Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
potřeboval bych tip na zlatnictví v Praze. Přítelkyně-za-chvíli-snad-snoubenka prstýnky vůbec nenosí, jakože opravdu vůbec.
Tak bych potřeboval doporučit nějaké zlatnictví, kde mi bez keců u prstýnku změní velikost, protože naprosto nemám tušení, jakou velikost vybrat.
Ideálně samozřejmě „ne předražené“ (rozpočet mám asi 10 - 15tis - za to se už něco hezkého sežene, ne? V těchto věcech nemám moc zkušenosti).
Díky všem
@RDaniel píše:
Ahoj,
potřeboval bych tip na zlatnictví v Praze. Přítelkyně-za-chvíli-snad-snoubenka prstýnky vůbec nenosí, jakože opravdu vůbec.Tak bych potřeboval doporučit nějaké zlatnictví, kde mi bez keců u prstýnku změní velikost, protože naprosto nemám tušení, jakou velikost vybrat.
Ideálně samozřejmě „ne předražené“ (rozpočet mám asi 10 - 15tis - za to se už něco hezkého sežene, ne? V těchto věcech nemám moc zkušenosti).
Díky všem
Jen technicka, myslis spise zasnubni prsten? Snubni snad vyberete nasledne spolu.,
@RDaniel máme z Elissi na doporučení. Nechali jsme u nich dělat i snubaky
Já myslím, že úpravu velikosti udělají bez problémů v každém zlatnictví. Jde o to vybrat takový prstýnek, aby to bylo technicky možné. Pokud chceš ale pořídit klasický zásnubní prstýnek, kde bude kámen vsazený v takové kolébce na kroužku, tak to nebude problém. Prostě se tam poraď.
Jinak když zajdeš do jakéhokoliv nákupního centra, tak tam máš několik prodejen a můžeš si vybírat. Pro diamanty bych šla do Alo Diamonds. Tam mají moc hezké věci. Ceny ale nevím…
@Stará známá Ano, myslel jsem zásnubní prsten. Svatební terminologii taky ještě nemám úplně v malíku ![]()
@hospodki Díky!
@nozu Já chtěl právě spíš tipy od lidí s osobními zkušenostmi s daným zlatnictvím - je mi jasný, že zlatnictví je všude spousta, ale na tak důležitou věc jsem nechtěl jít „bez přípravy“ ![]()
Máme prsteny (zásnubní, snubní) ze zlatnictví Rýdl, velká spokojenost.
My máme zkušenosti s Mialis, odkud máme snubní prsten a první úprava velikosti je zdarma. Byli jsme moc spokojeni jak s přístupem k nám, tak s provedením prstenu.
Mají na výběr i zásnubní prsteny, jen nevím, jestli tam taky platí ta první úprava velikosti zdarma. Možná k tomu mají info na webu.
Tady je odkaz, do 15k se sehnat dá. *
Přeji úspěšné zásnuby a krásnou svatbu ![]()