Jaké houpátko/lehátko pro miminko?

266
1.12.15 20:19

Jaké houpátko/lehátko pro miminko?

Zdravím všechny :)
Rádi bychom malému koupili lehátko a tak se na vás obracím, jaké by jste doporučili??? Já bych je hlavně chtěla na „zabavení“ a později až zavedem příkrmy, tak na jídlo..když ještě nebude sedět. Malému budou na Vánoce tři měsíce, ale lehátka jsou asi od narození.

Děkuji za Vaše tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
371
1.12.15 20:21

@RadkazBrna jedno prodavam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
1.12.15 20:26

@Madam-Owl nezlob se, já bych ráda nové ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
1.12.15 20:27

Jestli si opravdu neco takoveho chces koupit, hledala bych houpatko kde je hlavicka nejak fixovana a houpatko se da polohovat. My to vubec nepouzivame. Mala se mi v tom vzdy divne zlomi a spadne ji hlavicka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
1.12.15 20:32

My měli tohle na dvě děti, mladší v tom byl občas i v 10kg a v poho ;-) je to od úplnéholehu do sedu
 http://detska-lehatka.heureka.cz/…hatko-kocka/

• Citovat
  • Upravit
11117
1.12.15 20:36

Obe deti byly plne spokojene v Bright Starts houpatku - to uplne presne jsem uz nenasla, ale vypada stejne:

http://detska-lehatka.heureka.cz/…lus-do-11kg/

a je sice od narozeni, ale zkusila jsem tam dat nekdy v mesici a nic moc, to je fakt na chvilicku, protoze tam moc nedrzi (i kdyz jde dat docela do lehu), ale kolem tech 3 mesicu super. deti jsem tam i krmila, ale nevyhoda je, ze to nejde „zaseknout“, muzes samozrejme vypnout houpani, ale kdyz se od tebe odkopne, tak se zhoupne. ale stejne jsem v tom odkrmila par mesicu nez sli do zidlicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
1.12.15 20:37

Ja jsem po dlouhém zkoumání koupila tohle lehátko i s houpackou. Houpacku mi spousty kamaradek doporučovalo na zabavení mimca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
1.12.15 20:37

@Gabi91 jj, máš pravdu, třeba Chicco to na tu hlavičku má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
1.12.15 20:44
@RadkazBrna píše:
@Gabi91 jj, máš pravdu, třeba Chicco to na tu hlavičku má :)

ja myslim, ze vsechny kvalitni houpatka to maji. i Bright Starts, Fisher-Price.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
1.12.15 20:45

@RadkazBrna Lehátko na zabavení u mých dětí postrádá po 4. měsíci dost smysl - už se otáčí a raději byly na zemi na břiše. Takže bych do toho u téměř tříměsíčního moc neinvestovala. Kluk v něm po tom 4. měsíci nebyl skoro vůbec, protože chtěl zdrhat. Holku do něj sice odkládám při vaření na chvilku do teď, ale je v úplném lehu - taková ta polosedací lehátka jsou pro ni nebezpečná, jelikož s nich taky chce zdrhnout a hrozí převrácení.

Na krmení je mnohem praktičtější polohovací židle (využješ ji mnohem déle, než lehátko).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
1.12.15 20:53
@Lizzi píše:
My měli tohle na dvě děti, mladší v tom byl občas i v 10kg a v poho ;-) je to od úplnéholehu do sedu
http://detska-lehatka.heureka.cz/…hatko-kocka/

Ano, mám něco podobného od jiné značky. Permanentně nastaveno na leh. :) Staršího jsem v tom tedy chvilku krmila, než dorazila polohovací židle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
1.12.15 20:55

@Svistice už mám dítko taky v polohovačce, staršího jsem tam šupla už v 7m, ale mladšího až kolem 8m bo ho tam starší nehctěl pustit - „To je MOJE židlička!“ :lol:

• Citovat
  • Upravit
31672
1.12.15 21:05

Máme od fisher price, je do 18kg, za mě super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
1.12.15 21:08
@Lizzi píše:
@Svistice už mám dítko taky v polohovačce, staršího jsem tam šupla už v 7m, ale mladšího až kolem 8m bo ho tam starší nehctěl pustit - „To je MOJE židlička!“ :lol:

Staršímu jsem nedávno koupila dřevěnou „rostoucí“ židli, na kterou si sám vyleze. Pak souhlasil, že tu polohovací necháme ségře. Jinak se taky moc netvářil, že by ji měl půjčovat. Navíc bylo děsně nepraktické mít jednu židli na dvě děti, když jsem potřebovala, aby jedly zároveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
1.12.15 21:11
@Svistice píše:
@RadkazBrna Lehátko na zabavení u mých dětí postrádá po 4. měsíci dost smysl - už se otáčí a raději byly na zemi na břiše. Takže bych do toho u téměř tříměsíčního moc neinvestovala. Kluk v něm po tom 4. měsíci nebyl skoro vůbec, protože chtěl zdrhat. Holku do něj sice odkládám při vaření na chvilku do teď, ale je v úplném lehu - taková ta polosedací lehátka jsou pro ni nebezpečná, jelikož s nich taky chce zdrhnout a hrozí převrácení.Na krmení je mnohem praktičtější polohovací židle (využješ ji mnohem déle, než lehátko).

No já nechtěla houpačku jako takovou, ale spíš to lehátko, co pak jde dát do sedu. Ale on je teda akční už teď, tak aby mi tam fakt vydržel :mrgreen: Židličku jsme chtěli koupit obyč v Ikea :nevim: Tak to ještě budem muset zvážit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí