Špinění po menstruaci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.1.11 16:03

špinění po MS

ahojky, chtěla bych se zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s tímto:
24.12.2010 jsem měla dostat MSdostala jsem ji 25.12.2010 a beru HA mercilon 5 měsíců a jsem 7 měsíců po porodu.MS jsem měla jen 4 dny, což mívám tak 5 až 6 dní, pak 5 dní nic a 6 den od konce Ms jsem začala špinit 1 den, od té dob mě bolí podbříšek.V 2 týdnu plata jsem si zapomněla vzít prášek večer, ale vzala jsem si ho ráno což uplynulo tak 12 h. V příbalovém létáku píšou, že v druhém týdnu to nevadí… byla jsm i na gyndě, podle krevních testů těhotná nejsem, byla jsem tam 10.01.2011 což už by bylo poznat z krevního testu prej i momoděložní, ale nic,prý tam nejspíš mám zbytek krve od poslodní MS, ale už mi dr. neřekla co stim, mám počkat do další MS?jestli to odejde s tim?Ještě půjdu k obvo´dačce za nemám třeba zánět močových cest…jinak už nevim…Nedělala bych si stim hlavů kdyby mě nebolelo břicho.Neni to žádná hrozná bolest, ale viděsilo mě že bych mola být zase těhotná, ale naštěstí nejsem, mohla jsem si to takhle rozhodit tim zapomenutym práškem?Předtím jsem brala ty samé prášky a nikdy se mi to nestalo a to jsem si taky občas zapomněla vzít včas tabletku.děkuji moc za odpověď :-)Už z toho mám nervy :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3308
14.9.12 08:59

Ahoj, chtěla bych poprosit, neměla jste některá stejný problém? 20.7.2012 jsem podstoupila revizi. MS ne a ne přijít a tak jsem 30.8. šla na vyvolávačku. Týden na to jsem začala menstruovat, nejprve slabě, ale pak se to celkem rozjelo. MS trvala cca 5 dní, pak jsem pár dní ani nezašpinila a ted od včerejška 13.9. špiním :( Pobolívá mě trochu břicho a je mi i divně od žaludku. Absolutně nechápu, co to je.. Dnes jsem 10DC. Prosím poraďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
25.6.18 10:56

Ahoj holky, diskuzi na toto tema je tu hodne, tak budu pokracovat tady. Do patku 22.6. jsem mela normalni ms, v patek jsme se s pritelem tulili (dite chceme) a vcera jsem zacala slabe spinit, dnes o neco vice, ale spis tak svetlounce. Na preventivni prohlidce u gyn jsem byla 6.6. a vse v poradku. Necely mesic beru Pregnafolin 800 na podporu otehotneni, myslite, ze by to mohlo byt tim? Minula ms byla normalni. Dekuji za rady. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.19 21:06

Dobry večer, mám takovy problém. S přítelem jsme měli pohl. styk když jsem měla menstruaci, když mi menstruace skončila měla jsem hnědý výtok a po 4 dnech zmizel teď už je to 9. den po skončení menstruace a mám znova hnědy výtok. Bolí mě i v podbřišku. Mám strach že jsem těhotná, ale test mi vyšel před 2 dny negativní.
Nevíte co by ten výtok mohl znamenat?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.19 17:30
@Anonymní píše:
Dobry večer, mám takovy problém. S přítelem jsme měli pohl. styk když jsem měla menstruaci, když mi menstruace skončila měla jsem hnědý výtok a po 4 dnech zmizel teď už je to 9. den po skončení menstruace a mám znova hnědy výtok. Bolí mě i v podbřišku. Mám strach že jsem těhotná, ale test mi vyšel před 2 dny negativní.
Nevíte co by ten výtok mohl znamenat?

Ja třeba vůbec netuším mám úplně stejny problem a teď menstruaci už 3 dny zpoždění. :think:
Nevíte někdo rady?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.5.20 11:39

Já mám teď stejný problém… nevěděl by někdo čím to bude?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa