Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chci se zeptat, nevíte prosím zda se da Gynimun dual protect kombinovat s gynocaps s. r.? Dle mého názoru by to vadit nemělo ale zajímá mě, jestli nemá třeba někdo zkusenost nebo i další názor
dekuju ![]()
@Jane.Jay myslím, že by to neměl být vůbec problém. Já v jednom kuse užívám nějaké globule atd. a má gynekoložka je vždy pro, abych k tomu brala i tyto probiotika. Zkusila bych se zeptat v lékárně. ![]()
No ja si gynocaps prave chtela vzit dneska vecer a doslo mi az pozde ze jsem mela k obedu Gynimun
Podle me by to taky vadit nemelo, tim spis ze jedno je oralne a druhe vaginalne, ale tak je to jina znacka, tak prave nevim. Se bojím at se mi mykóza zas nerozjede ![]()
@Jane.Jay Toho bych se nebála. Já na záněty trpím v jednom kuse a sama mi doktorka říkala, že by bylo dobré tyto probiotika brát preventivně furt. A jak už jsem psala. Brala jsem několikrát nějaké globule jiné značky spolu s tyto probiotiky a nikdy nic špatného… Ale každý jsme jiný
Zdravím, berete někdo probiotika Gynimun Dual Protect? Trpím věčně na bakt. infekce a už jsem zoufalá. Jaké máte zkušenosti? Děkuji