Hopsadlo mezi futra? Nevrtané!

58
3.12.15 07:43

Hopsadlo mezi futra? Nevrtané !

Zdravím, sháním hopsadlo pro miminko nejlépe od 4m+. Jenomže sháním hopsadlo, které se nemusí vrtat a ani to závěsné za ty okraje - ani nevím pořádně za co :lol: viděla jsem, že existují ty co se dají připevnit k posilovací tyči mezi futry ale ať jsem sháněla kdekoliv, nenarazila jsem na to. Chci se optat, zda někdo nevíte kde sehnat a jestli to vůbec existuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5724
3.12.15 07:47

Doufám, že neexistuje. 4m mimino do hopsadla nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.12.15 07:48

Dostaneš čočku :mrgreen:

Takové věci nejsou pro děti vhodné. Hopsadla, chodítka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
3.12.15 07:48
@WaIl píše:
Doufám, že neexistuje. 4m mimino do hopsadla nepatří.

Souhlas!

• Citovat
  • Upravit
5418
3.12.15 07:52

@Terinula co ti to dítě udělalo? obzvlášť takto malé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
3.12.15 07:54

Asi tak, davat dite do takovych veci-mucidel je nevhodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
3.12.15 07:55

Je videt, ze si toho tady zatim moc nenacetla :-) :-) jako 4m dite, to je docela mazec. Ja myslela, ze ty maj hlavne lezet na tvrdsim, aby se ucila otacet a past…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
3.12.15 08:02

Zakladatelko, přečti si alespoň jeden jediný článek o hopsadle. Za Tvoje dítě děkuji. :kytka:
 http://www.babyweb.cz/…choditko-jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
3.12.15 08:05

Souhlas. kup pro roční dítě houpačku, to ho bude bavit. a do te doby miminkko chovej. nebo si pořiď šátek, ten je taky „bez vrtání“:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.12.15 08:05
@Pipet píše:
Dostaneš čočku :mrgreen:Takové věci nejsou pro děti vhodné. Hopsadla, chodítka…

a oprávněnou, Jsem myslela, že v dnešní době už to nikoho nenapadne. a ono ejhle, napadne 8o neuvěřitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
3.12.15 08:08

@Terinula http://www.heureka.cz/?… tady se zkus podívat. Každopádně být tebou tak jdu do nějakého velkého obchodu - Malvík, Dětský ráj apod. a tam se podívám na místě.
To je asi na co ses ptala.
Ke zbytku… jestli svému dítěti chceš hurvit zádíčka už ve čtyř měsících, tak je to vlastně tvoje věc a zodpovědnost 8) Ty s ním pak budeš chodit na rehabky celé dětství, případně v jeho dospělém věku budeš poslouchat, jak ho bolí záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
3.12.15 08:18

@Terinula Jo měly jsme půjčený, máme klasický kovový futra, žádný obložky a ač jsme se snažili sebevíc, tak to tam nedrželo, takže jsem s díky vrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
3.12.15 08:19
@terinka4444 píše:
a oprávněnou, Jsem myslela, že v dnešní době už to nikoho nenapadne. a ono ejhle, napadne 8o neuvěřitelné.

Jo nenapadne, já se tuhle dozvěděla, že je normální rvát do 3. měsíčního dítěte příkrmy, včetně lipánků a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.12.15 08:26
@lleennttiillkkaa píše:
Jo nenapadne, já se tuhle dozvěděla, že je normální rvát do 3. měsíčního dítěte příkrmy, včetně lipánků a spol.

to jsem viděla na vlastní oči, u sousedky, posazené tříměsíční dítě ve sporťáku, přikurtované, aby drželo a na dudlík dostával nabrat pribiňáka. A do ruky sušenky a keksíky, byla hodná, než to zdlábla. On mimina je nošena vzpřímeně na rukou, na zemi neleží, jen ji dávají do té židličky na jezení, do toho jakoby houpátka. A v půl roce se hrozně divila, když se malá ještě ani neotočila na bříško, že se to doktorce nelíbí. Někteří lidé i v dnešní době jsou na pěst. Nejhorší je, že když se snažíš upozornit, tak jsi ta blbá a dítě je jejich. Tak jen koukám, jak tu holčičku huntují a nic nezmůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
3.12.15 08:33

Pro takového mrňouse je lepší hačka nebo závěsná kolébka jinak do ničeho na rozepření do futer bych dítě nikdy nedala. Dřevěná futra si tím tak jako tak zničíte a v kovových to nebude držet a riskovat že to při pohybu spadne a praští dítě po hlavě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí