Fusak s kožešinou/beránkem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2013
2.12.15 20:02

Fusak s kožešinou/beránkem

Hrozne me to laka i jako varianta nechat ve sportaku v teple. Chtela jsem se zeptat na zkusenosti. Jednak s kozesinovym fusakem, s udrzbou a pripadne i s nejakym konkretnim fusakem, co nestoji majlant.(potrebuji dva na dvojcatka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3973
2.12.15 20:07

Ja měla od Walla Boo a spokojenost. Uvnitř beranek z venku kůže, byla osetrena proti vlhkosti a dešti a super. A prala jsem v pračce jako vlnene svetry.Max spokojenost. Mela jsem maly a pak i větší do 3let. Jukni na stránky, teď se dělají i v různém barevnem provedeni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BQ
5845
2.12.15 20:47

Zkuste si zavolat sem - http://www.anezka-tyn.cz/index.php?…
Mají fusak z beránka za cca 1300,– myslím. Koupila jsem tam botičky na nošení v šátku taky z ovčí vlny jen na 174,– a jsou skvělé - i v mrazu kouze v ponožkách v nich má malý teplé nožky. :)
Výrobky jsou moc pěkné a kvalitní a paní je velmi ochotná, tak by se dalo třeba domluvit na zaslání. A kdyby ne, tak napište a mohly bychom se nějak domluvit na poslání spolu. :) Nemít beránkový fusak ještě po manželovi, tak si ho tady určitě koupím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
2.12.15 22:08

@Martina.N78 ja nenasla s kozesinou, neni to nedorozumneni?
@BQ dily za tip, zavolam. Boticky zni taky dobre, nesnasim ledovy nohy. Drzi pekne na tlapkach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BQ
5845
3.12.15 06:25

@TerčaVarča Je na nich taková tenoučká šňůrka na stažení a drží to. :) Pro nechodícího prcka akorát. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
3.12.15 11:25

Tak jsem poridila bazarove stare manzestrove. To ksem z edava co prijde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí