smer cukrarna U klastera (je to smer k Piaristickymu nam.) A vysluzku mi pekla pani z Plany, kontakt dam radsi do SZ. Jen teda nevim, jestli je ten telefon jeste aktualni, je to uz 6 let ![]()
Příspěvek upraven 11.06.12 v 20:22
moje nejoblíbenější květinářství je na náměstí, vedle Raifky a tam jsem si nechávala dělat i kytky a byly teda nádherný, jako vždycky. Výslužky jsme nedělali, měli jsme trochu netradiční svatbu, ale segře je dělali v Sucháči u základky, je tam i učňovské středisko a byly výborný ![]()
@inap píše:
Tak svatebni kytku jsem si nechavala delat v kvetinarstvi, jak se jde z namesti smer cukrarna U klastera (je to smer k Piaristickymu nam.) A vysluzku mi pekla pani z Plany, pi. Fošenbauerová tel. 608514544. Jen teda nevim, jestli je ten telefon jeste aktualni, je to uz 6 let
to je to moje květinářství a je přestěhované na náměstí ![]()
Nádherný kytky dělají naproti Budvaru v takovým malým květinářství..Jak se jmenuje nevím,ale je hned u silnice..Cukroví neporadím,pekli jsme si sami,ale co se zeptat v cukrárně třeba u Broučků na Palačáku nebo ve Sluníčku v Panský..Zákusky tam mají úžasný tak ssnad by měli i ostatní ![]()
@Danuška23 píše:
Nádherný kytky dělají naproti Budvaru v takovým malým květinářství..Jak se jmenuje nevím,ale je hned u silnice..Cukroví neporadím,pekli jsme si sami,ale co se zeptat v cukrárně třeba u Broučků na Palačáku nebo ve Sluníčku v Panský..Zákusky tam mají úžasný tak ssnad by měli i ostatní
Děkuji
Vím kde tak se zeptám děkuji mooooc
@Danuška23 píše:
Nádherný kytky dělají naproti Budvaru v takovým malým květinářství..Jak se jmenuje nevím,ale je hned u silnice..Cukroví neporadím,pekli jsme si sami,ale co se zeptat v cukrárně třeba u Broučků na Palačáku nebo ve Sluníčku v Panský..Zákusky tam mají úžasný tak ssnad by měli i ostatní
Sluníčko je cukrárna mého dětství!
Takže pokud bych zařizovala takhle věci po Budějkách, tak bych šla tam. ![]()
@romannkad píše:
No Zando, kde ja Vas nenajdu![]()
![]()
Kdypak mate termin?
ahoj, taky jsem si nechávala dělat kytky na svatbu u Budvaru, a velká spokojenost
@Krat píše:
ahoj, taky jsem si nechávala dělat kytky na svatbu u Budvaru, a velká spokojenost
@ZandaU píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nooo neke Romčo
![]()
![]()
![]()
![]()
taky vždy najdu radu na vše
Máme datum 7. září
ale totálně nevím co vše se má zařizovat a kde tak jsem drobátko bezradná
![]()
![]()
![]()
No mne povidejte, taky bych nevedela ![]()