Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Maminky, koupila jsem malému (16m) tuto láhev http://www.slune-cz.cz/…auta-300-ml/ Měli ji za dobrou cenu, tak jsem si řekla, že se mu později bude hodit. Ale zkusila jsem mu ji teď dát a dobře z ní pije a baví ho to. Jen nechápu, proč má být pro děti od 36m. Je tam přímo psáno, že není vhodná pro 0-3 let. Myslíte, že když z ní teď bude pít, že mu to může nějak ublížit? ![]()
@LL tuhle jsem dceri koupila zhruba ve stejnem veku, taky ji to s ni slo dobre.
Podle me to je jen kvuli malym castem co tam jsou, ze by to mohli spolknout. Ja na to ale uz moc nekoukam.
Malý z ní taky pije, naopak - logopedka řekla, že je to naprosto v pořádku a lepší než klasická pítka. Od tří let je to podle mě z důvodu malých částí…Že by se mohl zadusit tím černým čudlíkem kdyby ho vytáhnul…
Naše děti z těchto lahví taky pijí
Na doporučení moc nehledím, ale určitě je to z důvodu, který uváděly holky nade mnou ![]()
Holky, to jste mne uklidnily. Já si taky říkala, jestli to není kvůli malým částem. Ale bála jsem se, přeci jen tam píšou, že menším dětem se to dávat nemá. Tak jsem si říkala, jestli třeba pro ty menší nejsou jiné normy na obsah látek v té černé gumě na pítku, přijde mi taková divná
Já všechno moc řeším ![]()
Naše dvojčata tyto lahve mají, z toho sportovního čudlíku pijí nějak od 21-22 měsíců. Je to jen kvůli tomu černému pítku, jde to rozložit ![]()
Holky mám ještě dotaz. To pítko s dá demontovat - ten černý čudlík lze vytáhnout ( i když silou) a pak to jde krásně vyčistit. Ale narvat to tam zpátky je nadlidský úkon
. Dělat to každý den, tak se zblázním a ten černý čudl totálně zdeformuju. Můžete mi říct, jak to čistíte vy???
![]()
Stejně, ale ne denně, děti pijou jen čistou vodu. Jde to dobře
Náhradní stojí v Bille nějak 36 kč ![]()
Já to teda dělám každý den, Edík pije čaj. A nejlíp to jde když to myješ ve studené vodě, tak to hned ještě mokré a studené narvat zpátky. Nebo (to je psáno i v návodu) dát čudlík na pár minut do ledničky…