Co říkáte na svatební šaty lila?

5
20.3.23 11:27

Co říkáte na svatební šaty lila

Hezký den chci se zeptat, budu se vdávat ne poprvé už mám velké děti. Rozhodla jsem se pro šaty lila s bílým závojem s koncem také lila úplně mi sedli nemusí se s nimi nic dělat. Na foto bez bot s botami akorát. Šla se mnou kamarádka (mamku bohužel nemám ) a ta byla nadšená já taky. No a budoucí svokra říkala že mi sednou nechce mě ovlivňovat ale… Trošku jsem z toho přepadlá… Mám svatbu na Slovensku. Prosím o názory… Přidává i bílé šaty na porovnání děkuji p. s. vdávat se budu ve 40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17014
20.3.23 11:32

Jaképak ale..ty se vdáváš a ty se musíš cítit dobře..Kašli na švagrovou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
20.3.23 11:34

Kdybych se nekdy vdavala podruhe (doufam, ze ne :lol: ), tak se vyhnu bilym satum a vyberu si takove, jake ja sama chci.
Za me je lila barva uplne v pohode :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13237

Ty lila ti sedí líp, ale spíš bych volila širší ramínka nebo rukavek. Ta lila na mě působí zapraně, jako když se omylem do pračky připletla tmavěmodrá ponožka.
Jestli se ti líbí, vem si je. Je to tvoje svatba. Na tobě záleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
@Králičice píše:

Svokra je tchyne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13237
20.3.23 11:36
@Králičice píše:

Svokra je tchýně, ale to je fuk. Máš pravdu, ať si to zakladatelka udělá po svém :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
20.3.23 11:38

Ahoj, prvně moc gratuluji! :kytka:
Za druhé, v obou vypadáš super, sedí ti, moc hezky, akorát ty bílé, dle mého padnou lépe v dekoltu (u těch fialových mi „vadí“ ta síťka nebo co to je).
Nicméně klidně bych šla do těch barevných, je to něco jiného, než klasická bílá, pokud se sladíte se ženichem a družičkami bude to pecka! :srdce:
Kamarádka se nedávno vdávala v takových růžovo bílých (takové „ombré“) a taky to vypadalo velice hezky.
Na tchýni nedej, je to přeci jen tvoje svatba a především ty by ses měla cítit dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33872
20.3.23 11:41
@KARRY7963 píše:
Hezký den chci se zeptat, budu se vdávat ne poprvé už mám velké děti. Rozhodla jsem se pro šaty lila s bílým závojem s koncem také lila úplně mi sedli nemusí se s nimi nic dělat. Na foto bez bot s botami akorát. Šla se mnou kamarádka (mamku bohužel nemám ) a ta byla nadšená já taky. No a budoucí svokra říkala že mi sednou nechce mě ovlivňovat ale… Trošku jsem z toho přepadlá… Mám svatbu na Slovensku. Prosím o názory… Přidává i bílé šaty na porovnání děkuji p. s. vdávat se budu ve píše: Více

Nevypadají špatně, ale nebrala bych k tomu ten závoj :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.3.23 11:42

Lila barva v pohodě, ale na tvou postavu mi přijdou, že tě dělají hrozně mohutnou. Takový kredenciozní střih. Ty bílé jsou trošku lepší, ale ten výstřih je teda… no, 40 leté nevěsty nehodný. Ještě bych hledala dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.3.23 11:43

Moc děkuji. No ono na obrázku to není takové jako na živo a s jiným světlem :-) na živo je to o mnohem lepší… Je to právě něco jiného… Družičky budou v bordó ona bude bílo fialová s doplňky bordó… No ne úplně klasika… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
20.3.23 11:51

Lila šaty na svatbu úplně klidně, i když mi to, po pravdě řečeno, připadá škoda - barevné šaty se dají vzít na ples, bílé princeznovské má ženská šanci vynést právě jen na tu svatbu.

Musí to ale být hezký odstín (možná je to jen fotkou, ale tenhle je hodně nepovedený, šaty působí opotřebovaně a zapraně)… a kromě toho se mi na tobě ani trochu nelíbí. Vůbec v nich nevyužiješ hlavní přednost svojí postavy - hezký dekolt, který zbytečně schováš pod tu divnou síťku.

Osobně bych ti z těch dvou nevybrala ani jedny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3811
20.3.23 11:57
@terien píše:
Lila barva v pohodě, ale na tvou postavu mi přijdou, že tě dělají hrozně mohutnou. Takový kredenciozní střih. Ty bílé jsou trošku lepší, ale ten výstřih je teda… no, 40 leté nevěsty nehodný. Ještě bych hledala dál.

Ano, jsi při těle a ne již úplně nejmladší, tak bych se to nějakými šaty snažila trochu zakrýt a ne volit střih, jak u těch bílých, tak u těch lila, který tě ještě rozšiřuje a hodí se spíš na mladší nevěstu. Raději šaty alespoň s krátkými rukávky nebo bolerko a ne tu nabíranou širokou sukni. Jinak lila je za mě barva zcela v pohodě, lepší než fádní bílá. Klidně by mohla být i trochu sytější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12623
20.3.23 12:00

Takhle podle fotek se mi teda mnohem víc líbíš v těch bílých. Ty lila působí smutně a i se v nich tak tváříš, v těch bílých jsi víc rozzářená a vysloveně ti to v nich sluší.
Do těch lila by to chtělo být opálenější :)
Takže za mě takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
20.3.23 12:00

Ahoj, barvu vol absolutně podle sebe. Pokud se ptáš na názor, tak ty bílé ti sluší víc. Ale ne kvůli barvě, spíš střih. A na závoj bych se vybídla, uvolní se, užij si to. A gratuluji😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
20.3.23 12:02

Gratuluji :kytka: a ber ty lila, moc ti sluší. Na tchýni se vyprdni, bude to tvůj den a ten si pořádně užiješ :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný