Gynimun Dual Protect

Anonymní
3.3.20 18:05

Gynimun Dual Protect

Zdravím, berete někdo probiotika Gynimun Dual Protect? Trpím věčně na bakt. infekce a už jsem zoufalá. Jaké máte zkušenosti? Děkuji 8)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4100
3.3.20 18:08

Ja je brala k atb a v pohode, mykoza neprisla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
16.5.20 18:24

Chci se zeptat, nevíte prosím zda se da Gynimun dual protect kombinovat s gynocaps s. r.? Dle mého názoru by to vadit nemělo ale zajímá mě, jestli nemá třeba někdo zkusenost nebo i další názor :) dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.20 21:32

@Jane.Jay myslím, že by to neměl být vůbec problém. Já v jednom kuse užívám nějaké globule atd. a má gynekoložka je vždy pro, abych k tomu brala i tyto probiotika. Zkusila bych se zeptat v lékárně. :andel:

• Citovat
  • Upravit
296
16.5.20 21:44

No ja si gynocaps prave chtela vzit dneska vecer a doslo mi az pozde ze jsem mela k obedu Gynimun :lol: Podle me by to taky vadit nemelo, tim spis ze jedno je oralne a druhe vaginalne, ale tak je to jina znacka, tak prave nevim. Se bojím at se mi mykóza zas nerozjede :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.20 10:36

@Jane.Jay Toho bych se nebála. Já na záněty trpím v jednom kuse a sama mi doktorka říkala, že by bylo dobré tyto probiotika brát preventivně furt. A jak už jsem psala. Brala jsem několikrát nějaké globule jiné značky spolu s tyto probiotiky a nikdy nic špatného… Ale každý jsme jiný

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa