Výška bočnice postýlky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1220
3.9.15 14:02

Výška bočnice postýlky

Ahojte! Vybírám postýlku 120×60. Ne u každé je ale popsána výška celková a výška bočnic. Chtěla bych se proto vás, zkušených maminek zeptat jakou celkovou výšku má vaše postýlka a hlavně jak vysoká je samotná bočnice. Předem děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2997
3.9.15 14:14

V tomhle státě na to jistě bude paragraf :-P vybrala bych co nejvyšší, třeba budeš mít horolezce bezmozka (takových je hodně :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
3.9.15 14:43

@marrlinka Na paragraf kašlu :mrgreen: Jde mi jen o to, že postýlka co mám vyhlídlou se mi zdá nízká, proto se ptám jak vysoké bočnice mají ostatní :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
3.9.15 15:34

@Dianela Pokud se bavíme o postýlce pro mimino, tak celkovou výšku bočnice mám 65 cm. Takže dítě „chrání“ asi 60 cm když je rošt v ´plně nejnižší poloze a na něm je průmerná matrace. Při ploze roštu nahoře, je bočnice ještě 30 cm nad matrací (v zavřené poloze).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
3.9.15 15:37

@Svistice A jak dlouho myslíš, že ještě takovouhle postýlku budete využívat? :) Jinak děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
3.9.15 15:49
@Dianela píše:
@Svistice A jak dlouho myslíš, že ještě takovouhle postýlku budete využívat? :) Jinak děkuji :kytka:

V jdené mám dítě dva a čtvrt a myslím, že do třetích narozenin v ní pobude (v noci cestuje a bez problémů je shopný sletět z letiště) a v druhé mám pětiměsíční mimino. Ta pokud nebude cestovatel, tak by mohla naplnit očekávání a mezi rokem a půl a dvěmi se přemístit do normální postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
3.9.15 16:04

@Svistice Děkuji ti. Takže nemáš obavy, že by z postýlky mohl přepadnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
3.9.15 16:11
@Dianela píše:
@Svistice Děkuji ti. Takže nemáš obavy, že by z postýlky mohl přepadnout?

Ne, ale mám menší dítě (aktuálně 83 cm) a nemá tendence nikde šplhat. Navíc teda má už bočnici s výlezem, takže si může vylézat, jak chce. V postýlce bez možnosti výlezu byl do 20 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
3.9.15 16:12

Super, ještě jednou moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva.asdfghjkl
16.9.21 21:44

Ahoj. obnovuji. dopruci nekdo postylku s opravdu vysokou bocnici? (od matrace/rostu nahoru ). a kolik cm se dela nejvic. diky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4