Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky maminky
Chci se Vás zeptat jaký používáte lak na vlasy, který by jste doporučili a jak jste s ním spokojené? Já používám laky od taftu, ale přítel mi pořád nadává, že mám po něm slepené vlasy.Tak bych ráda vyzkoušela nějaký, co je neslepuje, ale přitom krásně drží tvar. Mám totiž vlasy jemné a bez toho nemůžu vylést ani na ulici ![]()
Mám taky jemné vlasy, ale lak používám jen vyjímečně. Doma mám od Garnier (zeleny obal s bambusy) středně silně toužící - vlasy spíš slepí, ale nedělá krůčky.
Dobrý byl od Loréalu z kadeřnictví. Už nevím, jak se jmenoval. Nějak Inffinium… ![]()
edit: tužící, ne toužící ![]()
Příspěvek upraven 01.09.13 v 21:17
Tužidlo nepoužívám, to mi stejně nedrží, takže si jen vlasy upravím fénem a pak přestříkám lakem aby to drželo. Jsem objednaná koncem týdne ke kadeřnici ať mi to nějak sestříhá aby to lépe drželo ![]()
Za mě jednoznačně NIVEA (používám ten na objem, protože mám taky hodně jemné vlasy, ale kdoví jetli nejsou všechny ty druhy od nivey stejné, jen je různě navoní
). Zkoušela jsem i Syoss, Garnier, Taft a nevím co ještě, ale žádný jiný mi nevyhovoval. Tužidlo si dám do vlhkých vlasů, pak vyfoukám a pak nalakuju, bez laku mi to taky absolutně nedrží…
Pro mne jedině červený got2be nebo jak se to píše, vlasy po něm slepené nemám, ani není vidět, že jsem ho použila, stačí ho málo a hezký mi voní.. ![]()
Kvalitní jak nedělá cukrovou vatu. Tužidlo jak které, ale líp se mi upravují vlasy s ním. Jo a teď jsem objevila olej bez oleje
myslím Black a vlasy drží, nepoletují a nejsou slepene
Laky od Syoss jsou super. Žádná slepená helma, mám pocit, že drží tvar účesu a přitom na pohmat není poznat:). A mastné nebo těžké vlasy nepozoruji. Nedám dopustit ![]()
Loreal professionell Infinium nebo Tecni-art fix anti-frizz od stejné značky. ![]()
To tuzidlo se vetre do vlhkych vlasu, pak se vlasy vyfenujou pres kulaty kartac a natupiruji pro objem. Lak se dava az na konec. Lak samotny vlasy akorat slepi, efekt nadychanych vlasu neni na dlouho, navic na jemne vlasy je to zatez.
@ncc1701 Hele holky já vím jak se tužidlo používá a co se sním dělá
jen ho prostě nepoužívám ![]()
@ncc1701 ok
tak já si nějaké koupím a skusím třeba mi to pomůže, ale lak budu stejně potřebovat aby mi to hned nesplihlo
Ahoj, používám lak od Syossu modrý, krásně zpevní vlasy a přitom nejsou slepené ![]()