Menstruace 19. den cyklu

11620
5.3.20 09:13

Menstruace 19. den cyklu

Ahoj holky, měl někdo takový výkyv? Normálně mívám menstruaci tak v rozmezí 26.den až 30. den cyklu, jak kdy. Minulý měsíc po 30 dnech. Je fakt, že jsem měla brzy ovulaci, cca 9.-10. den cyklu, tak si říkám, že by to asi mohlo být. Dnes mám 19. den cyklu a vypadá to, že se dostavila menstruace. Mám 38, těhotná rozhodně nejsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68960
5.3.20 09:19

Jo, stalo s mi (už 14.DC!), pak už zas bylo plus minus vše OK. Ale v podobném věku ten cyklus přestal být jako hodinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
5.3.20 09:25

Zřejmě ti nastoupí dříve přechod. Mě to takhle lítalo od 37 let, paradoxně jsem při tom zvládla otěhotnět. Teď je mi čtyřicet, cyklus jede 19, 28, 14 - jak se mu zachce. Jsem v předčasným přechodu. V 38 letech už ti evidentně vaječníky nefungují tak, jak za mlada. Je to vcelku normální.

• Citovat
  • Upravit
68960
5.3.20 10:05

@Janli no stejný… celoživotně cyklus kolem 23 dní a před čtyřicítkou najednou 23-30-14-49-23-těhotenství. Teď jsem 13 m po porodu a MS nikde (u prvního dítěte naskočil cyklus po půl roce), což mi nevadí… Ale předčasný přechod v rodině, strašej mě s ním pomalu od třicítky, tak se nedivím. Což nemusí být případ zakladatelky, možná jí to jenom zahaprovalo jednorázově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
5.3.20 10:17

Já to taky měla jak hodinky 28 dní.
A teď se mi posledních pár cyklů zkracuje na cca 24 dní :roll: Přičítala sem to stresu z rozchodu, tak uvidim, jestli se to srovná, nebo už sem prostě stará :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
5.3.20 11:35

@ugluk Tak snad si to zas sedne, co 3 týdny, to je snad zlej sen… :lol:
@Janli No, já mám vaječníky zresekované na polovinu kvůli endometrioze, takže možné by to bylo… Máma měla přechod až kolem padesátky a u sestry nemůžu sloužit, jede v HA už mnoho let. Tak prostě nebudu plašit a uvidím. Mně se to v posledním roce paradoxně srovnalo na cca 30 dnů, někdy v říjnu mi praskla cysta a docela mi to zas cyklus rozhodilo. Ale je fakt, že kamarádka ve stejném věku měla cyklus celý život delší jak 30 dnů a poslední rok pravidelně co 24 dnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí