Zkušenost s lahvičkou Lovi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
22.5.14 12:39

@BarunkaB jednu si na začátek kup…tím nic nezkazíš ;)
Taky jsem druhého chtěla kojit, ale prostě málo přibíral, takže jsem někdy na noc dala z flašky…
S Lovi zkušenost nemám, ale u prvního kluka jsem měla Avent, u druhého MAM-antikolikovou s tím odšroubovávacím dnem a myslím, že MAM je lepší… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.15 10:38

@BarunkaB píše neváhala bych s koupí lahvičky

Zdravím, no nemyslím si ani trošku, že je to zbytečný mít dopředu doma nějaký lahvičky!!! Budu rodit v srpnu a lahvičku už taky mám může přijít totiž situace, že si budu muset odskočit a bude hlídat tatínek, tak dopředu radši odstříkám aby mohl nakrmit nebo mimísek může odmítat prso prostě co koliv a na ty šťávy nebo čaje taky dobrý určitě budu dávat trošičku pít i když budu kojit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.15 10:41

Vážně myslíte, že MAM jsou lepší lahvičky? Koukala jsem v krámě taky na LOVI je taky antikoliková a celá rozebratelná..zatím mám jednu od Chicca..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
9.5.15 15:02

@beruška 79 Ahoj, já si nakonec koupila antikolikovou od MAM. Přesně jak jsi psala nebylo zbytečný mít doma jednu lahvičku. Když jsem musela náhle k doktorovi tak mu moje mamka dávala přes lahvičku mléko. Nedávno jsem si koupila LOVI a jsem taky spokojená. Ale jinak MAM mám radši :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí