Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, narazila jsem na tento eshop, kde mají docela slušné ceny, ale také by mě zajímala hlavně kvalita výrobků. Máte někdo zkušenost? Objednávala jste některá? ![]()
Objednavala jswm 2× a spokojenost. Prevazne oblecky g-mini. Myslim, ze je to lwvne, ze jsou to starsi kolekce, nebp doprodej. Neco jsem chtela I vratit (objednala jsem omylem jednu vec 2×) a pani hned ochotne odepsala a ze neni problem. Nakonec uz jsem to ale nevracela, bylo to po porodu a nejak jsem nestihala ![]()
Ahoj zrovna dnes jsem tam objednala fusak na zimu. Tak jsem zvedava. Ale hodnoceni ma kladna. Tak snad nebude problem ![]()
Kupovala jsem od nich nový zimní fusak od Emitexu tenkrát za nejnižší cenu co byla na trhu plus dávali rukávník na kočárek zdarma. Takže za mě spokojenost, dodání taky bez problémů ![]()
Tak super, přemýšlím, že odsud taky něco objednám
Recenze na samotný eshop jsou super, jen jsem chtěla vědět, jak je to s kvalitou věcí, hlavně oblečků ![]()
Objednala jsem tam furu veci a rucniky, plinky, bryndaky, odsavacky, deky, obleceni a nebyl s nicim problem.
Ahojky ozivim tema ma nekdo aktualni zkusenost? Objednala jsem s tama ted vice veci ( blbec jsem zvolila platbu predem a ne dobirkou). Myslite ze nemusim mit strach zaplatit predem? Popr prijde jeste nejaky email krom potvrzeni objednavky napr s podklady k platbe na ktery bych mela pockat nebo to muzu poslat na to cislo uctu co je v tom potvrzovacim emailu s variabilnim symbolem coz je cislo objednavky? Dekuju moc za rady