Zkušenost s lahvičkou Lovi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@BarunkaB jednu si na začátek kup…tím nic nezkazíš ![]()
Taky jsem druhého chtěla kojit, ale prostě málo přibíral, takže jsem někdy na noc dala z flašky…
S Lovi zkušenost nemám, ale u prvního kluka jsem měla Avent, u druhého MAM-antikolikovou s tím odšroubovávacím dnem a myslím, že MAM je lepší… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BarunkaB píše neváhala bych s koupí lahvičky
Zdravím, no nemyslím si ani trošku, že je to zbytečný mít dopředu doma nějaký lahvičky!!! Budu rodit v srpnu a lahvičku už taky mám může přijít totiž situace, že si budu muset odskočit a bude hlídat tatínek, tak dopředu radši odstříkám aby mohl nakrmit nebo mimísek může odmítat prso prostě co koliv a na ty šťávy nebo čaje taky dobrý určitě budu dávat trošičku pít i když budu kojit!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vážně myslíte, že MAM jsou lepší lahvičky? Koukala jsem v krámě taky na LOVI je taky antikoliková a celá rozebratelná..zatím mám jednu od Chicca..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@beruška 79 Ahoj, já si nakonec koupila antikolikovou od MAM. Přesně jak jsi psala nebylo zbytečný mít doma jednu lahvičku. Když jsem musela náhle k doktorovi tak mu moje mamka dávala přes lahvičku mléko. Nedávno jsem si koupila LOVI a jsem taky spokojená. Ale jinak MAM mám radši ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit