Zkušenost s eshopem Babylife.cz

7.9.15 14:34

Zkušenost s eshopem Babylife.cz

Ahoj holky, narazila jsem na tento eshop, kde mají docela slušné ceny, ale také by mě zajímala hlavně kvalita výrobků. Máte někdo zkušenost? Objednávala jste některá? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
735
7.9.15 14:48

Objednavala jswm 2× a spokojenost. Prevazne oblecky g-mini. Myslim, ze je to lwvne, ze jsou to starsi kolekce, nebp doprodej. Neco jsem chtela I vratit (objednala jsem omylem jednu vec 2×) a pani hned ochotne odepsala a ze neni problem. Nakonec uz jsem to ale nevracela, bylo to po porodu a nejak jsem nestihala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
7.9.15 14:58

Ahoj zrovna dnes jsem tam objednala fusak na zimu. Tak jsem zvedava. Ale hodnoceni ma kladna. Tak snad nebude problem :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1243
7.9.15 15:03

Kupovala jsem od nich nový zimní fusak od Emitexu tenkrát za nejnižší cenu co byla na trhu plus dávali rukávník na kočárek zdarma. Takže za mě spokojenost, dodání taky bez problémů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.15 15:08

Tak super, přemýšlím, že odsud taky něco objednám :lol: Recenze na samotný eshop jsou super, jen jsem chtěla vědět, jak je to s kvalitou věcí, hlavně oblečků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85410
7.9.15 15:31

Objednala jsem tam furu veci a rucniky, plinky, bryndaky, odsavacky, deky, obleceni a nebyl s nicim problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
18.7.20 19:05

Ahojky ozivim tema ma nekdo aktualni zkusenost? Objednala jsem s tama ted vice veci ( blbec jsem zvolila platbu predem a ne dobirkou). Myslite ze nemusim mit strach zaplatit predem? Popr prijde jeste nejaky email krom potvrzeni objednavky napr s podklady k platbe na ktery bych mela pockat nebo to muzu poslat na to cislo uctu co je v tom potvrzovacim emailu s variabilnim symbolem coz je cislo objednavky? Dekuju moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí