Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravím, sháním hopsadlo pro miminko nejlépe od 4m+. Jenomže sháním hopsadlo, které se nemusí vrtat a ani to závěsné za ty okraje - ani nevím pořádně za co
viděla jsem, že existují ty co se dají připevnit k posilovací tyči mezi futry ale ať jsem sháněla kdekoliv, nenarazila jsem na to. Chci se optat, zda někdo nevíte kde sehnat a jestli to vůbec existuje ![]()
Dostaneš čočku ![]()
Takové věci nejsou pro děti vhodné. Hopsadla, chodítka…
@WaIl píše:
Doufám, že neexistuje. 4m mimino do hopsadla nepatří.
Souhlas!
Je videt, ze si toho tady zatim moc nenacetla
jako 4m dite, to je docela mazec. Ja myslela, ze ty maj hlavne lezet na tvrdsim, aby se ucila otacet a past…
Zakladatelko, přečti si alespoň jeden jediný článek o hopsadle. Za Tvoje dítě děkuji. ![]()
http://www.babyweb.cz/…choditko-jak
Souhlas. kup pro roční dítě houpačku, to ho bude bavit. a do te doby miminkko chovej. nebo si pořiď šátek, ten je taky „bez vrtání“:)
@Pipet píše:
Dostaneš čočkuTakové věci nejsou pro děti vhodné. Hopsadla, chodítka…
a oprávněnou, Jsem myslela, že v dnešní době už to nikoho nenapadne. a ono ejhle, napadne
neuvěřitelné.
@Terinula http://www.heureka.cz/?… tady se zkus podívat. Každopádně být tebou tak jdu do nějakého velkého obchodu - Malvík, Dětský ráj apod. a tam se podívám na místě.
To je asi na co ses ptala.
Ke zbytku… jestli svému dítěti chceš hurvit zádíčka už ve čtyř měsících, tak je to vlastně tvoje věc a zodpovědnost
Ty s ním pak budeš chodit na rehabky celé dětství, případně v jeho dospělém věku budeš poslouchat, jak ho bolí záda.
@Terinula Jo měly jsme půjčený, máme klasický kovový futra, žádný obložky a ač jsme se snažili sebevíc, tak to tam nedrželo, takže jsem s díky vrátila.
@terinka4444 píše:
a oprávněnou, Jsem myslela, že v dnešní době už to nikoho nenapadne. a ono ejhle, napadneneuvěřitelné.
Jo nenapadne, já se tuhle dozvěděla, že je normální rvát do 3. měsíčního dítěte příkrmy, včetně lipánků a spol.
@lleennttiillkkaa píše:
Jo nenapadne, já se tuhle dozvěděla, že je normální rvát do 3. měsíčního dítěte příkrmy, včetně lipánků a spol.
to jsem viděla na vlastní oči, u sousedky, posazené tříměsíční dítě ve sporťáku, přikurtované, aby drželo a na dudlík dostával nabrat pribiňáka. A do ruky sušenky a keksíky, byla hodná, než to zdlábla. On mimina je nošena vzpřímeně na rukou, na zemi neleží, jen ji dávají do té židličky na jezení, do toho jakoby houpátka. A v půl roce se hrozně divila, když se malá ještě ani neotočila na bříško, že se to doktorce nelíbí. Někteří lidé i v dnešní době jsou na pěst. Nejhorší je, že když se snažíš upozornit, tak jsi ta blbá a dítě je jejich. Tak jen koukám, jak tu holčičku huntují a nic nezmůžu.
Pro takového mrňouse je lepší hačka nebo závěsná kolébka jinak do ničeho na rozepření do futer bych dítě nikdy nedala. Dřevěná futra si tím tak jako tak zničíte a v kovových to nebude držet a riskovat že to při pohybu spadne a praští dítě po hlavě ![]()