Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ráda bych dostala tipy na chůvičky, které se vám osvědčily v domech s tlustými zdmi. Máme veliký starý dům, který má metrové kamenné zdi a tím nemyslím jen obvodové, ale i vevnitř je rozdělen na třetiny metrovými nosnými zdmi. Koukám po výbavě pro miminko a u těch chůviček mám strach, že jsou koncipovaný do „standardních“ domů. Budu potřebovat hlavně spojení s pokojíčkem v patře do místnosti v přízemí. Např. signál z wifi mi z přízemí do toho pokojíčku v patře nedosáhne
Mám šanci na fungujíci chůvu? V diskuzích na toto téma jsem četla o chůvách do mobilu, ale doma je velice špatný signál, takže ty vylučuju rovnou. Děkuji za rady.
Angel care, měla sem 2v1,chůvu i monitor dechu, chůva se dala používat samostatně a dosáhla mi přes několik tlustých zdí asi 80 metrů od baráku
@elba11 Zkusila bych popátrat v nabídce klasických vysílaček.
Máme chůvičku Tomy, a nemáme s ní problém. Bydlíme také ve starém domě s metrovými zdmi.
http://chuvicky.heureka.cz/…-travel-bag/
Tak třeba se obávám zbytečně a chůvy s tím problém nemají…mě právě mátlo to šířeni wifiny, říkám si signál jako signál ![]()
Tak jedna varianta jsou vysilacky. A druha je vyzkouset - jsou i obchody co ti je pujci. Jinak bych nakup neriskovala.
@Black Cat píše:
@elba11 Zkusila bych popátrat v nabídce klasických vysílaček.
Orel slyší ![]()
Jinak velká závist, můžete mít sexuální život jak bezdětný pár
jako metr zdí, to je celkem hodně, až zbytečné
Mám chůvičku v mobilu a tam je to bez problémů. Teda pokud je samozřejmě signál na mobil.
Máme tyhle: https://www.alza.cz/…d2705172.htm?…
zdi máme půlmetrové a dosah super
chodíme s chůvičkou až ven na zahradu či k tchýni a dosah v pohodě.
@PaníBovaryová no, tak tato výhoda mě nenapadla
Jinak dům je starý 200 let, takže jeho proporce jsou dané dobou…dnes zbytečné, tenkrát asi obvyklé.
Dalo by se uvažovat o analogových chůvičkách, které používají nižší frekvence. Ty dražší digitání mají vysoké frekvence, takže mají větší dosah ale neporadí si právě se zdmi.