Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, plánujeme koupi lahviček od MUM anti colic se šroubovacím dnem a zajímají mě Vaše zkušenosti a zejména to, zda se dají ohřívat v ohřívačce. Pročetl jsem zde diskuse a recenze a někdo píše že ano a někdo že ne. Tak jak tedy?
Ne, v ohřívačce ti obsah vyteče, zkoušela jsem to. Navíc jsou dost silné a dobře drží teplo, takže by to trvalo dlouho. Já mám 2 anticolic a 2 normální, a použiju zrovna tu, která se mi lépe hodí.
Mi mame taky ale ja nic neohrivala nikdy v ni, jinak na ne nedam dopustit..dcera jinou nechtela
Mame jen tyhle a velka spokojenost! Dobre se cisti atd. Jinak pouzivam rychlovarnou konvici, ktera mi ohreje vidu na pozadovane stupne takze neni treba ohrivacky.
@maartin píše:
Ahoj, plánujeme koupi lahviček od MUM anti colic se šroubovacím dnem a zajímají mě Vaše zkušenosti a zejména to, zda se dají ohřívat v ohřívačce. Pročetl jsem zde diskuse a recenze a někdo píše že ano a někdo že ne. Tak jak tedy?
nemám ohřívačku, ale tahle lahev je naprosto super, bo se skvěle umývá ![]()
Nemám ohřívačku, vodu jsem ohřála v mikrovlnné troubě na požadovanou teplotu, přidala Um a vesele jsme krmili ![]()
Děkuji všem za názor, zítra je asi koupíme a uvidíme. Máme teď aventy a používáme ohřívačku a celkem jsme na to navyknutí. Tak uvidíme, ale chceme to vyzkoušet ![]()
My pouzivame na lahve MaM nejakou univerzalni ohrivacku a zadny problem.