Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, tak jak jsem tak četla, matrace kokos-molitan-kokos je dobrá, chválíte si ji, ale já jsem teď dost zklamaná… Pořídili jsme ji novou spolu s postýlku, naše malá na ní spí týden a už je v matraci důlek od hlavičky!!
Myslíte, že jsme jen narazili na vadný kus? CO s tím? Reklamace? Objednávala jsem z netu, tak se děsím komplikací…
Díky
Mě už na ní spí druhé dítě a je naprosto v pořádku
nikde proleželá, sem tam jí otočím aby se provětrávala z druhé strany když přehazuju povlečení, ale teda na žádný důlek jsem nepřišla. Asi bych zkusila kontaktovat obchod…
Já měla na první dítě a už bych nekoupila, u druhého jsem koupila novou zdravotní
Já právě četla samé takové názory, že několik dětí na jedné odrostlo a že je dobrá atd. a proto mě tohle maximálně zarazilo..
Manžel mi říkal prý: tak ji prostě na čtyřikrát otočíme a hotovo, ale jako takové peníze to stojí a já se s tím budu takhle trápit?!?!
Jenže když ji budu muset poslat na reklamaci, kde bude malá spinkat? Fakt děsný…
@iiiv - můžu se zeptat, proč si byla nespokojená?
Malý na ní spal teda 2 roky, ale když se náhodou počůral skrz na matraci tak to ničím nešlo vyčistit, prostě se muselo počkat až to uschlo
A po těch dvou letech se ten kokos už strašně drolil, byl i různě zprohýbaný.
Meli jsme v postylce, spaly na ni obe holky, kazda dva roky a pohoda.Ted maji taky molitan kokos, starsi na ni spi uz 7 let a nikde dulek nema, tato teda ma kokos jen shora pod hlavou a uprostred. Mladsi spi na sve 3 roky a taky v pohode. Zeptala bych se prodejce, je to zvlastni.