Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj,
chtěla bych se zeptat těch, kteří mají lahev Sigg doma. Koupila jsem ji přes internet, dnes došla.
No a ta lahev má na spodku promáčklinku, takový nedolitek. Je jen zvenku vevnitř není, tudíž je v tom místě zeslabený materiál. Lak není nikde porušený. Ani na stání lahve to nemá vliv. Nevím zda to měla maskovat nálepka, která byla nalepená?
Prostě jde mi o to, že nemíním nikomu platit za druhou jakost, když by to byla nekvalitní věc. A potom, co proslulá švýcarská kvalita.
Doteď jsem kupovala lahve Emsa, jenže tam se u poslední, také koupené přes internet, začala loupat vnitřní vrstva.
Bohužel poslední dobou se mi stvá velice často, že nejsem s věcí koupenou v e-shopu spokoná, jednou jsou to boty zy 2000,– opatlané od lepidla jindy zase jiné zboží. Ach jo, to na mě ti prodejci zkoušejí, co si nechám?
Asi budu všechno kupovat v 80 kmvzdáleném Brně, protože u nás to co chci nikde neseženu.
Poradíte mi, má tam ta propadlinka na lahvy být nebo jde o kaz?
Ja ji tam mam taky, lahev mam uz par let, takze je to asi vlastnost, ne vada ![]()
Moc díky, velice ráda se vyhnu další výměně zboží. Ty Emsa to nemají, proto jsem nevěděla.
@Zeleňule píše:
Moc díky, velice ráda se vyhnu další výměně zboží. Ty Emsa to nemají, proto jsem nevěděla.
mám ty láhve dvě a je to na obou
na velké i malé láhvi ![]()