Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte,
v srpnu se vdávám a ráda bych nějaký pěkný účes, ale líbil by se mi „na stranu“, asi nějaký drdol, nebo vlasy natočit, přehodit a píchnout tam nějakou kytku…neměly jste někdy taky takový účes? Nemáte foto? Na netu jsem nic moc nenašla…díky
Zkus spíš beremse, tam je i spousta fotek a diskuzí, takže si myslím, že ti poradí líp tam ![]()
Já měla toto a strašně se mi to líbilo ale zálžzí jak máš dlouhé vlasy
Na stranu ho měla kamarádka, ale nechci sem dávat její fotku. Ale na můj vkus byl trošku extravagantní.
@Erian píše:…ježiš to je nádhera…
Tak to asi jenom neumíš hledathttp://nevesta.blog.cz/…atebni-ucesy
Já budu mít teď v sobotu toto http://shortshair.blogspot.cz/…ng-hair.html (2. odshora), kadeřnice mi zkoušela ještě něco hodně podobného na stranu, ale necítila jsem se v tom, mám radši symetrii. Dobrá kadeřnice ti poradí a navrhne účes
Tohle je takové jednoduché… http://www.perfektni-svatba.cz/…hoto_img-648
Já se vdávám příští týden a budu mít v podstatě to, co dávám na fotkách - s mou kadeřnicí jsme z toho vycházely. Jen trochu mírně poupraveno, vlasy budu mít víc natupírované a natočené víc z vrchu na malé natáčky. Místo jedné kytky budu mít malé. Dala bych fotku ze zkoušky, ale nechci, aby to někdo známý viděl. ![]()
?ě to původně zkoušela kadeřnice dělat, ale nešlo to ke mě. Musíš mít hodně hubený obličej. Nakonec jsem měla toto
Ahooj, my jsme s kadeřnicí zkoušely různé drdoly a katastrofa
, když jsme jeden rozpouštěly, tak mi dala vlasy ke straně a super, měla jsem je kulmou nakroucený, stočený ke straně a sepnutý malýma skřipečkama růžičkama a jednou velkou
Na svatbu jsem měla vlasy rozpuštěný a jen udělaný lokny, ale na maturáku jsem měla účes s kytkou uprostřed hlavy a zbytek vlasů byl hozen na jednu stranu dopředu. Žádnou pořádnou fotku zepředu u sebe nemám, tak tady aspon zezadu ![]()
Ale kadeřnice ti určitě něco vymyslí taky podle toho, jaké máš vlasy a co ti bude držet ![]()
Děkuju všem za odkazy a foto, prostuduju si to a snad si něco vyberu
díky
Ahoj,
půjdu na svatbu přítelově sestře a přemýšlím o účesu. Bude to teprve druhá svatba, ta první byla maličká a je to dávno, tak moc nemám přehled, co se nosí za účesy.
Tohle bude velká svatba, budu tam s bratrem nevěsty, tak jsem si říkala, že bych se asi měla vyfiknout víc, než kdybych šla nějaké vzdálené příbuzné, že?
Říkala jsem si, že se objednám ke kadeřnici, ale pak mě napadlo, abych třeba nebyla načesanější, než nevěsta. Ona jde taky ke kadeřnici, prý nebude mít nic extra přezdobeného, ale co konkrétně, to nevím. Možná zatím ani ona sama ![]()
Dám sem pár fotek, jak bych to asi chtěla. Myslíte, že můžu, nebo by byl velký trapas, kdyby měla nevěsta,,obyčejnější´´ účes, než já?
Anonym prosím respektujte, jde o svatbu někoho jiného, myslím, že by nebyla ráda, že tu o tom píšu.
Jinak stejné vlasy mít nebudeme, ona je blond, já bruneta a ona je má o něco kratší než já…
Já jsem pro jednoduchost, ale efektivitu. Hladké drdoly se teď nosí mnohem víc než sto tisíc přezdobených lokýnek. Taky u toho vyniknout mnohem víc šaty. Líbí se mi něco viz. obrázek, kadeřnice ti ho vyčeše i více na bok, případně překryje uši jestli chceš boční účes kvůli nim. Spona se dá nahradit i kytičkou.
Samozřejmě je to o tom co se člověku líbí a hodí ke tvaru obličeje. Na svatbě má vypadat každá nevěsta podle svých představ ![]()
Přeju ať dobře vybereš! ![]()