Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
9r syn by si nejvice pral k narozeninam laminovaci pristroj
. Nemel by nekdo tip na nejaky spis mensi, ne premrstene drahy, primerene kvalitni, ktery dokaze obslouzit 9r dite? Nebo jestli mate nejaky doma/ v praci a jste spokojeni? Googlovat umim, ale ty fotky mi moc nerikaji
.
Treba tohle jsem nasla se slusnym hodnocenim https://www.alza.cz/…d5250243.htm , ale nikdy jsem s tim nepracovala, tak netusim.
@Cenarius píše:
V Lidlu mají dobrej
Je naprosto dostačující. Kupuju i ty jejich folie.
Mám doma nějaký Sencor, tuším že stal kolem 500 Kč, jen se podívej na ceny lamin fólií…
Přesně tak, taky máme Lidl už roky a funguje skvěle, zvládne ho obsloužit i 7 letá dcera (pokud jí teda zrovna nenapadne si zatavovat čokoládu a podobný zvěrstva)
![]()
Mám doma vzdělávané dítě a opravdu často a dlouhodobě nám slouží Peach Home Office Photo Laminator A4 - PL707. Příznivá cena i velikost. Vybíral ho manžel, technik, s tím, že jsme nepotřebovali obrovský, a také v přijatelné cenové hladině.
@Hobitka já mám laminovačku z Rossmanna Ideenwelt, mám ji už x let a stála do 500,– max.
Mě se z Lidlu rozbil po 20 stránkách, když tam dcera strčila papír trochu na šikmo, což je běžná situace
už bych ho nekoupila…