Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Rozhoduji se které lahvicky koupit zda MAM nebo Avent. Co by ste radily vy? Nebo osobní zkušenost
díky
Já mám všechno avent
a sem s tím velice spokojená
I dudlíky má malá radši avent i když mam má svítící, tak chce jen avent ![]()
@An Dy nic si neplánuj. Pro prvního jsme dostali Avent, nechytil se, nenaučil se z toho pít, tak jsme se přes Nuk dostali k Tommee Tippee. Naprostá spokojenost.
Pro malého jsme koupili MAM, protože dělají i skleněné. No a nechytil se. Nepil, vztekal se. Chlap projížděl kolem Rossmanna, koupil tu jejich značku a tu vzal. Zkoušeli jsme i Nuk, ale to mu moc teklo.
Takže kup jednu a uvidíš. Doporučuju to, co máš v nejbližším obchodě.
Ja pouzivam MAM a jsem velmi spokojena - zvlast diky funkci antikoli - u nas opravdu fungovalo, problemy s prdiky nas minuly - samozrejme nemuzu zarucit, ze to bylo diky lahvicky. A taky moznost vyvareni v mikrovlnce - velka uspora casu.
Mám oboje, u nos byla větší spokojenost s MAM, ale znám rodiny kde mají taky oboje a spokojenost naopak
takže jedním začni a zkoušej…
A jak píše nade mnou Lucie, ta možnost sterilizace v mikrovlnce u MAM je veeelký plus, u Aventu to nejde bez toho jejich sterilizátoru.
Taky se pridavam k MAM antikolik byl uplne nejlepsi kam se hrabe avent, vsechno jsme mely od MAM a planuji to i u druheho
Mame vse od Mam a jsem spokojena
Je super, ze jdou lahvicky cele rozebrat, takze super na myti
A na dudliky se mi taky hned chYtnul, nejdrive jsem mela Nuky, ale pak jsem jednou zapomnela dudlik doma, kdyz jsem jela k rodicum, no tak jsem koupila v obchode narychlo od Mam a maly byl jak vymeneny… Okamzite spokojene usnul a jiny uz nechtel ![]()
Já jsem měla všechno avent. Sterilizovala jsem mytím v myčce.
Ale každý dítě je jiný. Já bych počkala až to budete potřebovat. Třeba vám i někdo něco koupí, tak začnete s tím. A lahvičky jsem později kupovala i v drogerii. Malá mi je vyhazovala z kočárku. ![]()
Měla jsem MAM a syn je přijal dobře. Původně jsem používala ty rozkládací (dostali jsme je), ale pak jsem koupila obyčejný v celku. To rozkládání a skládání a občasné špatné noční zašroubování mě nakonec pěkně žralo. Z hlediska čištění je to skvělá věc, ale já to pak už nedávala. Možná to ale taky bylo nevyspáním ![]()
Nedávno jsem tady vyhrála tu Avent, tak ji určitě vyzkouším, až bude potřeba. Líbí se mi taky, možná se mi trochu líp drží, ale to je spíš pro mě. On to synek rozhodne sám ![]()
Manžel dává Um z MAM(savička newborn) a já z Aventu(savička 1). Asi malého nějak blbě držím, protože mi se skoro vždycky u toho mamu zakucká ![]()
Prvorozenému to bylo šumák, vzal první lahev, ze které něco teklo. Druhý dělal scény, vyzkoušela jsem od nuku, aventu, TT, babylove, ani už nevim co ještě až se nakonec chytil na MAM. Teď už mu je to taky fuk, ale jako mimino si fakt jen tak říct nedal. Takže moc neplanuj, kup tu co se ti vic líbi a uvidíš ![]()