Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky loni na vánoce jsme se s rodinou domluvili že budeme kupovat dárky jenom dětem. Pak aby to dětem nebylo líto a neptali se proč dospělí dárky nedostali , (babička také brblala že pro ni jsou děti nejenom vnoučata) jsme stanovili pravidlo. Pro dospělé dárek v hodnotě 100,–,
Může to být cokoli klidně dražší ve slevě záleží kdo je jak šikovný.
Na rodičáku moc peněz moc není, navíc se to vcelku chytlo, je docela těžký vymyslet aby to nebyla jenom kosmetika a aby to udělalo alespoň trošku radost.
Do Vánoc je daleko ale nápadu není nikdy dost proto si cením že jste to dočetli a případně se podělíte s nápadem ![]()
Nemam primo tip na urcity darek, ale rada mam veci z Tchiba, pokud jsi z Prahy a mas tak moznost sjet do outletu nebo primo online nakupovat z Tchiba, tak tam byvaji casto veci paradni a pritom za par penez.
@skritek Petra bydlím na Kladně ale do Prahy občas jezdím děkuji za první tip ![]()
Bez ponožek nejsou Vánoce
![]()
Rodina, zvláště chlapi, začínají koemntovat, že psolední dobou už nejsou ani ty ode mně ručně pletené sibiřky
Ještě mně napadají Levné knihy
Ja nejradeji dostavam ponozky a kalhotky. Tech neni nikdy dost. Pak treba drahy syr, kava, caj, nebo vino (to by asi muselo byt ve sleve), vstup do ZOO
, kalendar s obrazkama deti, zarameckovana fotka, kolaz z fotek… Obcas maji v liedlu hezke veci za par kacek ![]()
V Marks & Spencer mají různé lahůdky v oddělení potravin. Já takové jedlé dárky dostávám moc ráda
. Nezabírají místo, ochutnám něco nového, nebo co mám ráda. Jak už někdo zmiňoval i sýry a tak. Mňam! ![]()
Jo, k svátku teď v létě si vždycky říkám o nějaký nový proutěný košík plný ovoce (jsem úchyl přes protuí
)
Já osobně miluji vůni kokosu a vanilky, takže když se mě někdo zeptá co by mi udělalo radost - tak odpovídám cokoliv co voní po kokosu nebo vanilce
. Takže od lidí, se kterými si dáváme drobnosti očekávám vždy něco v tomto duchu. Už se mi sešli : vonné tyčinky, svíčky, voňka do auta, voňka do zásuvky, krém, šampón, maska, voňavé vložky do bot, voňavý polštářek, krabička vytvořená z kokosového ořechu (
), láhev plná vanilkových lusků, vlhčené vanilkové ubrousky, káva s vanilkovým aroma, kokosový čaj, vůně do vonné lampy a dál bych musela zapřemýšlet
. Ty vůně se mi snad nikdy neomrzí a vždycky k dárku tak týden čuchám
(jsem takový čichač
). Tak pokud znáš něčí oblíbenou vůni .. ![]()
kdo rad vari: balzamikovy ocet, bylinky, ruzne special veci…treba v tesco maji vyrobky Tesco finest a tam se da vybrat
kdo se rad krasli: rasenka, stiny, make up, odlicovaci ubrousky…nikdy jich neni dost
Pokud chces vylozene vtipne tak me napadaji pro mlade treba tampony a pro stare glycerinove cipky ![]()
Jo, vidis, to me ted napadlo, jak tady holky pisou, kdo rad kuchti, tak ja rada zajdu tady http://www.vomfass-prague.cz/ … a vzdy si stocim pidi lahvicku neceho. Maji i sve lahvicky, pekne to vypada a je u nich neskutecny vyber oleju, likeru a jinych fajn tekutin ![]()
Tohle se v naší rodině pořád taky někdo snaží nastavovat.. a já s tím nesouhlasím.. ráda kupuju hezké dárky a kupuju je podle situace, záleží kolik mám zrovna peněz.. ale nelíbí se mi věty typu „vždyť sme si řekli, že si nebudeme nic dávat“ apod.. myslím si, že to od těch lidí není moc pěkný, když už jim něco koupíte ![]()
Je to asi přihlouplé, ale celá naše rodina se strašně nasmála, když jsem letos koupila švagrovi a švagrové umělé hovínko, dala do krásné krabičky, nádherně zabalila a dala dovnitř cedulku :„Abyste neřekli, že jste nedostali ani to …“
No sranda. Stálo v ptákovinách asi 50,–Kč.
@skritek Petra píše:
Jo, vidis, to me ted napadlo, jak tady holky pisou, kdo rad kuchti, tak ja rada zajdu tady http://www.vomfass-prague.cz/ … a vzdy si stocim pidi lahvicku neceho. Maji i sve lahvicky, pekne to vypada a je u nich neskutecny vyber oleju, likeru a jinych fajn tekutin
To vypadá luxusně, škoda, že to je jenom v Praze
. Mně by se takový obchůdek moc líbil!
@Camosh u nás se to bohužel musí nastavit je nás hodně, rádi si dáváme dárky, už to bylo ale ve fázi kdy to šlo řádově kolem dvaceti tisíc jenom za vánoční dárky a také abychom jsme se necítili trapně. Další maratón pak začíná po Novem roce jenom v lednu troje narozeniny a dva svátky.
Chceme si udělat radost, ale potěší už to že se sejdeme a maličkost že jsme na nikoho nezapomněli. I malý osobní dárek udělá někdy víc radosti než ty drahé .
Loni se hodně i změnila finanční situace u nás klesl příjem na polovinu a jsme na něj tři,rodiče byli zrovna bez práce takže také o tři levly níž a půjčku si fakt na dárky brat nebudu. Na podzim možná půjdu předčasně zpátky do práce rodiče už také pracují a navíc teď něco zdědili. Nicméně nás to přimělo se trošku uzemnit a nepřehánět to .