Laktobacily a blinkání

47
30.1.14 18:14

laktobacily a blinkani

Ahoj chtela bych se zeptat jestli je mozne aby po laktobacilech od swissu maly blinkal vydy po jidle..davame je teprve 3 den a az dnes zacal hodne blinkat hodne si krkne a ublinkne myslite ze to muze byt temi lakt. dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1919
30.1.14 18:23

Ahoj..my je taky dávali a taky blinkal. každý to asi snáší jinak. já mu to zkoušla dávat asi 14 dní jak je tam napsaný, že to zabere na bříško. u nás nezabralo…ale někdo to může mít jinak.ale u nás blinkal hodně a pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
30.1.14 18:42

A je nějaký důvod proč mu je dáváš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
30.1.14 18:52

Jo ma boleni briska koliku a doktorka nam rekla ze mu je muzem davat a cetla sem tu ze hodne maminam to pomohlo ale nevim jestli to muze mit po to nei to sice po kazdy krmenim ale kdyz si hodne krkne tak si hodne ublinke :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
30.1.14 19:00

To děti i moje děti při velkém říhání ublinkly, ale na kolikovité bolení bříška bych mu je nedávala, Lactobacílky se dávají spíš při průjmech, zvracení, no střevní virózy, při užívání antibiotik, ony jsou takové kapičky Sab simplex - a ty teda jsem u kluků používala a musím zaklepat, byl relativně klid, plus jsem ho nechala vyprdět nebo vykakat na teploměr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
30.1.14 19:13

Tak je to asi normalni ze si moc krkne a hodne ublinkne no uvidime my jinak my pouzivame infacol a ten nam taky trochu zabira tak to uvidim jeste 1-2 dny a kdyz bude furt ublinkavat hodne tak mu je davat nebudu a dekuji za odpoved..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1919
30.1.14 19:28

@Míša2323
nevím mě taky přišlo že po tom blinkal o moc víc. tak jsem je přestala dávat.. a bylo to dobrý. tak si myslím, že to bylo tím..
nám je doporučil doktor taky na bolesti bříška.

zabralo nám po půl roce bio gaia..nevím proč jsem s tím tak dlouho čekala…
taky probiotické kapky…
a taky jsem zjistila, že prckovi vadilo, když jsem pila obyčejné mléko. opravdu to na to má vliv a je to znát…když si dám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
30.1.14 19:47

My ty od swisu dávat nemohli kvůli obsahu BKM a náš malý ji nesnáší, takže jsme měli bifiform (ten je na olejové bázi) a ten snášel dobře a trávení se mu podle mě trochu zlepšilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
30.1.14 19:54

@facetia a blinkal po kazdem krmeni hodne? my jsme na UM takze obcas si ublinkl malinko a ted mi to prijde vic ale taky krka hodne a jak si krkne hodne tak si i hodne ublinkne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1919
30.1.14 20:12

No když jsem mu dávala ty laktobacílky tak blinkal o moc víc..:(to jsem až koukala… no třeba se to časem srovná, nebo mu v tom taky něco vadí:(

a co zkusit nějaké UM speciální? třeba mu vadí taky ta laktóza nebo co to v tom je:( člověk neví jak těm prckům pomoct viď??
já se tím trápila fakt dlouho..no a po půl roce zjistila, že to bylo hlavně tím mlíkem..ale když jste na UM tak nevím :(

nechápu že některé děti musí tak trpět:(Fili brečel v kuse celý den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
30.1.14 20:22

No to teda jo uz aby to bylo za nama chudaci deti :( no uvidime kdyztak mu je prestanu davat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1919
30.1.14 20:31

@Míša2323 to jo:( já se těšila že po třetím měsíci to bude lepší…a ono to pak bylo ještě horší. ale třeba to u vás bude jinak ;)
a kolik je prckovi??

Filimu teď bylo půl roku a je to o moc lepší

tak uvidíte;)…mě přišlo že jsou na nic.ale určitě se najdou tací, kterým pomohli.ale mě to blinkání dost vystrašilo..ale bral je přes těch 14 dní-doktor říkal že zaberou později…:(u nás ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
30.1.14 20:51

@facetia no to doufam ze to bude brzy dobry no uvidime..malymu je 6tydnu tak je jeste chvili budem davat jeste se zeptam ty doktorky co rekne a kdyztak je prestanu davat musime to nejak vydrzet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
14.9.15 19:18

Obnovuji.
Prosím o radu. Dáváme laktobacílky Swiss. Malej mi potom vždy ublinkne. Jinak vůbec. Může to být nějaká reakce? Nevím jestli je přestat dávat. Doktor nám je doporučil na koliku a pomáhají. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
14.9.15 21:33

@mmch pokud pomáhají tak nevysazuj. Jedno ublinknuti se přežije, lepší jak kolika. Swiss malému nepomohl na brisko. Že by víc blil po nich (on je blici od porodnice) jsem si nevšimla, ale měl po nich blbou stolici. Tak jsem je vysadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí