Lahvičky Mum Anti Colic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
13.9.15 13:01

Lahvičky mum anti colic

Ahoj, plánujeme koupi lahviček od MUM anti colic se šroubovacím dnem a zajímají mě Vaše zkušenosti a zejména to, zda se dají ohřívat v ohřívačce. Pročetl jsem zde diskuse a recenze a někdo píše že ano a někdo že ne. Tak jak tedy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
13.9.15 13:04

Ma siroke dno, takze jak do ktere ohrivacky, me se nevesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
13.9.15 13:30

Ne, v ohřívačce ti obsah vyteče, zkoušela jsem to. Navíc jsou dost silné a dobře drží teplo, takže by to trvalo dlouho. Já mám 2 anticolic a 2 normální, a použiju zrovna tu, která se mi lépe hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
13.9.15 13:46

Mi mame taky ale ja nic neohrivala nikdy v ni, jinak na ne nedam dopustit..dcera jinou nechtela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
13.9.15 14:56

Mame jen tyhle a velka spokojenost! Dobre se cisti atd. Jinak pouzivam rychlovarnou konvici, ktera mi ohreje vidu na pozadovane stupne takze neni treba ohrivacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.9.15 19:55
@maartin píše:
Ahoj, plánujeme koupi lahviček od MUM anti colic se šroubovacím dnem a zajímají mě Vaše zkušenosti a zejména to, zda se dají ohřívat v ohřívačce. Pročetl jsem zde diskuse a recenze a někdo píše že ano a někdo že ne. Tak jak tedy?

nemám ohřívačku, ale tahle lahev je naprosto super, bo se skvěle umývá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
13.9.15 20:00

Nemám ohřívačku, vodu jsem ohřála v mikrovlnné troubě na požadovanou teplotu, přidala Um a vesele jsme krmili :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
13.9.15 20:34

@smudlinky U nas to sami :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.9.15 21:56

Děkuji všem za názor, zítra je asi koupíme a uvidíme. Máme teď aventy a používáme ohřívačku a celkem jsme na to navyknutí. Tak uvidíme, ale chceme to vyzkoušet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
14.9.15 12:07

My pouzivame na lahve MaM nejakou univerzalni ohrivacku a zadny problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí