Svatba České Budějovice

235
11.6.12 20:11

Svatba České Budějovice

MOOOC prosím o radu :o) zařizuji svatbu a vůbec netuším kde bych měla objednat výslužky cukroví .Nemáte někdo typ na dobré cenově příjemné cukroví na svatbu v Budějcích ? stejně tak svatební kytku v květinářství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4618
11.6.12 20:20

Tak svatebni kytku jsem si nechavala delat v kvetinarstvi, jak se jde z namesti smer cukrarna U klastera (je to smer k Piaristickymu nam.) A vysluzku mi pekla pani z Plany, kontakt dam radsi do SZ. Jen teda nevim, jestli je ten telefon jeste aktualni, je to uz 6 let ;)

Příspěvek upraven 11.06.12 v 20:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
11.6.12 20:21

moje nejoblíbenější květinářství je na náměstí, vedle Raifky a tam jsem si nechávala dělat i kytky a byly teda nádherný, jako vždycky. Výslužky jsme nedělali, měli jsme trochu netradiční svatbu, ale segře je dělali v Sucháči u základky, je tam i učňovské středisko a byly výborný :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
11.6.12 20:21

:D :D :D :D Jeee i tak moooc děkuji :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
11.6.12 20:22
@inap píše:
Tak svatebni kytku jsem si nechavala delat v kvetinarstvi, jak se jde z namesti smer cukrarna U klastera (je to smer k Piaristickymu nam.) A vysluzku mi pekla pani z Plany, pi. Fošenbauerová tel. 608514544. Jen teda nevim, jestli je ten telefon jeste aktualni, je to uz 6 let ;)

to je to moje květinářství a je přestěhované na náměstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
11.6.12 20:22

Nádherný kytky dělají naproti Budvaru v takovým malým květinářství..Jak se jmenuje nevím,ale je hned u silnice..Cukroví neporadím,pekli jsme si sami,ale co se zeptat v cukrárně třeba u Broučků na Palačáku nebo ve Sluníčku v Panský..Zákusky tam mají úžasný tak ssnad by měli i ostatní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
11.6.12 20:23
@Danuška23 píše:
Nádherný kytky dělají naproti Budvaru v takovým malým květinářství..Jak se jmenuje nevím,ale je hned u silnice..Cukroví neporadím,pekli jsme si sami,ale co se zeptat v cukrárně třeba u Broučků na Palačáku nebo ve Sluníčku v Panský..Zákusky tam mají úžasný tak ssnad by měli i ostatní :nevim:

Děkuji :D :D :D Vím kde tak se zeptám děkuji mooooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
11.6.12 20:26
@Danuška23 píše:
Nádherný kytky dělají naproti Budvaru v takovým malým květinářství..Jak se jmenuje nevím,ale je hned u silnice..Cukroví neporadím,pekli jsme si sami,ale co se zeptat v cukrárně třeba u Broučků na Palačáku nebo ve Sluníčku v Panský..Zákusky tam mají úžasný tak ssnad by měli i ostatní :nevim:

Sluníčko je cukrárna mého dětství! :* Takže pokud bych zařizovala takhle věci po Budějkách, tak bych šla tam. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3638
11.6.12 20:42

No Zando, kde ja Vas nenajdu :dance: :dance: :dance:
Kdypak mate termin? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
11.6.12 20:47
@romannkad píše:
No Zando, kde ja Vas nenajdu :dance: :dance: :dance:
Kdypak mate termin? :)
:* :* :* :* :* :* :* :* Nooo neke Romčo :* :* :* :* :* taky vždy najdu radu na vše :lol: Máme datum 7.září :) ale totálně nevím co vše se má zařizovat a kde tak jsem drobátko bezradná :( :( :( :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
12.6.12 13:31

ahoj, taky jsem si nechávala dělat kytky na svatbu u Budvaru, a velká spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
12.6.12 15:22
@Krat píše:
ahoj, taky jsem si nechávala dělat kytky na svatbu u Budvaru, a velká spokojenost
:D :D :D Děkuji zajdu si tam
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3638
12.6.12 15:26
@ZandaU píše: :* :* :* :* :* :* :* :* Nooo neke Romčo :* :* :* :* :* taky vždy najdu radu na vše :lol: Máme datum 7. září :) ale totálně nevím co vše se má zařizovat a kde tak jsem drobátko bezradná :( :( :( :(

No mne povidejte, taky bych nevedela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný