Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojte! Vybírám postýlku 120×60. Ne u každé je ale popsána výška celková a výška bočnic. Chtěla bych se proto vás, zkušených maminek zeptat jakou celkovou výšku má vaše postýlka a hlavně jak vysoká je samotná bočnice. Předem děkuji za odpovědi ![]()
V tomhle státě na to jistě bude paragraf
vybrala bych co nejvyšší, třeba budeš mít horolezce bezmozka (takových je hodně
)
@marrlinka Na paragraf kašlu
Jde mi jen o to, že postýlka co mám vyhlídlou se mi zdá nízká, proto se ptám jak vysoké bočnice mají ostatní ![]()
@Dianela Pokud se bavíme o postýlce pro mimino, tak celkovou výšku bočnice mám 65 cm. Takže dítě „chrání“ asi 60 cm když je rošt v ´plně nejnižší poloze a na něm je průmerná matrace. Při ploze roštu nahoře, je bočnice ještě 30 cm nad matrací (v zavřené poloze).
@Svistice A jak dlouho myslíš, že ještě takovouhle postýlku budete využívat?
Jinak děkuji ![]()
@Dianela píše:
@Svistice A jak dlouho myslíš, že ještě takovouhle postýlku budete využívat?Jinak děkuji
V jdené mám dítě dva a čtvrt a myslím, že do třetích narozenin v ní pobude (v noci cestuje a bez problémů je shopný sletět z letiště) a v druhé mám pětiměsíční mimino. Ta pokud nebude cestovatel, tak by mohla naplnit očekávání a mezi rokem a půl a dvěmi se přemístit do normální postele.
@Svistice Děkuji ti. Takže nemáš obavy, že by z postýlky mohl přepadnout?
@Dianela píše:
@Svistice Děkuji ti. Takže nemáš obavy, že by z postýlky mohl přepadnout?
Ne, ale mám menší dítě (aktuálně 83 cm) a nemá tendence nikde šplhat. Navíc teda má už bočnici s výlezem, takže si může vylézat, jak chce. V postýlce bez možnosti výlezu byl do 20 měsíců.
Ahoj. obnovuji. dopruci nekdo postylku s opravdu vysokou bocnici? (od matrace/rostu nahoru ). a kolik cm se dela nejvic. diky