Zkušenost s lahvičkou Lovi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Lahvičky Lovi
Ahoj holky, na začátku října se nám má narodit chlapeček, tak už nakupuji výbavičku. Teď na řadu přišly lahvičky. Narazila jsem na lahvičky od značky Lovi, které mají inovativní dudlíky, které nutí miminko sát a jsou protikolikové. Tudíž bych se chtěla zeptat zda někdo máte zkušenost s touto lahvičkou. Děkuji moc
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já bych předem lahvičku nekupovala, spousta mamin jí v životě nepoužije ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupila jsem jednu a jako bych vyhodila peníze oknem, zůstala nepoužitá. Víc jsem použila Calmu od Medely, čtyřikrát! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud hodláš kojit, žádnou lahvičku nekupuj, jsou to vyhozené peníze a jakmile přijde nějaký problém s kojením, bude tě to svádět k nejjednoduššímu a bohužel nejhoršímu řešení - podání flašky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já hodlám kojit půl roku a pak se pokusit přejít na výživu, tak proto jsem chtěla lahvičky
Kamarádka má 7 měsíčního chlapečka a lahvičkou mu dává čaje a šťávy, tak proto mně to taky láká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BarunkaB píše:
Já hodlám kojit půl roku a pak se pokusit přejít na výživu, tak proto jsem chtěla lahvičkyKamarádka má 7 měsíčního chlapečka a lahvičkou mu dává čaje a šťávy, tak proto mně to taky láká
no tak až bude mít dítko půl roku, to bude od těď skoro za rok
jak myslíš, ale zatím mi to fakt přijde zbytečný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AliTad tak já jsem například kojit hodlala, mléka na rozdávání, ale malý byl hypotrofický a prostě z prsa vypil dle aktuálního rozpoložení 5-20ml..sondou po prsu nechtěl, stříkačkou většinou polovinu vyblinkal..jediné, ze čeho byl schopen pít, byla lahvička..jakmile nabral, byl schopen pít z prsu, z lahvičky třeba jen jedno kojení v noci, a po asi měsíci jsme najeli na plné kojení a zatím dobrý..kdybych ty lahvičky neměla předem, musel by je narychlo shánět muž, a už i tak měl co dělat..v proodnici měli s velkou dírkou, já ho krmila svojí lahvičkou Avent natural..vždy nejdřív z prsa a pak zbytek dávky z lahvičky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi máte pravdu
Jsem v tomhle hrozná, jsem puntičkářka, to mám z práce
Bude to moje první mimčo tak se snažím věchno mít ok a řeším kraviny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BarunkaB Ono taky v půl roce může dítě přejít rovnou na učící hrneček. Mladší třeba vůbec systém flašky s dudlem nepochopil, jen to žužlal, rovnou dostal hrnek (ale pravda on byl pořád hodně kojený, tak tam nebyla taková motivace moc toho vypít
).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lentilka248 Tak hlavně, že jste to zvládli
Já u prvního taky kupovala rovnou cestou z porodnice odsávačku, protože mléka bylo tolik a prsa tak tvrdá, že to syn prostě nedával. Takže myslím, že při nejhorším se to dá vyřešit takto, podle toho, jaká bude situace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kdysi jednu Lovi flašku měla, neosvědčila se, měla dudlík hodně měkký, že se silným sáním vytvořil podtlak a dudlík se k sobě slepil a skoro nic neteklo, takže jsem co minutu musela dítěti dudel vyrvat z pusy, nechat „nafouknout“ a zase vrátit.
Flašky mám nejraději od babylove z DM, dudlík se velmi podobá dudlům od Aventu a jsouza rozumnou cenu a dostupné stále, takže jde koupit flašku opravdu až ve chvíli, kdy je potřeba.
Nedávno jsem četla, žeani ta slavná Medela nemá vliv na případné zmatení flaškou kojeného dítěte, takže pouze vyhozené peníze.
Koupit do výbavy rovnou flašku mi přijde vhodné jen pro děti narozené do tepla, když se třeba jede autem a dítě je v autosedačce a je horko, tak se flaštička s převařenou vodou hodí, aby dítě neřvalo žízní, než se dá zastavit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BarunkaB v obchodě mi je velice vychvalovali - tedy hrnečky na pití od 1/2 roku. Postupně jsem koupila 3. Byly úplně špatné… Všechny letěly do koše! Vrátila jsem se zpět ke značce Avent. Ta je super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přítel mi koupil ohřívačku LOVI, když jsem přijela z porodnice a bylo jasné že asi kojit nebudu, neměla jsem mléko, k tomu byla zdarma jedna lahev, nebyla špatná ani žádnej zázrak, já jsem si dopředu koupila jednu skleněnou flašku od chicca, skleněný jsou do ohřívačky nejlepší a dvě obyčejný, pak jsem přikoupila, ale zbytečně si nedělej zásobu, pak si dokoupíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AliTad tu jsem musela taky pořídit elektrickou..měla jsem v porodnici profi Medelu, pak na doma Avent..z manuální Aventky mě bolela ruka, odsávala jsme 200-300ml po každém kojení..když jsem zkusila míň, nebo odsání vynechat, krutě se mi to vymstilo a trávila jsem pak několik hodin nahříváním atd..odsávala jsem téměř celé 6-nedělí, ale to už jen tak jednou dvakrát denně, teď občas musím taky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BarunkaB já bych také nekupovala. Od půl roku syna chodím do práce na dvanáctky denní a noční, samozřejmě kojím dále (16. měs.) a manžel mléko, když jsem byla v práci, dával normálním hrníčkem. Kdyby na to přišlo, tak flašku koupíš v každém obchodě, supráče mají otevřeno de facto non stop. Do výbavy bych si radši koupila kvalitní pákovou odsávačku a stříkačky cca 10 nebo 20 ml - kdyby bylo potřeba dokrmit miminko, aby sis ho flašou neodstavila, nebo byl zpočátku problém s rozkojením. Více pro krmení určitě půl roku po narození (tzn. ještě prakticky celý rok) potřebovat nebudeš a mezitím už okoukáš, co mají maminky, jak se jim to líbí apod… Navíc trendy se mění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit