Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jasně, že s ním může jít babička. Jak si ten „průvod“ sestavíte je na vás ![]()
Potom během obřadu bych je s babičkou posadila do první řady. Případně by tě i mohl držet za ruku, ale to by asi nevydržel celý obřad, i když by to oddávající vzal rychle.
Mně takhle půjde třináctiletý syn a dvouletá dcera 😁 Půjdou samozřejmě spolu a velkej už se na to těší, co tam malá „vyvede“ 😃 Chci je mít pak oba poblíž sebe a počítám s variantou, že malá bude chtít ke mně do náruče… 😊 Užij si krásně svatbu, také jsi zajisté natěšená, jako já 😁
@Anonymní píše:
Ahojky, budeme se brát a moc bych si přála mít syna místo družičekv době svatby mu budou 2 roky, měla jste některá? Jak to probíhalo? Samosebou nikde nepostojí sám v klidu třeba 20 minut, takže přemýšlím jak to vymyslet. Než se mi v hlavě rozležel tento nápad tak bylo v plánu že ho celou dobu bude mít u sebe moje maminka a počítám i s variantou že jakmile mě uvidí tak bude chtít ke mně, takže ho určitě nebudeme držet násilím. Ale jak by to bylo v případě druha? Je možnost že by s ním tu cestičku mohla jít babička? Co se děje pak? Stojí poblíž oltáře? Děkuji
vítám každou zkušenost s takto malými špunty na svatbách
Anonym, mám tu známé, díky!
Mužská varianta od družičky je mládenec příp. družba… ne druh.
Jak přesně si to uděláš – kudy půjde a s kým – to ti nikdo předepisovat nebude ![]()
@aanysek píše:
Jasně, že s ním může jít babička. Jak si ten „průvod“ sestavíte je na vás
Potom během obřadu bych je s babičkou posadila do první řady. Případně by tě i mohl držet za ruku, ale to by asi nevydržel celý obřad, i když by to oddávající vzal rychle.
Děkujiiiii
super
@Anonymní píše:
Mně takhle půjde třináctiletý syn a dvouletá dcera 😁 Půjdou samozřejmě spolu a velkej už se na to těší, co tam malá „vyvede“ 😃 Chci je mít pak oba poblíž sebe a počítám s variantou, že malá bude chtít ke mně do náruče… 😊 Užij si krásně svatbu, také jsi zajisté natěšená, jako já 😁
Také počítáme s tím že nás oddají hromadně
také si užij svatbu, hlavně ať dopadne jak si přeješ.
My se samozřejmě také těšíme ![]()
@BohunkaP píše:
Mužská varianta od družičky je mládenec příp. družba… ne druh.Jak přesně si to uděláš – kudy půjde a s kým – to ti nikdo předepisovat nebude
Děkuji za opravu, dlouho jsem přemýšlela jak se říká mužské verzi, děkuji ![]()
já už se lekla, že je e-mimi až tak open, že bychom tu probírali, proč nemít svého syna za druha ![]()
takže, jako družba být může, ale ve 2 letech to nedá, družičky to dávají tak od 4 let, co mám ze svateb zkušenosti a kluci jsou trošku pozadu v tomhle.. takže by musel mít k sobě doprovod.. no obecně bych ho jako družbu fakt v tomhle věku nedávala, akorát ti to udělá nervy, to je malé děcko, co patří na klín babičce-tetě-dobré kámošce, s kým se zná a vydrží.. na fotku jistě vydrží, to se neboj.. nějak si ho nainstaluješ na pár vteřin, ale ten průvod a obřad by v tomhle věku prostě nedal, to je logika..
Už jsem se lekla co to bude za incestní diskuzi. ![]()
Já jsem na svatbě žádný družičky neměla, ani jsem je nechtěla. Dcera měla rok a půl a při obřadu byla u babičky. Zdrhla za námi až při gratulacich. Teď mám 3 letyho syna a taky si úplně nedokážu představit co by tam jako družba dělal.
A ještě jsem si nedopatřením odkryla anonym ![]()
To je trapas s tím druhem ![]()
Ahojky, budeme se brát a moc bych si přála mít syna místo družiček
v době svatby mu budou 2 roky, měla jste některá? Jak to probíhalo? Samosebou nikde nepostojí sám v klidu třeba 20 minut, takže přemýšlím jak to vymyslet. Než se mi v hlavě rozležel tento nápad tak bylo v plánu že ho celou dobu bude mít u sebe moje maminka a počítám i s variantou že jakmile mě uvidí tak bude chtít ke mně, takže ho určitě nebudeme držet násilím. Ale jak by to bylo v případě druha? Je možnost že by s ním tu cestičku mohla jít babička? Co se děje pak? Stojí poblíž oltáře? Děkuji
vítám každou zkušenost s takto malými špunty na svatbách 
Anonym, mám tu známé, díky!
Příspěvek upraven 30.03.23 v 22:55