Lahvička MaM - podtlak

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
15.1.14 09:39

Lahvička MaM - podtlak

Holky, máte někdo zkušenost s pokračovací lahvičkou MaM? Přesně s touto?
http://www.feedo.cz/…3-330ml.html
Malá bojkotovala kojení, tak jsme od 2M na lahvičce a používali jsme klasickou rozšroubovávací MaM pro mimina a nedám na ni dopustit. Teď už byla opotřebovaná, tak jsme pořídila novou, už se nedá šroubovat a asi tam špatně funguje regulace vzduchu - když malá pije, po chvilce pustí dudlík, protože ten se „vcucává“ dovnitř, musím úplně otevřít uzávěr, dudlík se spraví a tak pořád dokola cca 6×, dokud lahvičku nevypije. Pěkně mě to štve. Nevím, jestli je to problém jen mého kusu :nevim: Je to problém hlavně při krmení v noci - úplně se mi probudí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
15.1.14 09:45

Ja tu zkusenost mam a vubec lahev nepouzivam. Presli jsme na Nuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
15.1.14 09:47

@ivulaK asi vadný kus.. mně se to nikdy nestalo :nevim: používala jsem asi do půl roku ty odšroubovatelným dnem, pak jsem přešla na tuto, a máme jí do dnes, jediný co dělají špatně je díra v sávičce… opravdu stačí č. 2. a to na dlouho… máme jí ještě teď.. z trojky mi pít nechce-moc to teče :nevim: (17měsíců)

• Citovat
  • Upravit
50124
15.1.14 10:10

S lahvičkami MaM mám jenom dobré zkušenosti, měli jsme jich tak 5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
15.1.14 10:15

Vždy naprosto v pohodě, měli jsme tři a ani u jedné nebyl problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
15.1.14 10:18

MaM lahvičky máme, ale jen s tím odšroubovatelným dnem a bez problémů.
@magicalee Nám z č.3 pije, ale dlouho jí trvalo než přešla z 1 na 2, teď už je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
15.1.14 10:40
@Miškynka
@Bananas píše:
MaM lahvičky máme, ale jen s tím odšroubovatelným dnem a bez problémů.
@magicalee Nám z č.3 pije, ale dlouho jí trvalo než přešla z 1 na 2, teď už je to v pohodě.

Tak jistě, je to individuální, ale vím i o dalších co na 3jku proste jen tak nenavykli.. proto jsem to napsala.

• Citovat
  • Upravit
170
15.1.14 11:33

@ivulaK Mám ten samý problém s touto lahvičkou, takže jí používám pouze na čaj a na mléko jsem si koupila ty s odšroubovatelným dnem, jsou v něm dírky, takže nevzniká podtlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
15.1.14 11:40

@magicalee Jo jo v pohodě, každý má jiné zkušenosti. jak jsem psala, nám trvalo snad měsíc a půl než chtěla pít z té 2, jinak jí to pořád někde teklo, jak nestíhala sát. Ten přechod na 3 už pak byl během týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
15.1.14 11:44

U této lahvičky se mi malý taky nadechuje, jak nemá kolikový otvor jako u MAM rozebírací, tak to je ale dle mého vždycky. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
9.2.14 15:43

Zkus zkontrolovat průchodnost dírky na spodním kroužku savičky, někdy se slepí, tak jestli to není tím :kytka: My máme tu anti kolik a je ti v pohodě, ale mrkni na ten otvore dole z boku savičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
10.2.14 09:08

Holky, díky moc! Koupila jsem znovu tu antikolikovou šroubovací a savičku nechala z původní lahve, co dělala problémy a je to OK. Prostě je asi fakt špatně konstruovaná ta lahvička :? Takže radím - netěšte se, že z miminka už je „velká holka“ a pořád kupujte lahvičky pro mimina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
10.2.14 20:50

Ahojky ja mam oba typy techto lahvi a jsem s nima maximalne spokojena, jen tu savicku syn nechtel a hlavne vsude teklo mliko tak jsem koupila savicky od znacky lansinoh, ktere jsou k lahvi Momma a pouzivam je uz 9 mesicu a jsou super nikde nic netece, malej plynule pije a nejsou tak tvrdy jako ty od mam.
Jinak s tim prisavanim vzduchu jsme meli stejny Problem tak jsem se v Tom postourala a ten ventylek trochu vic nastrihla a bylo to lepsi ale musi dite pit pomalu jakmile vic saje tak to zacne zase zalezat do flasky :(
Na tuhle laev pasuje savicka i od Nuku.
Pro druhe dite si chci pak nakoupit sklenene lahve Mam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
13.2.14 08:44

Mně se to u téhle konkrétní stávalo taky. ta Mam, která měla dole t ošroubovátko s dírkama, tam se to nestalo, ale zase občas protýkala. a to docela dost.
takže jsme přešli na NUK a spokojenost veliká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
13.2.14 08:49

Nám to dělala taky, vrátili jsme se k tý šroubovací, a ranní mlíčko z ní pije doteď :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí