Laparoskopie v Ivančicích, jak to probíhá?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1860
17.1.11 13:24

Mám nabídku jít k dr. která u nás v nemocnici dělá zástupkyni primáře..tak asi fakt není co řešit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
17.1.11 13:35

Tak to fakt není co řešit.Utíkala bych tam,jako by mi za patama hořelo. :-) Mít dr.přímo v nemocnici má velkou výhodu.Má totiž přehled absolutně o všech vyšetřeních,co jsi kdy a kde podstoupila a nemusíš pendlovat mezi svým dr. a nemocnicí,protože veškerá vyšetření ti udělají pod jednou střechou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
17.1.11 13:47

Já mám za sebou laparoskopii z 1. měsíce těhotenství pro údajné mimoděložní těhotenství, původně mi chtěli brát vejcovod s tím, že když bude druhý v pořádku, tak miminko může jít i přírodní cestou. Nakonec se to nepotvrdilo, mimi mi nechali a vejcovod taky, zbyli mi jen tři jizvičky, dvě pod břichem a jedna v pupíku, kterou mi ale vyndali poněkud brzy a ona se mi roztrhla, takže je větší než mohla být, což mě štve, ale vrátit se to nedá. Jinak skoro nejsou vidět, byla jsem tam asi deset dní, ale kvůli bolestem, jinak tam holky zůstávaly po vyndání vejcovodu plus minus 5 dní. Břicho nás bolelo, to je jasný, ale dá se to přežít, operace taky netrvá dlouho. Jen ten katetr je nepříjemný, ale ten druhý až třetí den vyndají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
15.2.12 16:34
ahoj ty jsi byla tehotna v 1 mesici a delali toi laparoskopii a miminku se nic nestalo??? je v poradku vís ptam se proto že ted mam nejaky stejny problem asi jsem tehotna ale krvácela jsem tak si dr myslela ze jde o potrat ale asi ne hcg se furt drzi a ona na uzt nic nevidela tak rikala ze kdyz se to bude držet furt okolo ty 50 hcg tak me posle na laparoskopii jestli to neni mimoděložní jinak dekuji za odpoved
Jita.tutik píše:
Já mám za sebou laparoskopii z 1. měsíce těhotenství pro údajné mimoděložní těhotenství, původně mi chtěli brát vejcovod s tím, že když bude druhý v pořádku, tak miminko může jít i přírodní cestou. Nakonec se to nepotvrdilo, mimi mi nechali a vejcovod taky, zbyli mi jen tři jizvičky, dvě pod břichem a jedna v pupíku, kterou mi ale vyndali poněkud brzy a ona se mi roztrhla, takže je větší než mohla být, což mě štve, ale vrátit se to nedá. Jinak skoro nejsou vidět, byla jsem tam asi deset dní, ale kvůli bolestem, jinak tam holky zůstávaly po vyndání vejcovodu plus minus 5 dní. Břicho nás bolelo, to je jasný, ale dá se to přežít, operace taky netrvá dlouho. Jen ten katetr je nepříjemný, ale ten druhý až třetí den vyndají.

ahoj ty jsi byla tehotna v 1 mesici a delali toi laparoskopii a miminku se nic nestalo??? je v poradku vís ptam se proto že ted mam nejaky stejny problem asi jsem tehotna ale krvácela jsem tak si dr myslela ze jde o potrat ale asi ne hcg se furt drzi a ona na uzt nic nevidela tak rikala ze kdyz se to bude držet furt okolo ty 50 hcg tak me posle na laparoskopii jestli to neni mimoděložní jinak dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
15.2.12 16:35

OMLOUVÁM SE ŽE JE TO 2 KRAT :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
9.5.12 13:41

Ahoj,chtěla bych se zeptat jestli některou z vás poslal doktor na laparoskopii,kvůli neprůchodnosti vejcovodů i když už jedno dítě máte.Malému budou 3 roky a o druhé se snažíme rok.Mám PCO syndrom,teď jsem brala 2 měsíce Clostilbegyt a pořád nic.Dr si myslí,že mám neprůchozí vejcovody.V některých diskuzích jsem se dočetla,že když už jste jednou otěhotněly tak by laparoskopie byla zbytečná.Mám z toho docela strach,myslela jsem si,že by bylo lepší udělat spermiogram,ale Dr pořád trvá na svém i když dle UTZ jsem v pořádku a žádne srůsty atd nevidí.Děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
25.4.13 12:55

Ahoj potřebovala bych se zeptat za jak dlouho jste měli výsledky z laparoskopie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
25.4.13 12:57
@marinka5 píše:
Ahoj potřebovala bych se zeptat za jak dlouho jste měli výsledky z laparoskopie?

Ahojky, :mavam:
hned na druhý den při vizitě mi primář řekl, co tam bylo a co udělali. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
25.4.13 12:58

@blackmarse aha oni vzorek tkáně nebo něčeho neposlílají na histologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65292
25.4.13 13:01

@marinka5 včera jse byla na hydrolaparoskopii…
V 7 ráno nástup, ve 12 domů…
výsledky mi řekla dle toho co viděla, zbytek se dozvím za 14 dní na kontrole…
a äno…vzorek tkáně poslali na histologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
25.4.13 13:04
@marinka5 píše:
@blackmarse aha oni vzorek tkáně nebo něčeho neposlílají na histologii?

Já Ti nevím…v jedné nemocnici mi neřekli vůbec nic, to jsem se dověděla až na kontrole u svého gynekologa po 14 dnech od operace a v druhé nemocnici mi primář řekl víceméně vše druhý den po operaci. Co se týče histologického nálezu, ten Ti pravděpodobně řekne až Tvá gyne doktorka na kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
25.4.13 13:07

Aha tak to mi včera asi nechtěla říkat napůl což chápu jsem ráda, že jste to měli taky tak už jsem chtěla šílet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
25.4.13 13:09
@marinka5 píše:
Aha tak to mi včera asi nechtěla říkat napůl což chápu jsem ráda, že jste to měli taky tak už jsem chtěla šílet

Nene, nic se neboj…všechno se dozvíš… :palec:
A uvidíš, že všecko bude dobré… :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
25.4.13 13:11

@blackmarse děkuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707