Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Prvorozenému to bylo šumák, vzal první lahev, ze které něco teklo. Druhý dělal scény, vyzkoušela jsem od nuku, aventu, TT, babylove, ani už nevim co ještě až se nakonec chytil na MAM. Teď už mu je to taky fuk, ale jako mimino si fakt jen tak říct nedal. Takže moc neplanuj, kup tu co se ti vic líbi a uvidíš ![]()
@An Dy ahoj, me si mala vzala jen MAM a byly to jedine lahvicky. nemela jsem vubec v planu je pouzivat (jejich system cisteni je des/bes
) ale neslo to jinak… Rozhodne jsou to ale
kvalitni lahvicky
@Netopirek píše:
Sterilizovala jsem mytím v myčce.
Netopirku, nic ve zlém, ale v myčce se o sterilizaci mluvit fakt nedá ![]()
@Elenentka tak ja jsem prikrmovala ať od půl roku a to se už sterilizovat nemusí stačí nejvyšší program myčky. Ale nestačí jen obyc myti. Tak jsme tu myčku brali jako sterilizaci.
@An Dy ja jsem mela avent a pozdeji na ne dokupovala savicky MAM, lip se jim z toho pilo.
MAM antikolic a super, dvě malý a dvě velký lahve, placatý savičky značka ideál, měli jsme doma i Avent Natural, ale malá z toho neuměla pít - kulatá savička - teklo jí to koutkama ven
Lahve i dudliky od MAM. Mela jsem pripravenou lahev Avent a vubec nevyhovovala. Ma moc dlouhej ten dudlik na savicce a synovi se furt lamal v puse a neteklo to. Dudlik mi prijal taky jedine od MAM