Laktobacily do pochvy - jaké?

Anonymní
7.3.20 16:19

Laktobacily do pochvy - jaké?

Zdravím,
prosím udržet anonym, jde o zdravotní stav..
Už nevím kudy kam. Dlouhodobě mě trápí bolest pravého podbřišku. Je to opravdu nepříjemné, táhlá a tlaková bolest nezávisle na cyklu. Všechna vyšetření jsou v pořádku, krev, sono břicha. Slepé střevo pořád mám, ale je prý v pořádku. Trpím na opakované záněty močových cest, vždy přeléčeno, ale i po ATB zůstává pálení močové trubice - podle urologa to ale není urologický problém, prý mě spíš pálí pochva, protože v kultivaci moči nic není. Gynekologicky mám dlouhodobě nález streptokoka a enterokoka - ale podle lékaře mi tyhle problémy nezpůsobuje, je to prý běžný nález. Chlamidie, ureoplasmata ani mykoplasmata nemám.
Výplachy rosalginem ani užívání lichořeřšnice nepomáhají. Pálí to už pár měsíců a nic nikde není vidět.
Prosím, poraďte mi nějaké osvědčené laktobacily na závadění, případně jestli jste měly podobný problém, co vám pomohlo.
Děkuji, P.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
7.3.20 16:30

V podstatě libovolné z lékárny co jsou cíleně vaginální, nech si poradit od lékárnice/lékárníka.

Ještě k tomu vezmi lyzáty jako je candivac, nebo něco takového a přestaň vyplachovat. Tím se to prostředí jen víc a víc narušuje, maximálně sedací koupele - klidně jen bylinkové a nebo k tomu přidej chytrou houbu https://www.chytra-houba.eu/…koupele.html.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
7.3.20 17:03

@Ou dekuji za rady, nastuduji! ;)
Problém je v tom, že nevím, co mi zo způsobuje a proč mě bolí břicho, když vyšetření jsou ok :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.3.20 17:04

Používám gynocaps, vždycky zavedu hned po výplachu rosalginem, Na ty záněty močových cest zkus dlouhodobě užívat blokurimu.

• Citovat
  • Upravit
4100
7.3.20 17:05

@Janli blokurimu užívám již několik balení po sobě..
Kašlu na anonym :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.3.20 13:49

Lactofeel

@Kolarkaa, můžete zkusit i Lactofeel. Mě ho doporučili v lékárně a pomohl mi. Na pálení, svědění, výtok. Řekli mi, že se mi upraví PH a na noži se vlastní lactobacily. Je to na 7dni, taková malá tuba s aplikátorem se zavádí na noc. Úleva přišla rychle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.3.20 17:29

Lactofeel

Jsem těhotná a s Lactofeelem mám také skvělé zkušenosti. Doporučila mi ho má gynekoložka i jako prevenci, trpěla jsem na časté výtoky. Brala jsem ho ještě před nedávnem vždy ob den preventivně, od té doby mám klid. Co mi ještě vyhovuje je že je to průhledný gel, ne žádné kapsle, které vytékají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
17.3.20 18:32

@Oliver4N, ahoj, přesně :), já ho používám i jako preventivně na noc po návštěvě ve wellnes centrech a hlavně po vířivce :roll: a vím, že další den nebudu mít výtok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.20 21:13

Za mě také Lactofeel, cena příznivá a hlavně účinný. Zbaví mě výtoku a svědění, mám ho pořád v kabelce a aplikuji když je třeba :palec: A pokud řešíš opakovaně atb, Blokurima pomůže jen dočasně, nech si napsat Urifos-je to jednorázové atb a rychle ti uleví. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.3.20 22:43

Ahoj holky.jsem ve třetím měsíci.. čekáme s manželem naše vytoužené miminko.. vše bylo fajn.ale před pár dny mě zaskočilo pálení a svědění. Nic příjemného. Nikdy jsem na to netrpěla. Kamaradka mi doporučila Lactofeel gel a musím říct. ze za mě super.. nevytéká. pohodlne se aplikuje a je tak malý. ze ho člověk může nosit v kabelce..kdyby náhodou. Ani nebyl drahý. neco přes dvě stovky..za mě super :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.3.20 09:38

Možná proto, že máš často ATB, máš pořád v nerovnováze PH poševního prostředí a je potřeba ji udržovat v rovnováze, zkus Lactofeel, ten obsahuje jen přírodní kyselinu mléčnou a glykogen, který právě ty lactobacily vyživuje a ty se pak množí, popřípadně i nějaké tabletky na imunitu, v lékárně jich mají spouta. Lactofeel je na 7 dnů a stojí kolem 250,–žádná hrozná cena,,, za tu úlevu to stojí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.20 18:38

@Niki1313 TAk co jsi vyzkoušela? Je ti lépe? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat