Při menstruaci jsem cítit

Anonymní
4.3.20 10:51

Při menstruaci jsem cítit ..

Ahoj, prosím anonym.. je mi to celkem nepříjemné..
Stalo se Vám někdy že vás při MS bylo cítit? Já prostě při MS se můžu 100 x osprchovat. Vždycky si vzít nové oblečení.. vložku.. A stejně jsem cítit. Už i okolí mi taktně naznačili že mě prostě je cítit.. :roll: Už se cítím fakt trapně. Nemůžu používat vložky s tekutinou protože mám alergie tak že používám pouze 'nejlevnější '.. nikdy se mi to nestalo a až teď třeba posledního půl roku.. je mi 28 a jsem rok a půl po 2 porodu.. nevím jestli to může být tím spojené? Stalo se Vám to někdy? Já se furt voním, mažu.. prostě abych ten pach překryla.. A stejně :oops: Už jsem z toho zoufalá..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5012
4.3.20 11:00

A co používat tampony nebo kalíšek? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
4.3.20 11:01

Jakože krví? Tak prostě častěji měnit vložky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
4.3.20 11:02

Jaj, chudáku to je mi tě fakt líto.. nikdy jsem se s tím naštěstí nesetkala, ale co třeba zkusit kupovat nějaké antialergenní vložky třeba v lékárně, nebo co se mi líbí a říkala jsem si, že po porodu zkusím takové obyčejné menstruační kalhotky - nechci tu dělat reklamu, ale na internetu normálně najdeš, měly by udržet normální menstruaci a kdyby jsi si do toho dala i tu vložku, možná by to zápach nepropustilo… a u Dr. na kontrole jsi byla? Jestli to spíš není třeba zdravotní problém..možná to prodiskutovat i s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.20 11:02

Přesně, Co třeba používat tampóny nebo kalíšek? Já myslím, že s používáním tampónů by mohl tento problém ustoupit :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.20 11:03

Já teda obdivuju všechny ty ženy, které používaní během ms pouze vložky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.20 11:04
@Anonymní píše:
Přesně, Co třeba používat tampóny nebo kalíšek? Já myslím, že s používáním tampónů by mohl tento problém ustoupit :?

Používám vložky už snad 12 let. A nikdy se mi tohle nestalo :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.20 11:05
@Lainaire8 píše:
Jakože krví? Tak prostě častěji měnit vložky :nevim:

Já je měním třeba co hodinu.. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.20 11:05
@Anonymní píše:
Používám vložky už snad 12 let. A nikdy se mi tohle nestalo :oops:

Achjo, tak si zkus zajít k dr, nebo se alespoň poradit po telefonu. Myslím, že to není věc za kterou by ses musela u dr stydět :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.20 11:06
@Poa1 píše:
Jaj, chudáku to je mi tě fakt líto.. nikdy jsem se s tím naštěstí nesetkala, ale co třeba zkusit kupovat nějaké antialergenní vložky třeba v lékárně, nebo co se mi líbí a říkala jsem si, že po porodu zkusím takové obyčejné menstruační kalhotky - nechci tu dělat reklamu, ale na internetu normálně najdeš, měly by udržet normální menstruaci a kdyby jsi si do toho dala i tu vložku, možná by to zápach nepropustilo… a u Dr. na kontrole jsi byla? Jestli to spíš není třeba zdravotní problém..možná to prodiskutovat i s ním.

Na gynde jsem byla. Sice jsem mu neříkala svůj problém, ale dělal mi vyšetření a atd a jsem naprosto v pořádku :?

• Citovat
  • Upravit
479
4.3.20 11:06

Doporučuji kalíšek. Samotná krev by smrdět neměla, ty vložky smrdí tím, že se smíchá krev s těmi chemickými látkami, kterými jsou napuštěné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
4.3.20 11:07

Tampony/kalíšek + spodní prádlo pouze z bavlny a spíš sukni, než kalhoty a pokud kalhoty, tak volné, prodyšné a opět pouze z přírodních materiálů.

Těsné polyesterové kalhoty a nebo džíny neblokují pach, ale pomáhají zapařit klín a tudíž posilují případný rozvoj bakterií rozkládající krev a přitom produjující onen případný pach.

Plus teda ničemu neuškodíš, když v mezičase budeš jeden cyklus mimo menstruaci používat probiotické čípky, aby si v pochvě měla jen ty žádoucí mikroby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
4.3.20 11:09

Tak zkus jeste jine alternativy.. Kalisek, latkove vlozky, menstruacni kalhotky.. Obyc vlozky jsou v tomhle to nejhorsi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
4.3.20 11:12

Take doporucuju kalisek, neni citit vubec nic, prestoze pri menstruaci vymyvam jen rano a vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
4.3.20 11:15

Ja jsem nad tim zrovna ted premyslela, mam MS nejak se mi nechtělo vytahovat kalisek, takze jsem vybalila vložky (jsem stejne cele dny doma s detma). A když jsem sla na zachod, tak jsem taky citila, ze to neni uplne ok :roll: s kaliskem nikdy nic citit neni. Takže za mě kalíšek.

Z tamponu mam mykózy a z parfemovanych vložek taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí