Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Janli píše:
Ty jí vybereš pouzdrovky, co jí nebudou sedět. A krajka jí sedět může, ale se správným střihem a správnou barvou.
No musí se to vyzkoušet. Já taky nevím, jak by v pouzdrových šatech vypadala. Možná taky blbě. Hlavní je vyhnout se té hodně rozšířené sukni u šatů podle mě. Přijde mi, že ji to takhle zbytečně ještě více rozšiřuje. Nebo nejít do tak dlouhých šatů a zvolit trochu kratší? I pas má celkem široký.
@Lucy75 píše:
Předně gratulujiiimiluju svatební témata…
tenhle střih jsem taky měla na druhé svatbě ve 31 letech, v bílých - natož v závoji, bych si připadla jak herečka, prostě už nevinnost pryč desetiletí, tak si prosím nehraj ani na SVK na pannu, klidně bych šla do lila, ale bez závoje a se solárkem..
jinak na náš typ postavy (taky jsem kypřejší) sedí aspoň trošku rukávek..
já k těm champagne navíc volila i vínové drobné akcenty, prostě už jsme dospělejší a bílou a závoje bych fakt nechala holkám do 35, které se vdávají POPRVÉ..i slovenská svokra pochopí a ví, že nejsi už ranní rosa, prostě život a zkušenosti, tak do barvičky úplně klidně, ale mrkni ještě na trošku jiný ne tak široký typ šatů, aby ti to zbytečně nepřidávalo kila.. myslím třeba pro nás tohle… a mimo jiné myslím, že k tvému typu a lokalitě svatby by zrovna champagne byla skvělá volba
Příspěvek upraven 20.03.23 v 13:42
hodně štěstí
nejhlavnější ovšem je, aby ses skvěle cítila TY…
Ty na tvých obrázcích super!
@Josefuna píše:
Tak aspoň něco takového, to by snad mohlo jít k její postavě lépe. I když těžko říct.
Ty úplně vpravo, co jsi vložila, jsou podle mě přesně to pravé… pořád je to ale otázka vkusu. Já mám ráda čistotu a jednoduchost a eleganci. Ty pouzdrové před tím byly opravdu kancelářské, tohle je svatební a přitom s rukávkem, čisté, hladké, modelka je korpulentní, takže sedí kypřejší ženě. Kdyby takové byly ještě právě v barvě šampaň nebo i ta lila, tak za mě ![]()
@Aleriga píše:
Ty na tvých obrázcích super!
Ty šaty na obrázcích jsou samozřejmě hezké, hlavně ty druhé se mi líbí. Ale podívej se, jakou postavu má modelka na fotce a jakou zakladatelka a z toho vycházejme. Třeba se podívej na pas.
@Mutlice píše:
Ty úplně vpravo, co jsi vložila, jsou podle mě přesně to pravé… pořád je to ale otázka vkusu. Já mám ráda čistotu a jednoduchost a eleganci. Ty pouzdrové před tím byly opravdu kancelářské, tohle je svatební a přitom s rukávkem, čisté, hladké, modelka je korpulentní, takže sedí kypřejší ženě. Kdyby takové byly ještě právě v barvě šampaň nebo i ta lila, tak za mě
Já vím, že ty původní byly kancelářské, myslela jsem, že by je pak mohla nosit i na jiné příležitosti, hezké jsou. Že třeba nemusí mít v tomto věku styl ala princezna. Ale asi chce.
@Josefuna Mně teda zakladatelka nepřijde tak silná jako ženy na fotkách..
Zakladatelko dej fotku v normálním oblečení, ať víme postavu.
Nevím no, ale přijdou mi nemoderní a nehodící se střih.. pak kozy ven, to se nansvstbu moc nehodí… zkus se podívat na princess střih s rukávy…
@Josefuna píše:
Já bych hlavně nevolila ten takto rozšířený styl sukně. Tohle vypadá přece jen o trochu lépe.
no tohle ano, tyhle šaty vypadají super, jestli se někdy budu vdávat…
Lila ano, ale tyhle konkrétně ne, působí na mě jak maturitní šaty. Ty bílé ti podle mě sedí víc střihově. Co ještě nějaká kombinace bílých šatů, kde je přes sukni vrstva fialového tylu (něco jako ten závoj na fotce)?
Obecně k barvě - proč by ne
ještě když je to pastelová barva a ne třeba tmavě fialová, která by působila kontroverzněji (proč ne - ale to by bylo na jinou diskusi).
@KARRY7963 píše:
Hezký den chci se zeptat, budu se vdávat ne poprvé už mám velké děti. Rozhodla jsem se pro šaty lila s bílým závojem s koncem také lila úplně mi sedli nemusí se s nimi nic dělat. Na foto bez bot s botami akorát. Šla se mnou kamarádka (mamku bohužel nemám ) a ta byla nadšená já taky. No a budoucí svokra říkala že mi sednou nechce mě ovlivňovat ale… Trošku jsem z toho přepadlá… Mám svatbu na Slovensku. Prosím o názory… Přidává i bílé šaty na porovnání děkuji p. s. vdávat se budu ve píše: Více
Jsem určitě pro lila barvu, ale bez toho závoje (to už je moc). Tvá svatba, tvůj vkus. Každá jsme jiná. Dej na sebe!
@stinga píše:
a hlavně jsou to šaty tak do kanceláře nebo max pro hosta na svatbě, vůbec nejsou vhodné pro nevěstu, ani jedny
Týka se úplně prvních šatů navrhnuté @Josefuna. Mně se líbí první dvě, ale abych byla přesná: myslela jsem střih šatů, ne samotné šaty, to fakt ne. Prostě hledat svatební šaty tohohle střihu.
Dovětek: ze šatů navržených zakladatelkou bych doporučovala ( pokud by to muselo být) šaty lila, ALE bez závoje, zato s bolerkem zakrývajícím ramena. (nevím, jak pasují zakladatelce zboku)
Příspěvek upraven 20.03.23 v 18:02
Já bych se hlavně přimlouvala za to, aby sis nebrala ten závoj. Když pominu, že celkově pro čtyřicetiletou dětnou nevěstu mi připadá už mimo, tak konkrétně tenhle na mě působí hodně laciným a nevkusným dojmem, ještě pokud je tam ten barevný akcent, fakt ne, promiň
Když už závoj, tak se mi líbí spíš delší, krajkový nebo krajkou lemovaný a k jednodušším šatům, spíš splývavý, ne tak nařasený. Návrhů na šaty tady myslím padlo pár hodně povedených, no tak ještě popřemýšlej…
No musím říct že jsou zajímavé názory… Na druhou stránku co k tomu osobnost přání ženicha… A konfekční velikost ketrou nemám takže a prsa které budou vidět i v pytli… Mimo jiné já je považuji za přednost. Jinak moc děkuji za přání ![]()
@KARRY7963 píše:
No musím říct že jsou zajímavé názory… Na druhou stránku co k tomu osobnost přání ženicha… A konfekční velikost ketrou nemám takže a prsa které budou vidět i v pytli… Mimo jiné já je považuji za přednost. Jinak moc děkuji za přání
Vsak si vezmi, co chces. Tvoje šaty frčely tak 15 let zpátky a ten závoj k nim je opravdu nevkusný. Nesedí ti, ale jestli si je chceš vzít, tak vezmi, je to tvoje svatba. Bohužel je vidět, že ti vkus a elegance neříká vůbec nic, ty prsa venku, to je normální trapas. I s většími prsy si jde obléct vkusné šaty. Nemusíš vypadat jak od kolotočů
@KARRY7963 píše:
No musím říct že jsou zajímavé názory… Na druhou stránku co k tomu osobnost přání ženicha… A konfekční velikost ketrou nemám takže a prsa které budou vidět i v pytli… Mimo jiné já je považuji za přednost. Jinak moc děkuji za přání
Jsi krásná ženská a v těchto v šatičkách vypadáš výrazně líp než v obou těch svatebních… což asi není úplně ten správný výsledek ![]()
Zkus to ještě zvážit a vybrat si vhodnější střih….