Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky,
prosím o Vaše zkušenosti s cestovními postýlkami. Věc se má takto: s malou budeme docela dost cestovat, potřebovali bychom tedy postýlku, která se bude dát dobře a rychle složit ( a to i opakovaně), nezabere třeba moc místa a taky, aby v ní bylo miminku dobře.
Budu vděčná za jakýkoliv tip nebo hodnocení, děkuji moc ![]()
Podle mě je dobrá jakákoli, přidí-li se do ní ještě matrace, stačí ta nejlevnější z IKEA. bez té bych dítě do cestovky na spaní nedala.
jinak my máme Hauck Disney a použili jsme ji jen párkrát, ale s matrací v pohodě, i ve stanu ![]()
@Ivusa001 máme tuto a nemůžu na ni říct křivého slova…http://www.kidsova.cz/cestovni-postylka-sova-alexis
Moc děkuji za tipy…
@verulicek A skládáte a rozkládáte ji často? Jde to lehce, protože kamarádka koupila nějakou cestovní postýlku a mají docela problém ji vůbec rozložit ![]()
@Ivusa001 Mám dvě, jednu G.mini a jednu nějakou jinou značku. Obě se skládají naprosto totožně, zvládnu to i já.
Osobně bych nechtěla postýlku bez rozepínacího bočního výlezu, docela dobrá jsou kolečka, dítě musí z postýlky vidět ven, za mě je zbytečnost vyvýšené lůžko. Extra molitanovou matraci máme jen na chalupě a u našich, na dovolenou jsem vezla deky, kterými jsme postýlky vystlali.